Καλησπερα!
Κατ αρχας θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετεχουν στο φορουμ. Σας διαβαζω χρονια αλλα δεν ειχα γραψει ποτε, μιας και δεν κατεχω κανενα ρολοι! Αυτο ομως ευελπιστω να αλλαξει! Και θα ηθελα τη βοηθεια σας στους προβληματισμους μου
Το ρολοι το συναντησα τυχαια στο φορουμ και απο τοτε μου εκανε "κλικ". Θεωρω το μεγεθος του σωστο για τον καρπο μου (~16.5cm), και μου αρεσει αυτο που εκπροσωπευει, σα να σου λεει "παμε για μια ακομα εξερευνηση". Το χρωμα με φοβιζει λιγο, σε καποιες φωτογραφιες φαινεται εκπληκτικο σκουρο πρασινο, σε καποιες σα να κιτρινιζει.
Το αλλο θεμα, ειναι απο που θα γινει η αγορα. Ειχα στο μυαλο μου τον seiya μιας και ολοι λετε ποσο επαγγελματιας ειναι, αλλα η τιμη του ειναι καπως απαγορευτικη δεδομενου οτι σιγουρα θα περασει τελωνειο. Και το creation το εχει στα 400+. Το βρηκα ομως στο παρακατω site
http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-watch-sarb017-sarb017j.htmΣτα ~330€. Το site εχει αναφερθει στο topic του φορουμ για online αγορες ως αξιοπιστο, αλλα θα ηθελα καποια επιβεβαιωση πριν κανω οποιαδηποτε κινηση!
Μιας και ειμαστε υπο καθεστως CC η αγορα θα γινει μεσω paypal φιλου απο καρτα βουλγαριας, εκτος και αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω.
Δεδομενου οτι ειναι ρολοι JDM, το σερβις που μπορει να γινει? Με το που το παρω υπαρχει περιπτωση να χρειαστει regulation? Και αν ναι, ποιος μπορει να το κανει?
Τελος ξεχωριστα απο το ρολοι, ελεγα να παραγγειλω και το μπρασελε απ τον seiya. Νομιζω οτι θα ανεβασει τη ανθεκτικοτητα του και δεν θα ειναι τζαμπα λεφτα.
Αν απο τα παραπανω νομιζετε οτι θα μπορουσα να παω και σε καποιο αλλο ρολοι ευχαριστως να ακουσω τις προτασεις σας.