Στάλθηκε από: george_
« στις: Σήμερα στις 15:59:12 »Μπέρδεμα
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο (αλλά αφόρετο) από το Vendora. Απ' ό,τι είχα διαβάσει όμως παλιά εδώ στο φόρουμ, μπορείς να αγοράσεις από αυτό το σάιτ: https://www.vostok-watches24.com/. Έρχονται από Ευρώπη (νομίζω Ολλανδία) χωρίς τελωνείο, κι είναι καλές οι τιμές. Εγώ όταν θελήσω να αγοράσω το επόμενο, από εκεί θα πάρω.Δεν στέλνουν πλέον από Ολλανδία δυστυχώς.....Μόνο Ρωσία
Μια βόλτα στο Μοναστηράκι κυρική πρωί και βρίσκεις πολλάΔε μένω Αθήνα. Ελπίζω κάποια Κυριακή να βρεθώ εκεί και να βρω κάτι καλό. Ευχαριστώ!
Παιζει και λίγο παζάρι
Καλοφόρετο πάντως το νέο Vostok
Μια βόλτα στο Μοναστηράκι κυρική πρωί και βρίσκεις πολλά
Παιζει και λίγο παζάρι
Καλοφόρετο πάντως το νέο Vostok
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο (αλλά αφόρετο) από το Vendora. Απ' ό,τι είχα διαβάσει όμως παλιά εδώ στο φόρουμ, μπορείς να αγοράσεις από αυτό το σάιτ: https://www.vostok-watches24.com/. Έρχονται από Ευρώπη (νομίζω Ολλανδία) χωρίς τελωνείο, κι είναι καλές οι τιμές. Εγώ όταν θελήσω να αγοράσω το επόμενο, από εκεί θα πάρω.Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλή Ανάσταση!
Οταν ξεβιδώνεις, και πρέπει να βρείς το κατάλληλο σημείο για να λειτουργήσει η ρύθμιση, και που αισθάνεσαι σαν να είναι έτοιμη να σου μείνει στο χέρι !Ακριβέστατη περιγραφή! Πραγματικά, δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό... Προς στιγμήν ανησύχησα. Αλλά εντέλει αποτελεί κι αυτό στοιχείο της γοητείας των Vostok. Έγινε το καθημερινό μου beater γιατί είναι ένα ρολόι που με προκαλεί να το κακομεταχειριστώ. Η χοντροκομμένη του εμφάνιση εκπέμπει κάτι το ατρόμητο.
Πολύ ωραίο ρολόι! Να το χαρείς! Επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα, αν μπορείς πες μας λεπτομερείς από που το πήρες κλπ.Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές! Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο (αλλά αφόρετο) από το Vendora. Απ' ό,τι είχα διαβάσει όμως παλιά εδώ στο φόρουμ, μπορείς να αγοράσεις από αυτό το σάιτ: https://www.vostok-watches24.com/. Έρχονται από Ευρώπη (νομίζω Ολλανδία) χωρίς τελωνείο, κι είναι καλές οι τιμές. Εγώ όταν θελήσω να αγοράσω το επόμενο, από εκεί θα πάρω.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Εννοείς το μέγεθός της ή όταν την ανοίγουμε για ρύθμιση;
Αυτό εδώ είναι το τελευταίο μου απόκτημα, για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Ένα Vostok Amphibia με μηχανή 2416Β, το πρώτο μου Vostok. Αισθητικά μου αρέσουν όλα πάρα πολύ, το καντράν, οι δείκτες, η στεφάνη, το ολοστρόγγυλο σχήμα, όπως μου αρέσει και το μέγεθος (40mm) και το μπρασελέ (παρότι δεν είναι ποιοτικό). Έχει γίνει το νέο μου καθημερινό beater ρολόι για τη δουλειά.Πολύ ωραίο ρολόι! Να το χαρείς! Επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα, αν μπορείς πες μας λεπτομερείς από που το πήρες κλπ.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αυτό εδώ είναι το τελευταίο μου απόκτημα, για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Ένα Vostok Amphibia με μηχανή 2416Β, το πρώτο μου Vostok. Αισθητικά μου αρέσουν όλα πάρα πολύ, το καντράν, οι δείκτες, η στεφάνη, το ολοστρόγγυλο σχήμα, όπως μου αρέσει και το μέγεθος (40mm) και το μπρασελέ (παρότι δεν είναι ποιοτικό). Έχει γίνει το νέο μου καθημερινό beater ρολόι για τη δουλειά.Καλοφόρετο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)