Greek Watch Forum - Το ελληνικό forum ρολογιών
Off topic...! => Hobbies => Μήνυμα ξεκίνησε από: nikolas στις Οκτώβριος 08, 2013, 09:51:20 πμ
-
Η προηγουμενη μηχανη μας αφησε χρονους και καθολου καλες εντυπωσεις ,μια krups που μονο προβληματα και μετριους καφεδες ηξερε να δημιουργει ,παραλληλα ειχα και μια νεσπρεσο ,απο αυτην που πινει και ο Γιωργος ο Κλουνης ,ηταν καλη για γρηγοραδες αλλα εφτιαχνε αυτο που ελεγε και το ονομα της ,κατι αναμεσα σε νεσκαφε και εσπρεσο ,ασε που οι δοσεις κοστιζουν και μια περιουσια .
Ηρθε λοιπον το πληρωμα του χρονου για να αγορασω μια καινουργια οικιακη καφετιερα .Τιμη στην περιοχη των 200 με 250 ευρω (οσο το 1171 μπρασελε για το speedmaster ) ,ευκολη ,να δουλευει με αλεσμενους τυποποιημενους καφεδες του εμποριου και αυτο που με ενδιαφερει ειναι να φτιαχνει αξιοπρεπεις με σταθερη ποιοτητα εσπρεσο ,εχει κανεις εμπειρια ωστε να δωσει τα φωτα του ?
-
Πολύ καλή η Gaggia baby στα χρήματα που ψάχνεις. (πολύ σύντομα θα τη χτυπήσω και εγώ ;D )
Κάνε και μια αναζήτηση στο Γούγλη θα'ναι άκρως διαφωτιστική ;)
ΥΓ: Για να πιεις "σωστό" καφέ όμως θα πρέπει να βάλεις στο προυπολογισμό σου και ένα μύλο.
-
Πολύ καλή η Gaggia baby στα χρήματα που ψάχνεις. (πολύ σύντομα θα τη χτυπήσω και εγώ ;D )
Κάνε και μια αναζήτηση στο Γούγλη θα'ναι άκρως διαφωτιστική ;)
ΥΓ: Για να πιεις "σωστό" καφέ όμως θα πρέπει να βάλεις στο προυπολογισμό σου και ένα μύλο.
Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία με τον φίλο φιλόσοφο, αν και ένας μύλος μπορεί να κοστίσει ακόμη και περισσότερα από την ίδια τη μηχανή, τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενα αυτών που ασχολούνται περισσότερο από εμάς με τον καφέ.
Στο σημείο που διαφωνώ μερικώς με τον φιλόσοφο, είναι η μηχανή...σου προτείνω την ομόσταυλη Gaggia Classic
-
Πολύ καλή η Gaggia baby στα χρήματα που ψάχνεις. (πολύ σύντομα θα τη χτυπήσω και εγώ ;D )
Κάνε και μια αναζήτηση στο Γούγλη θα'ναι άκρως διαφωτιστική ;)
ΥΓ: Για να πιεις "σωστό" καφέ όμως θα πρέπει να βάλεις στο προυπολογισμό σου και ένα μύλο.
Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία με τον φίλο φιλόσοφο, αν και ένας μύλος μπορεί να κοστίσει ακόμη και περισσότερα από την ίδια τη μηχανή, τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενα αυτών που ασχολούνται περισσότερο από εμάς με τον καφέ.
Στο σημείο που διαφωνώ μερικώς με τον φιλόσοφο, είναι η μηχανή...σου προτείνω την ομόσταυλη Gaggia Classic
Σωστός ο Phoenix στα περί μύλου αν και ένας entry-level θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα από έτοιμο αλεσμένο.
Ο προβληματισμός Classic vs Baby υπάρχει καιρό και στο Internet και στο μυαλό μου, γιατί πιστεύεις ότι η Classic είναι καλύτερη?
