Αποστολέας Θέμα: Aγορα επαγγελματικης τσαντας  (Αναγνώστηκε 18972 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Aγορα επαγγελματικης τσαντας
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 20, 2016, 09:50:34 πμ »
Για λεγε κ αλλα να μαθαινουμε γιατι ψαρωσα με τo dress code των meetings.. ;D

Βασικές αρχές, ( θα μάθουνε και οι ανταγωνιστές ?  :'( :'( :'( :'( :'( ), πάς ΠΑΝΤΑ φρέσκος , ξυρισμένος, χτενισμένος, κουμπωμένος, ( οχι χαλαρές γραβάτες λές και μόλις τελείωσε η χαρτοπαιξία, αξυρισιά , τσαλακωμένος, άλλο σακάκι, άλλο παντελόνι, παπούτσι βόλτας, πουκάμισο ΚΑΡΩ ,κλπ  ).

Τι έτσι πηγαίνανε ? Ποιοί ? Δεν μπορεί, με δουλεύετε  ???

Πρέπει να είσαι ΠΑΝΤΑ στην τρίχα, εξ ου και το δεύτερο πουκάμισο, διπλή γραβάτα, άλλη το πρωϊ, άλλη το βράδυ, ξυριστική μπαταρίας BRAUN, klp.

Αμα λερωνόσουν για κάποιο λόγο, Κ2.

Πρωτόκολλο ΠΛΗΡΩΣ.

Μετά από κάποιες συναντήσεις, και αφού πιάνονταν κάποιο στόχοι, χαλάρωνες λίγο.

Τώρα πως γίνεται αυτό, όταν έχεις σηκωθεί στις 3, για πτήση στις 5.45, άφιξη 9.30, τοπική 7.30, meetings μέχρι τις 17.00, αεροδρόμιο 19.00, αναχώρηση 20.30 τοπική και επιστροφή 02.00 της επόμενης ? Κι όμως,  γίνεται  :(

Αν δεν τους έχεις ξανασυναντήσει, και εξαρταται και απο το αντικείμενο, ΛΕΥΚΟ πουκάμισο, αν μπορείς μανικετόκουμπα, παπούτσι-ζώνη, καθρέφτης, γραβάτα σοβαρή, και καρφίτσα. Στυλό απαραίτητα, άντε ένα Cross, Diplomat, Montblanc, κλπ.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Τσάντα πρώτη, ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ, υφος ευγενικό, αλλά από μέσα λέει " θα σας γ@........", είμαι γνώστης, ειμαι καλύτερος, θα παρακαλάτε για συνεργασία.

Ειμαι φιγουρίνι, γιατί είμαι ο καλίτερος, έχουμε οικονομική άνεση, ΠΛΟΥΤΟ, και ήρθαμε να σας ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.

Τώρα αν τα κομπιούτερ και οι τσάντες, στυλό, ρολόγια, κλπ. ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ, αυτοί, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !! ;D

Και όταν αρχίσεις να λές, εγκαθιδρύεις ΚΟΙΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, μην ξεχνάς ότι οι πιό πολλοί, όπως και εσύ, μιλάνε σε γλώσσα ΜΗ μητρική, οπότε άλλα λένε, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα εννοούν.

Μπορεί μετά απο ώρες, να ανακαλύψεις ότι απλώς κουνάγανε το κεφάλι, αλλά χαμπάρι δεν πήρανε  :'(

Σε δεύτερη συνάντηση, μπορείς να είσαι πιο χαλαρός, παίζει και γαλάζιο πχ πουκάμισο, σηκωμένα μανίκια, κλπ.

Σε ενδοεταιρικά, πάς και με τζήν, ΕΦΟΣΟΝ, είναι συννενοημένο απο όλους.

Με ξένους πρώτη φορά, "πουλάς" επίπεδο, και στον εξοπλισμό, και στην εμφάνιση.

Παλαιότερα, κάποιες αταιρίες είχαν ΕΝΑ laptop, που το έπαιρνε όποιος πήγαινε σε meetings, και κάποια αξεσουάρ, που δείχνανε επίπεδο μεν, αλλά ήταν ανά ταξίδι με 108  :D

Η εμφάνιση και η γνώση του αντικειμένου, μαζί με την υποστήριξη, σε κάνανε να κερδίζεις. Αυτό δεν σήμαινε ότι τους έκλεβες. Αντίθετα. Τους έδινες δουλειά, αλλά με τις συνθήκες, που για εσένα ΗΤΑΝ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΕΣ.