Πάνω κάτω τα ίδια specs λένε ότι φτιάχνουν σχεδόν τον ίδιο καφέ εγώ η μόνη διαφορά που εντοπίζω είναι ότι στη μεν Classic μπορείς να κάνεις τη μόντα με το ακροφύσιο για super-duper αφρόγαλα.
-
Kαι γιατι να μην παρω την Gaggia Carezza Deluxe που ειναι ομορφοτερη ,φτηνοτερη και φαινεται απο τα specs και καλυτερη ?
-
Kαι γιατι να μην παρω την Gaggia Carezza Deluxe που ειναι ομορφοτερη ,φτηνοτερη και φαινεται απο τα specs και καλυτερη ?
Μάλλον γιατί εν τέλει θα κάνει χειρότερο καφέ? :-\
-
Πολύ καλή η Gaggia baby στα χρήματα που ψάχνεις. (πολύ σύντομα θα τη χτυπήσω και εγώ ;D )
Κάνε και μια αναζήτηση στο Γούγλη θα'ναι άκρως διαφωτιστική ;)
ΥΓ: Για να πιεις "σωστό" καφέ όμως θα πρέπει να βάλεις στο προυπολογισμό σου και ένα μύλο.
Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία με τον φίλο φιλόσοφο, αν και ένας μύλος μπορεί να κοστίσει ακόμη και περισσότερα από την ίδια τη μηχανή, τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενα αυτών που ασχολούνται περισσότερο από εμάς με τον καφέ.
Στο σημείο που διαφωνώ μερικώς με τον φιλόσοφο, είναι η μηχανή...σου προτείνω την ομόσταυλη Gaggia Classic
Σωστός ο Phoenix στα περί μύλου αν και ένας entry-level θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα από έτοιμο αλεσμένο.
Ο προβληματισμός Classic vs Baby υπάρχει καιρό και στο Internet και στο μυαλό μου, γιατί πιστεύεις ότι η Classic είναι καλύτερη?
Πάνω κάτω τα ίδια specs λένε ότι φτιάχνουν σχεδόν τον ίδιο καφέ εγώ η μόνη διαφορά που εντοπίζω είναι ότι στη μεν Classic μπορείς να κάνεις τη μόντα με το ακροφύσιο για super-duper αφρόγαλα.
Εάν θυμάμαι καλά η classic έχει καλύτερο έλεγχο και υψηλότερη πίεση, ενώ νομίζω πως υπερτερεί και σε ποιότητα. Πάει καιρός που τα έψαχνα και ενδεχομένως να με προδίδει η μνήμη μου..
-
δες εκτος των Gaggia και προς Saeco μερια.
Αν και η Saeco (η οποια ειναι θυγατρικη της Philips) εχει αγορασει την Gaggia σαν εταιρεια απο το ΄99!
Υ.Γ καλο εσπρεσο φτιαχνει παντα και αυτο ;)
(http://i1234.photobucket.com/albums/ff412/patrinos2003/Moka_zps839ddcaa.jpg)
-
Η προηγουμενη μηχανη μας αφησε χρονους και καθολου καλες εντυπωσεις ,μια krups που μονο προβληματα και μετριους καφεδες ηξερε να δημιουργει ,παραλληλα ειχα και μια νεσπρεσο ,απο αυτην που πινει και ο Γιωργος ο Κλουνης ,ηταν καλη για γρηγοραδες αλλα εφτιαχνε αυτο που ελεγε και το ονομα της ,κατι αναμεσα σε νεσκαφε και εσπρεσο ,ασε που οι δοσεις κοστιζουν και μια περιουσια .
Ηρθε λοιπον το πληρωμα του χρονου για να αγορασω μια καινουργια οικιακη καφετιερα .Τιμη στην περιοχη των 200 με 250 ευρω (οσο το 1171 μπρασελε για το speedmaster ) ,ευκολη ,να δουλευει με αλεσμενους τυποποιημενους καφεδες του εμποριου και αυτο που με ενδιαφερει ειναι να φτιαχνει αξιοπρεπεις με σταθερη ποιοτητα εσπρεσο ,εχει κανεις εμπειρια ωστε να δωσει τα φωτα του ?
εχω μια Gaggia ειναι η δευτερη ,αλλα βασικα χρησιμοποιω την απλη μοκα που ποσταρε και ο Γιωργος,ο κυριος με το μουστακι!
-
Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία με τον φίλο φιλόσοφο, αν και ένας μύλος μπορεί να κοστίσει ακόμη και περισσότερα από την ίδια τη μηχανή, τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενα αυτών που ασχολούνται περισσότερο από εμάς με τον καφέ.
μυλο?οκ θα ειναι φρεσκοκομμενος καφες,αλλα δεν ειναι απαραιτητο,λογου κοστους...
-
δες εκτος των Gaggia και προς Saeco μερια.
Αν και η Saeco εχει αγορασει την Gaggia σαν εταιρεια!
Υ.Γ καλο εσπρεσο φτιαχνει παντα και αυτο ;)
(http://i1234.photobucket.com/albums/ff412/patrinos2003/Moka_zps839ddcaa.jpg)
philips-saeco
Η Gaggia ειναι ενα κλικ πιο πανω σε ποιοτητα παντως
-
Σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα του καφε! :)
-
http://www.gaggia.it/e/it/machines.manual.html (http://www.gaggia.it/e/it/machines.manual.html)
-
ο δευτερος παραγωγος στην Ιταλια,πολυ καλος καφες
(http://s6.postimg.org/ctle12xgh/cialde_nuove.jpg) (http://postimg.org/image/z5j6ugwkd/full/)
upload (http://postimage.org/index.php?lang=italian)
-
Σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα του καφε! :)
φίλος μου είπε, χωρίς να το έχω ψάξει, πως για τη Nespresso έχουν κυκλοφορήσει κάψουλες πολλαπλών χρήσεων στις οποίες πλέον μπορείς να βάλεις ό,τι καφέ θέλεις....
-
Σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα του καφε! :)
φίλος μου είπε, χωρίς να το έχω ψάξει, πως για τη Nespresso έχουν κυκλοφορήσει κάψουλες πολλαπλών χρήσεων στις οποίες πλέον μπορείς να βάλεις ό,τι καφέ θέλεις....
Κάποια στιγμή που το είχα κοιτάξει αυτά τα pods που παίζαν μπάλα δεν ήταν επαναγεμιζόμενα αλλά μίας χρήσης, πλαστικά, τα οποία όμως μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις μόνο στις αρχικές Νεσπρέσο (νομίζω μέχρι το 2010).
Μετά, διάβασα ότι η τελευταία πονηρευτηκε και τροποποίησε το στόμιο της εσπρεσιέρας ούτως ώστε να μπλοκάρει με τα συγκεκριμένα pods.
Αν δεν σου κάνει κόπο, μάθε και πες μας, αν θυμάμαι καλά ήταν ελβετικής κατασκευής .... :)
-
δες εκτος των Gaggia και προς Saeco μερια.
Αν και η Saeco (η οποια ειναι θυγατρικη της Philips) εχει αγορασει την Gaggia σαν εταιρεια απο το ΄99!
Υ.Γ καλο εσπρεσο φτιαχνει παντα και αυτο ;)
(http://i1234.photobucket.com/albums/ff412/patrinos2003/Moka_zps839ddcaa.jpg)
Αυτή τη bialetti έχω και γώ αλλά τα μπρίκια κάνουν καφέ πολύ διαφορετικό σε σχέση με τις μηχανές που εμένα μου αρέσει πολύ όμως.
Αν έπαιρνα μηχανή, μόνο gaggia...
-
δες εκτος των Gaggia και προς Saeco μερια.
Αν και η Saeco (η οποια ειναι θυγατρικη της Philips) εχει αγορασει την Gaggia σαν εταιρεια απο το ΄99!