Ειχαμε και ΕΙΧΑΝΕ, σχεδόν πάντα στις αρχές και τον κατάσκοπο, έναν που μίλαγε την τοπική γλώσσα, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΜΕ, και παρακολουθούσαμε τι λένε μεταξύ του όταν τους πιέζαμε. Και αυτοί το κάνανε, και ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. Βγαίναμε στην αυλή, για "τσιγάρο", και ανασυγκρότηση. Και ενώ αφήναμε τα πράγματα εκεί, στο τραπέζι, ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, εκεί έγκειται η αξία του συνδυασμού, κλικ και τέλος, δεν προσβάλεις βγάζοντας κλειδάκια.  ;) Οι 3 βασικές μου τσάντες, είναι με συνδυασμό. η Bridge, η Samsonite και η Pilot, για αυτόν τον σκοπό. Η μικρή Samsonite που ήταν για σύντομα / πρόχειρα ή ενδοεταιρικά, με κλειδί.

Και ο κατάσκοπος, που παρουσιαζόταν σαν ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ, που και να τον ρωτάγανε θα ήταν φυσιολογικό να μην ξέρει να απαντήσει, όλο σημείωνε , ότι λεγόταν ειδικά από αυτούς στην γλώσσα τους. Μετά που ανέβηκε το κόστος, με κοινή συμφωνία, μαγνητοφωνούσαμε, για απόδειξη προς την Διοίκηση τάχατες, ότι κάναμε ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΫΣΑΜΕ, αλλά επειδή εκείνοι ήταν ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ, δεν τα καταφέραμε. Π@υτσ@ς μπλέ. Τους δουλευαμε και μας δουλεύανε, και για να "μην χάσουμε την δουλεια μας τώρα που είχαμε γνωριστεί",  μας κάνανε μια επιπλέον  έκπτωση και μοιράζαμε την έκπτωση στις δύο εταιρίες, για να μην απολυθούμε.

ΚΑι απο εκεί ππου εμείς θέλαμε 7 %, , μας δίνανε 3, και μετά με τρόπο το υπόλοιπο 4, για να μας "προστατεύσουν", οπότε εμείς είχαμε αυτό ππου θέλαμε, και αυτοί την δουλειά, ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ .

Οταν βλέπαμε την εμφάνιση, ειδικά των ανατολικών, πονάγαμε.

Ερχόντουσαν και οι Ιταλοί, φιγούρες κομμένες απο περιοδικά.

ΚΑι τους κοντράραμε, με αξεσουάρ. Αλλά ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ στο ΕΦΕ. Στην ουσια, μάντολες.

Αυτά σαν περίληψη, τα υπόλοιπα, αν θές κάτι πιο ειδικό ΚΑΙ ανακοινώσιμο  ;)

Πραγματικά με έκανες και ανατρίχιασα, σου εύχομαι να έχεις πάντα το ίδιο στύλ και τρόπο.
Ελπίζω και εγώ κάποια στιγμή να βρεθώ σε ένα τέτοιο ίδους meeting, στην Ελλάδα που έχω πάει σε αρκετές συναντήσεις και με μεγάλες εταιρείες όταν πήγαινα σε στύλ που μόλις περιέγραψες μόνο ζήλια, κακά βλέματα, ακουγα φράσεις του τύπου : τι κάνει ο dolce εδώ; , η πασαρέλα τι ώρα ξεκινάει; και με κατεβάσαν επίπεδο, στο δικό τους δηληδή, σκέτο από κουστούμι λες και πας σε κηδεία
Μου έφτιαξες την μέρα, απλά Μπράβο ρε μαγκα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 20, 2016, 10:57:23 πμ »
Για λεγε κ αλλα να μαθαινουμε γιατι ψαρωσα με τo dress code των meetings.. ;D

Βασικές αρχές, ( θα μάθουνε και οι ανταγωνιστές ?  :'( :'( :'( :'( :'( ), πάς ΠΑΝΤΑ φρέσκος , ξυρισμένος, χτενισμένος, κουμπωμένος, ( οχι χαλαρές γραβάτες λές και μόλις τελείωσε η χαρτοπαιξία, αξυρισιά , τσαλακωμένος, άλλο σακάκι, άλλο παντελόνι, παπούτσι βόλτας, πουκάμισο ΚΑΡΩ ,κλπ  ).

Τι έτσι πηγαίνανε ? Ποιοί ? Δεν μπορεί, με δουλεύετε  ???

Πρέπει να είσαι ΠΑΝΤΑ στην τρίχα, εξ ου και το δεύτερο πουκάμισο, διπλή γραβάτα, άλλη το πρωϊ, άλλη το βράδυ, ξυριστική μπαταρίας BRAUN, klp.