Υ.Γ καλο εσπρεσο φτιαχνει παντα και αυτο ;)
(http://i1234.photobucket.com/albums/ff412/patrinos2003/Moka_zps839ddcaa.jpg)
Αυτή τη bialetti έχω και γώ αλλά τα μπρίκια κάνουν καφέ πολύ διαφορετικό σε σχέση με τις μηχανές που εμένα μου αρέσει πολύ όμως.
Αν έπαιρνα μηχανή, μόνο gaggia...
η παραδοση ειναι η ΜΟΚΑ,αλλα ο καθενας με τα γουστα του
-
Η Μόκα πιάνουν πιέσεις; Φτιάχνουν καΙμάκι; Γιατί οι δικιές μου Μπιαλέτι μόνο κάτι φουσκάλες φτιάχνουν. Οπότε τις χρησιμοποιώ μόνο το καλοκαίρι για φρέντο που το καΙμάκι θα γίνει με τον αναδευτήρα χτυπώντας τον καφέ με παγάκια.
Οι κάψουλες είναι ασύμφορες. Καμία σχέση ο φρεσκοκομμένος καφές.
-
Σημαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα του καφε! :)
φίλος μου είπε, χωρίς να το έχω ψάξει, πως για τη Nespresso έχουν κυκλοφορήσει κάψουλες πολλαπλών χρήσεων στις οποίες πλέον μπορείς να βάλεις ό,τι καφέ θέλεις....
Κάποια στιγμή που το είχα κοιτάξει αυτά τα pods που παίζαν μπάλα δεν ήταν επαναγεμιζόμενα αλλά μίας χρήσης, πλαστικά, τα οποία όμως μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις μόνο στις αρχικές Νεσπρέσο (νομίζω μέχρι το 2010).
Μετά, διάβασα ότι η τελευταία πονηρευτηκε και τροποποίησε το στόμιο της εσπρεσιέρας ούτως ώστε να μπλοκάρει με τα συγκεκριμένα pods.
Αν δεν σου κάνει κόπο, μάθε και πες μας, αν θυμάμαι καλά ήταν ελβετικής κατασκευής .... :)
θα τον ρωτήσω.... ;)
με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό....
http://www.ebay.com/itm/4th-Generation-10-X-Nespresso-Refillable-Capsule-set-REUSABLE-new-SAVE-/150984108185 (http://www.ebay.com/itm/4th-Generation-10-X-Nespresso-Refillable-Capsule-set-REUSABLE-new-SAVE-/150984108185)
....που κάνει και για για τα μοντέλα μετά το 2010....(https://www.greekwatchforum.gr/Smileys/various_02/free-indifferent-smileys-698.gif)
-
Η Μόκα πιάνουν πιέσεις; Φτιάχνουν καΙμάκι; Γιατί οι δικιές μου Μπιαλέτι μόνο κάτι φουσκάλες φτιάχνουν. Οπότε τις χρησιμοποιώ μόνο το καλοκαίρι για φρέντο που το καΙμάκι θα γίνει με τον αναδευτήρα χτυπώντας τον καφέ με παγάκια.
Οι κάψουλες είναι ασύμφορες. Καμία σχέση ο φρεσκοκομμένος καφές.
μα πάνω απ' όλα σε περιορίζουν....
-
Η Μόκα πιάνουν πιέσεις; Φτιάχνουν καΙμάκι; Γιατί οι δικιές μου Μπιαλέτι μόνο κάτι φουσκάλες φτιάχνουν. Οπότε τις χρησιμοποιώ μόνο το καλοκαίρι για φρέντο που το καΙμάκι θα γίνει με τον αναδευτήρα χτυπώντας τον καφέ με παγάκια.
Οι κάψουλες είναι ασύμφορες. Καμία σχέση ο φρεσκοκομμένος καφές.
μα πάνω απ' όλα σε περιορίζουν....
οχι , η μοκα ειναι ενας καφες, δεν εχει πίεση
-
δεν μπορει να συγκριθει η υφη (καιμακι) του εσπρεσο απο το μοκα μπρικι με αυτον της μηχανης, παντως ειναι καλος συντροφος και φτιαχνει καλο εσπρεσο οταν εισαι καπου διακοπες, σπουδαζεις η τελοσπαντων οταν δεν θες να ξοδεψεις πολλα λεφτα για μηχανες
-
Παιδια αυτα τα μπρικια δεν κανουν εσπρεσο ,κανουν καφε αλλα οχι εσπρεσο .
-
Παιδια αυτα τα μπρικια δεν κανουν εσπρεσο ,κανουν καφε αλλα οχι εσπρεσο .
πιανει 1,5 bar πιεση ενω χρειαζεται 9 bar, τεχνικα ναι δεν ειναι εσπρεσο.
-
Είπα κι εγώ.
Το όνειρο είναι μία χειροκίνητη.
Live and Let Die -- Bond makes M espresso (http://www.youtube.com/watch?v=Y0XeO66xXAs#ws)
-
Παιδια αυτα τα μπρικια δεν κανουν εσπρεσο ,κανουν καφε αλλα οχι εσπρεσο .
πιανει 1,5 bar πιεση ενω χρειαζεται 9 bar, τεχνικα ναι δεν ειναι εσπρεσο.
ναι,ιταλικό καφέ
-
Είπα κι εγώ.
Το όνειρο είναι μία χειροκίνητη.
Live and Let Die -- Bond makes M espresso (http://www.youtube.com/watch?v=Y0XeO66xXAs#ws)
La Pavoni, οι καλύτερες μηχανές.
(http://img843.imageshack.us/img843/4442/8djx.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/843/8djx.jpg/)
-
Παιδια αυτα τα μπρικια δεν κανουν εσπρεσο ,κανουν καφε αλλα οχι εσπρεσο .
πιανει 1,5 bar πιεση ενω χρειαζεται 9 bar, τεχνικα ναι δεν ειναι εσπρεσο.
ναι,ιταλικό καφέ
Υπάρχει και η Bialetti Brikka με βαλβίδα. Κάνει πολύ καλό καφε.
(http://img202.imageshack.us/img202/6622/eq14.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/202/eq14.jpg/)
Test Bialetti Brikka 2 cup moka pot. (http://www.youtube.com/watch?v=TkaiLtwB_ZA#ws)
-
Παιδια αυτα τα μπρικια δεν κανουν εσπρεσο ,κανουν καφε αλλα οχι εσπρεσο .
πιανει 1,5 bar πιεση ενω χρειαζεται 9 bar, τεχνικα ναι δεν ειναι εσπρεσο.
ναι,ιταλικό καφέ
Υπάρχει και η Bialetti Brikka με βαλβίδα. Κάνει πολύ καλό καφε.
(http://img202.imageshack.us/img202/6622/eq14.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/202/eq14.jpg/)
Test Bialetti Brikka 2 cup moka pot. (http://www.youtube.com/watch?v=TkaiLtwB_ZA#ws)
παρε ηλεκτρικη... ;D
-
Για τους μπελάδες γεννηθήκαμε.
Ρίξε πράμα.
Δεν φταίω μόνο εγώ. Φταίει και ο Blackbird.
(http://img.tapatalk.com/d/13/11/26/zuje7e3a.jpg)
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
τι πιεση εχει?
-
Ανάλογα με το κόψιμο του καφέ και τη δύναμη που βάζεις. Προσπαθώ για 9 bar. Αν πάει περισσότερο η πίεση ο καφές γίνεται πικρός.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
-
Ανάλογα με το κόψιμο του καφέ και τη δύναμη που βάζεις. Προσπαθώ για 9 bar. Αν πάει περισσότερο η πίεση ο καφές γίνεται πικρός.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
θεμα θερμοκρασιας?