Αμα λερωνόσουν για κάποιο λόγο, Κ2.

Πρωτόκολλο ΠΛΗΡΩΣ.

Μετά από κάποιες συναντήσεις, και αφού πιάνονταν κάποιο στόχοι, χαλάρωνες λίγο.

Τώρα πως γίνεται αυτό, όταν έχεις σηκωθεί στις 3, για πτήση στις 5.45, άφιξη 9.30, τοπική 7.30, meetings μέχρι τις 17.00, αεροδρόμιο 19.00, αναχώρηση 20.30 τοπική και επιστροφή 02.00 της επόμενης ? Κι όμως,  γίνεται  :(

Αν δεν τους έχεις ξανασυναντήσει, και εξαρταται και απο το αντικείμενο, ΛΕΥΚΟ πουκάμισο, αν μπορείς μανικετόκουμπα, παπούτσι-ζώνη, καθρέφτης, γραβάτα σοβαρή, και καρφίτσα. Στυλό απαραίτητα, άντε ένα Cross, Diplomat, Montblanc, κλπ.

Τσάντα πρώτη, ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ, υφος ευγενικό, αλλά από μέσα λέει " θα σας γ@........", είμαι γνώστης, ειμαι καλύτερος, θα παρακαλάτε για συνεργασία.

Ειμαι φιγουρίνι, γιατί είμαι ο καλίτερος, έχουμε οικονομική άνεση, ΠΛΟΥΤΟ, και ήρθαμε να σας ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.

Τώρα αν τα κομπιούτερ και οι τσάντες, στυλό, ρολόγια, κλπ. ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ, αυτοί, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !! ;D

Και όταν αρχίσεις να λές, εγκαθιδρύεις ΚΟΙΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, μην ξεχνάς ότι οι πιό πολλοί, όπως και εσύ, μιλάνε σε γλώσσα ΜΗ μητρική, οπότε άλλα λένε, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα εννοούν.

Μπορεί μετά απο ώρες, να ανακαλύψεις ότι απλώς κουνάγανε το κεφάλι, αλλά χαμπάρι δεν πήρανε  :'(

Σε δεύτερη συνάντηση, μπορείς να είσαι πιο χαλαρός, παίζει και γαλάζιο πχ πουκάμισο, σηκωμένα μανίκια, κλπ.

Σε ενδοεταιρικά, πάς και με τζήν, ΕΦΟΣΟΝ, είναι συννενοημένο απο όλους.

Με ξένους πρώτη φορά, "πουλάς" επίπεδο, και στον εξοπλισμό, και στην εμφάνιση.

Παλαιότερα, κάποιες αταιρίες είχαν ΕΝΑ laptop, που το έπαιρνε όποιος πήγαινε σε meetings, και κάποια αξεσουάρ, που δείχνανε επίπεδο μεν, αλλά ήταν ανά ταξίδι με 108  :D

Η εμφάνιση και η γνώση του αντικειμένου, μαζί με την υποστήριξη, σε κάνανε να κερδίζεις. Αυτό δεν σήμαινε ότι τους έκλεβες. Αντίθετα. Τους έδινες δουλειά, αλλά με τις συνθήκες, που για εσένα ΗΤΑΝ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΕΣ.

Ειχαμε και ΕΙΧΑΝΕ, σχεδόν πάντα στις αρχές και τον κατάσκοπο, έναν που μίλαγε την τοπική γλώσσα, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΜΕ, και παρακολουθούσαμε τι λένε μεταξύ του όταν τους πιέζαμε. Και αυτοί το κάνανε, και ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. Βγαίναμε στην αυλή, για "τσιγάρο", και ανασυγκρότηση. Και ενώ αφήναμε τα πράγματα εκεί, στο τραπέζι, ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, εκεί έγκειται η αξία του συνδυασμού, κλικ και τέλος, δεν προσβάλεις βγάζοντας κλειδάκια.  ;) Οι 3 βασικές μου τσάντες, είναι με συνδυασμό. η Bridge, η Samsonite και η Pilot, για αυτόν τον σκοπό. Η μικρή Samsonite που ήταν για σύντομα / πρόχειρα ή ενδοεταιρικά, με κλειδί.