-
Κυρίως κοψίματος καφέ. Τον έλεγχο της θερμοκρασίας τον μαθαίνεις με τη χρήση και τη γεύση του καφέ. Αλλά όπως γράφεις ο πικρός καφές οφείλεται ή σε υψηλή πίεση ή σε υψηλή θερμοκρασία ή και στα δύο.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
-
Εδώ είμαστε;
http://www.youtube.com/watch?v=GzD065Ktr3M&feature=youtube_gdata_player (http://www.youtube.com/watch?v=GzD065Ktr3M&feature=youtube_gdata_player)
Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers
-
τι εχουν καλυτερο απο μια ηλεκτρικη?
-
1. Απλή κατασκευή και εύκολη συντήρηση.
2. Διάρκεια ζώης.
3. Μικρότερο footprint στο πάγκο.
4. Είναι έτοιμη γιά καφέ σε 15 λεπτά.
5. Πλήρης έλεγχος στην εκχύλιση.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
-
Πολύχρονος με πολλά ρολόγια και ωραίους καφέδες.
-
Ευχαριστώ πολύ blackbird. Εύχομαι κι εγώ σε σένα και όλα τα μέλη του forum υγεία κι ευτυχία.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
-
Στέλιο από που την πήρες;
Υπάρχουν Ελλάδα;
Πριν την πάρεις ποιες άλλες μηχανές είδες;
-
1. Απλή κατασκευή και εύκολη συντήρηση.
2. Διάρκεια ζώης.
3. Μικρότερο footprint στο πάγκο.
4. Είναι έτοιμη γιά καφέ σε 15 λεπτά.
5. Πλήρης έλεγχος στην εκχύλιση.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
με μια ηλεκτρικη σε 5 λεπτα,δεν ξερω αν θα μπορουσα να περιμενω τοσο,αλλα ο καθενας με τα γουστα του!
-
Στέλιο από που την πήρες;
Υπάρχουν Ελλάδα;
Πριν την πάρεις ποιες άλλες μηχανές είδες;
Την πήρα με αντικαταβολή από το Coffee Italia (http://www.coffeeitalia.de/LA_PAVONI_Europiccola_Deluxe_elh.htm) to 2010. H τιμή παραμένει η ίδια. Πρέπει να υπολογίζεις και μύλο για τη μηχανή και κυρίως εύκολη πρόσβαση σε φρεσκοψημένο καφέ.
Στην Ελλάδα την έχει η coffeeway, αρκετά ακριβότερη.
-
Στέλιο από που την πήρες;
Υπάρχουν Ελλάδα;
Πριν την πάρεις ποιες άλλες μηχανές είδες;
Την πήρα με αντικαταβολή από το Coffee Italia (http://www.coffeeitalia.de/LA_PAVONI_Europiccola_Deluxe_elh.htm) to 2010. H τιμή παραμένει η ίδια. Πρέπει να υπολογίζεις και μύλο για τη μηχανή και κυρίως εύκολη πρόσβαση σε φρεσκοψημένο καφέ.
Στην Ελλάδα την έχει η coffeeway, αρκετά ακριβότερη.
γιατι ειναι τοσο ακριβη?τι πληρωνεις?
-
Πολύ ακριβή!
-
Το μοντέλο της μηχανής αρχικά κυκλοφόρησε το 1961. Είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο.
Σίγουρα δεν είναι φθηνή και πληρώνεις και το design της, αλλά έχει διάρκεια ζωής αν την προσέξεις, πάνω από 30 χρόνια.
Οι καλές μηχανές για espresso γενικά ξεκινάνε από 250 Euro και πάνω, πχ gaggia classic.
Το αν αξίζουν τα λεφτά τους είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Αν είσαι άνθρωπος που σου αρέσει η λεπτομέρεια και απολαμβάνεις πραγματικά τα μικρά καθημερινά πράγματα, τότε ναι αξίζουν τα λεφτά τους. Για την ακρίβεια, τρεις φορές την ημέρα.
-
Είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο
πρεπει να παζει σημαντικο ρολο ,στο αποτελεσμα
-
τι εχουν καλυτερο απο μια ηλεκτρικη?
Ηλεκτρική είναι κι αυτή, απλώς είναι χειροκίνητη.
γιατι ειναι τοσο ακριβη?τι πληρωνεις?
Γιατί είναι έργο τέχνης. Δεν χρειάζεται να σου αρέσει ο καφές. Αρκεί μόνο να την βλέπεις.
-
τι εχουν καλυτερο απο μια ηλεκτρικη?
Ηλεκτρική είναι κι αυτή, απλώς είναι χειροκίνητη.
γιατι ειναι τοσο ακριβη?τι πληρωνεις?
Γιατί είναι έργο τέχνης. Δεν χρειάζεται να σου αρέσει ο καφές. Αρκεί μόνο να την βλέπεις.
λογικά πληρώνεις τον ορείχαλκο! Αν 6ες μονο να την βλεπεις, να σου στειλω μια φωτο μου τσαμπα! :P
-
τι εχουν καλυτερο απο μια ηλεκτρικη?
Ηλεκτρική είναι κι αυτή, απλώς είναι χειροκίνητη.
γιατι ειναι τοσο ακριβη?τι πληρωνεις?
Γιατί είναι έργο τέχνης. Δεν χρειάζεται να σου αρέσει ο καφές. Αρκεί μόνο να την βλέπεις.
λογικά πληρώνεις τον ορείχαλκο! Αν 6ες μονο να την βλεπεις, να σου στειλω μια φωτο μου τσαμπα! :P
Η ερώτηση "τι πλήρώνεις;" σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Ό,τι πληρώνεις για ένα μηχανικό ρολόι και δεν αρκείσαι σε ένα φθηνό μπαταρίας.
Ό,τι πληρώνεις για να ακούς μουσική από βινύλιο και όχι από mp3.
-
Με τρεις καφέδες την ημέρα σε τρία χρόνια έχεις φτιάξει τουλάχιστον 3000 καφέδες. Τα λεφτά της τα έχει βγάλειμε το παραπάνω.
Γενικά είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;
-
να σου στειλω μια φωτο μου τσαμπα! :P
Τέτοια γαλαντομία δε χάνεται. Στείλε με μία. ;)
-
να σου στειλω μια φωτο μου τσαμπα! :P
Τέτοια γαλαντομία δε χάνεται. Στείλε με μία. ;)
εμεις πρεπει να βγαλουμε μια μαζι με γλωσσοφιλο!!!! Ααχαχαχα
σαν την διαφήμιση της Benetton
-
(http://s7.postimg.org/7cd6i1ocn/2013_11_26_17_47_20_688767037.jpg) (http://postimg.org/image/7cd6i1ocn/)
-
Με τρεις καφέδες την ημέρα σε τρία χρόνια έχεις φτιάξει τουλάχιστον 3000 καφέδες. Τα λεφτά της τα έχει βγάλειμε το παραπάνω.
Γενικά είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;
Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα την άλλαζα.
Όπως έγραψα όμως και στη αρχή η μηχανή χρειάζεται και μύλο και πρόσβαση σε φρεσκοψημένο καφέ.
Αν δεν τα έχεις κι αυτά, οι καψουλομηχανές είναι πιο εύκολες.
-
γιατι ειναι τοσο ακριβη?τι πληρωνεις?
Γιατί είναι έργο τέχνης. Δεν χρειάζεται να σου αρέσει ο καφές. Αρκεί μόνο να την βλέπεις.
Η ερώτηση "τι πλήρώνεις;" σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Ό,τι πληρώνεις για ένα μηχανικό ρολόι και δεν αρκείσαι σε ένα φθηνό μπαταρίας.
Ό,τι πληρώνεις για να ακούς μουσική από βινύλιο και όχι από mp3.
(http://blogs.voices.com/voxdaily/bullseye-3-arrows.jpg)