Και ο κατάσκοπος, που παρουσιαζόταν σαν ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ, που και να τον ρωτάγανε θα ήταν φυσιολογικό να μην ξέρει να απαντήσει, όλο σημείωνε , ότι λεγόταν ειδικά από αυτούς στην γλώσσα τους. Μετά που ανέβηκε το κόστος, με κοινή συμφωνία, μαγνητοφωνούσαμε, για απόδειξη προς την Διοίκηση τάχατες, ότι κάναμε ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΫΣΑΜΕ, αλλά επειδή εκείνοι ήταν ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ, δεν τα καταφέραμε. Π@υτσ@ς μπλέ. Τους δουλευαμε και μας δουλεύανε, και για να "μην χάσουμε την δουλεια μας τώρα που είχαμε γνωριστεί",  μας κάνανε μια επιπλέον  έκπτωση και μοιράζαμε την έκπτωση στις δύο εταιρίες, για να μην απολυθούμε.

ΚΑι απο εκεί ππου εμείς θέλαμε 7 %, , μας δίνανε 3, και μετά με τρόπο το υπόλοιπο 4, για να μας "προστατεύσουν", οπότε εμείς είχαμε αυτό ππου θέλαμε, και αυτοί την δουλειά, ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ .

Οταν βλέπαμε την εμφάνιση, ειδικά των ανατολικών, πονάγαμε.

Ερχόντουσαν και οι Ιταλοί, φιγούρες κομμένες απο περιοδικά.

ΚΑι τους κοντράραμε, με αξεσουάρ. Αλλά ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ στο ΕΦΕ. Στην ουσια, μάντολες.

Αυτά σαν περίληψη, τα υπόλοιπα, αν θές κάτι πιο ειδικό ΚΑΙ ανακοινώσιμο  ;)

Μ´αρεσε η ροη του λογου σου Γιωργο, οντως η εμφανιση δινει την πρωτη εντυπωση και μπαινεις με αλλο αερα! Το κειμενο σηκωνει πολυ αναλυση αλλα δεν ειναι επι του παροντος, ισως αν χρειασθω κατι ειδικοτερο να σε ρωτησω..!! Εναν χοντρο μοντμπλανκ μου δωρησαν παλια, σαν εναν απ τους δικους σου και τον εχω κ τον κοιταζω!!
Και παλι ωραιο κειμενο Γιωργο!! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:20:11 πμ »
Τσαντες δεν βλεπω ομως ??? ??? ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:34:12 πμ »

Εναν χοντρο μοντμπλανκ μου δωρησαν παλια, σαν εναν απ τους δικους σου και τον εχω κ τον κοιταζω!!
Και παλι ωραιο κειμενο Γιωργο!! ;D

Ευχαριστώ, παρουσίασα μόνον ένα μέρος, γιατί οι καταστάσεις διαφοροποιούνται, ανάλογα με τον συνεργάτη και το αντικείμενο.

Στυλούς και πέννες, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ τόσους, και όλα στην θυρίδα, γιατί σε προηγούμενη επίσκεψη, "κοινωνικοποιήθηκε" μία μεγάλη συλλογή.

Το πέμπτο απο αριστερά, ένα χρυσό DUNHILL, είναι δώρο της μητέρας μου από το 1979. Εχει μικρορύθμιση του κλίπ, ανάλογα με το άν το φοράς στο πουκάμισο, ή στο σακάκι. ???

Το ακραίο δεξιο, πέννα του πατέρα μου απο το 1941 ( Parker ).

...και για να μην μας πουν off topic, θα αναρτήσω φωτό απο τις τσάντες, και την πρότασή μου ( μόλις βρώ τις αντίστοιχες που σκέφτομαι).

Θα συνιστούσα ένα υλικό πχ vinyl, που καθαρίζεται εύκολα.

http://www.overstock.com/Luggage-Bags/Samsonite-Leather-Flap-Over-Locking-Briefcase/3555033/product.html

http://www.overstock.com/Luggage-Bags/Solo-Colombian-Padded-Leather-Laptop-Briefcase-with-File-Pocket/3166854/product.html?recset=eec6bd90-2acc-4550-a271-a1a339cc829a&refccid=UC76FME6VTGZBQKCTUULUTIEDY&recalg=870,839&recidx=4

Σαν τύπους τα προτείνω, οχι απαραίτητα σαν κατασκευαστή και υλικό.

Το δέρμα θα ζαρώσει, θα τριφτεί, θέλει περιποίηση, δεν είναι για καθημερινή ταλαιπωρία. Και έχει και λεφτά.

Και η τσάντα να έχει ΚΑΙ χερούλι, αλλά ΚΑΙ ιμάντα ανάρτησης.

Στον πελάτη την κρατάς, στην διαδρομή ξεκουράζεις ώμο / μέση από το "μονόπατο" φορτίο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:38:28 πμ »
Η δεύτερη, έχει δύο ανεξάρτητα "καπάκια", ανοίγεις την πλευρά που θέλεις μόνον.

Δες τις φωτο της παρουσίασης από κάτω.

Φυσικά δεν ξέρω αν σου πάνε σε στύλ, ή αν ταιριάζουν με ότι έχεις κατά νου, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα σε εξυπηρετούσε.

Επειδή πρέπει να φύγω, συνέχεια το βράδυ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 20, 2016, 11:43:21 πμ »
Ωραιες κλασικες επιλογες και σιγουρες βεβαια...αλλα θα ηθελα κατι πιο μοντερνο και ιδιαιτερο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 20, 2016, 12:40:16 μμ »
Δεν είναι η μαγική νεράιδα, αλλά γούστα έχεις, αλλά ήδη  έχεις ποσταρει τι θες,απλά προχώρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 20, 2016, 12:45:43 μμ »

Εμενα μου αρεσει αυτη, χειμωνιατικο και πιο επισημο...Το γκρι παει σχεδον με ΟΛΑ..Ουδετερο χρωμα, ταιριαζεται παντου..Για μενα η σιγουρη τριαδα: σκουρο/βαθυ μπλε, μαυρο και γκρι ειναι τα τρια χρωματα με τα οποια μπορεις να δεσεις ο,τι σκ@τ@ θες.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 20, 2016, 22:08:46 μμ »

Εμενα μου αρεσει αυτη, χειμωνιατικο και πιο επισημο...Το γκρι παει σχεδον με ΟΛΑ..Ουδετερο χρωμα, ταιριαζεται παντου..Για μενα η σιγουρη τριαδα: σκουρο/βαθυ μπλε, μαυρο και γκρι ειναι τα τρια χρωματα με τα οποια μπορεις να δεσεις ο,τι σκ@τ@ θες.. ;)

Και το καλοκαίρι θα δουλεύει  :D

Η άποψή μου είναι να αποφύγει τα υφάσματα, που λερώνουν / λεκιάζουν. Και τα εμφανή φερμουάρ.

Αν μαγκώσει / χαλάσει, πάει η τσάντα. Με καπάκι, τι να χαλάσει ?

Μία επαγγελματική τσάντα, ταλαιπωρείται αρκετά, και πρέπει να έχει υλικό εύκολο στο καθάρισμα με ένα υγρό πανί. Το υλικό πρέπει να είναι ΜΗ απορροφητικό, να αντιστέκεται σε σκισίματα κλπ.

Αυτής της συγκεκριμένης, τα χερούλια θα λιγδώσουν από το λίπος των χεριών ΑΜΕΣΑ. Ετσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Αν κάνω λάθος, γιατί δεν βλέπω προδιαγραφές, ΣΥΓΝΩΜΗ !

Εκτός και εάν είναι κάποιο συνθετικό υλικό, που δεν γαριάζει, κλπ.

Απόψεις λέμε, και ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίζει.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 20, 2016, 23:05:56 μμ »
Συμφωνω με giorgos,σωστες οι παρατηρησεις του! Εγω ενα σαμσοναιτ ειχα στην σχολη μου (μαζικη παραγγελια ηταν για ομοιομορφια) με κωδικο κ κλειδι αλλα μονο με χερουλι..Οταν ειχα μεσα βιβλια κλπ το βαρος ηταν ασηκωτο και οι συχνες εναλλαγες χεριων ηταν δεδομενη..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 21, 2016, 01:39:48 πμ »
φιλε μου με τα λεφτά που δινεις παρε μια δερματινη,  χονδρο δερμα,  ματ,  ΟΧΙ επωνυμη.  Εχω μια τετοια καφε 17 χρονια αγορασμενη απο μοναστηρακι και ειναι ακομα σαν καινουργια αν και τη χρησιμοποιω καθημερινα,  δε καταλαβαινει απο βαρος,  νερο,  γρατζουνιες κτλ. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 21, 2016, 02:19:59 πμ »
Βαριά και δυσχρηστη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 21, 2016, 07:42:35 πμ »
φιλε μου με τα λεφτά που δινεις παρε μια δερματινη,  χονδρο δερμα,  ματ,  ΟΧΙ επωνυμη.  Εχω μια τετοια καφε 17 χρονια αγορασμενη απο μοναστηρακι και ειναι ακομα σαν καινουργια αν και τη χρησιμοποιω καθημερινα,  δε καταλαβαινει απο βαρος,  νερο,  γρατζουνιες κτλ.

Εχεις φωτό ?

Ειναι επεξεργασμένο δέρμα ?

Γιατί χρειάζεται συντήρηση κανονικά, για να μην ξεραίνεται και σκάει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 21, 2016, 11:41:38 πμ »
Mandarina duck....
Για πεστε....

GK                                          iPhone
friendly
0
funny
0
like