Αποστολέας Θέμα: Πιθανη αγορα sarb017  (Αναγνώστηκε 10068 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gianniskala

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Πιθανη αγορα sarb017
« στις: Αύγουστος 21, 2016, 23:28:45 μμ »
Καλησπερα!
Κατ αρχας θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετεχουν στο φορουμ. Σας διαβαζω χρονια αλλα δεν ειχα γραψει ποτε, μιας και δεν κατεχω κανενα ρολοι! Αυτο ομως ευελπιστω να αλλαξει! Και θα ηθελα τη βοηθεια σας στους προβληματισμους μου

Το ρολοι το συναντησα τυχαια στο φορουμ και απο τοτε μου εκανε "κλικ". Θεωρω το μεγεθος του σωστο για τον καρπο μου (~16.5cm), και μου αρεσει αυτο που εκπροσωπευει, σα να σου λεει "παμε για μια ακομα εξερευνηση". Το χρωμα με φοβιζει λιγο, σε καποιες φωτογραφιες φαινεται εκπληκτικο σκουρο πρασινο, σε καποιες σα να κιτρινιζει.

Το αλλο θεμα, ειναι απο που θα γινει η αγορα. Ειχα στο μυαλο μου τον seiya μιας και ολοι λετε ποσο επαγγελματιας ειναι, αλλα η τιμη του ειναι καπως απαγορευτικη δεδομενου οτι σιγουρα θα περασει τελωνειο. Και το creation το εχει στα 400+. Το βρηκα ομως στο παρακατω site
http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-watch-sarb017-sarb017j.htm
Στα ~330€. Το site εχει αναφερθει στο topic του φορουμ για online αγορες ως αξιοπιστο, αλλα θα ηθελα καποια επιβεβαιωση πριν κανω οποιαδηποτε κινηση!

Μιας και ειμαστε υπο καθεστως CC η αγορα θα γινει μεσω paypal φιλου απο καρτα βουλγαριας, εκτος και αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω.

Δεδομενου οτι ειναι ρολοι JDM, το σερβις που μπορει να γινει? Με το που το παρω υπαρχει περιπτωση να χρειαστει regulation? Και αν ναι, ποιος μπορει να το κανει?

Τελος ξεχωριστα απο το ρολοι, ελεγα να παραγγειλω και το μπρασελε απ τον seiya. Νομιζω οτι θα ανεβασει τη ανθεκτικοτητα του και δεν θα ειναι τζαμπα λεφτα.

Αν απο τα παραπανω νομιζετε οτι θα μπορουσα να παω και σε καποιο αλλο ρολοι ευχαριστως να ακουσω τις προτασεις σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
Απ: Πιθανη αγορα sarb017
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 22, 2016, 00:14:34 πμ »
Καλώς ήρθες!

Πολύ ωραίο ρολόι το αλπινιστ, ιδιαίτερο και ξεχωριστό!
Το χρώμα του είναι πολύ όμορφο και η διάστασή του άρτια!

Σίγουρα να πάρεις και τον μπρασελέ καθώς του πάει πολύ και του προδίδει άλλη μορφή.

Με το σερβις δεν θα εχεις κανενα προβλημα, η μηχανη του μπορει να την λαβει και η ιδια η σεικο αλλα και καποιος ανεξαρτητος τεχνιτης,
αρκει να μην χρειαστει ανταλλακτικό , γιατι τοτε μπλέκει το πραμα......

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 22, 2016, 00:19:27 πμ »
άριστη επιλογή, από τα ομορφότερα Seiko με χαρακτήρα πολυεπίπεδο, με το καλό !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 24, 2016, 22:47:18 μμ »
η paypal ρε φιλε εαν ξερεις το κολπο κανεις αγορες ανετα..500 ευρω εχω ψωνισει τελευταιους μηνες με pay-pal
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 24, 2016, 23:08:37 μμ »
Παιδια μετα τα θετικα σας σχολια η παραγγελια εγινε με συνοπτικες διαδικασιες! Απο Ebay με το δικο μου paypal alpha bank! Κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα! Αφου το εχω στα χερια μου θα ψαξω και για το μπρασελε και μετα θα σας στειλω και φωτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 24, 2016, 23:50:35 μμ »
Απο ποιον το παρηγγειλες στο ebay??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 25, 2016, 00:10:41 πμ »
Citiwide-online_uk λεγεται. Απ οτι καταλαβα εχουν καποιο warehouse στην ιρλανδια απο την οποια και τα στελνουν και υποσχονται taxfree.. βρηκα και ενα post στο watchuseek απ οτι φαινεται εχουν παρει και αλλοι απο κει. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Τιμη 380 μαζι με 25 ευρω περιπου μεταφορικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 25, 2016, 00:16:36 πμ »
Ωραια, με το καλο!! Εγω εδω το βρηκα http://www.watchhubs.net/japan-domestic-model/100-seiko-mechanical-automatic-alpinist-japan-6r15-sarb017.html?search_query=Sarb&results=4 ..Εχω ξαναψωνισει και εμεινα ικανοποιημενος...Επισης σου το δηλωνει οσο του ζητησεις..Αλλα και 380 που το βρηκες μια χαρα ειναι, χωρις το αγχος του τελωνειου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 25, 2016, 00:56:21 πμ »
Mε το καλο να το δεχτεις και θελουμε πολλες φωτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 25, 2016, 03:15:06 πμ »

Όμορφα, με το καλό η παραλαβή.

Για το μπρασελέ, κάνε μια ερώτηση και στον Higuchi, μήπως μπορεί να το βρει φθηνότερα:

http://www.higuchi-inc.com/request-forma.html

...γιατί ο Seiya το έχει τσιμπημένο. Κωδικός μπρασελέ: D3A7AB   -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 25, 2016, 08:02:37 πμ »
Ωραια, με το καλο!! Εγω εδω το βρηκα http://www.watchhubs.net/japan-domestic-model/100-seiko-mechanical-automatic-alpinist-japan-6r15-sarb017.html?search_query=Sarb&results=4 ..Εχω ξαναψωνισει και εμεινα ικανοποιημενος...Επισης σου το δηλωνει οσο του ζητησεις..Αλλα και 380 που το βρηκες μια χαρα ειναι, χωρις το αγχος του τελωνειου! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η τιμη εδω παντως ασυναγώνιστη!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 25, 2016, 09:32:07 πμ »
Ωραια, με το καλο!! Εγω εδω το βρηκα http://www.watchhubs.net/japan-domestic-model/100-seiko-mechanical-automatic-alpinist-japan-6r15-sarb017.html?search_query=Sarb&results=4 ..Εχω ξαναψωνισει και εμεινα ικανοποιημενος...Επισης σου το δηλωνει οσο του ζητησεις..Αλλα και 380 που το βρηκες μια χαρα ειναι, χωρις το αγχος του τελωνειου! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η αληθεια ειναι πως το χα ξεχασει το watchhubs. Αλλα χωρις το φοβο για τελωνειο και σε 10 μερες στην πορτα μου (ετσι λεει δλδ...) νομιζω ειναι καλα. Φαντασου τα μεταφορικα ηταν 20 λιρες οποτε στην ιδια τιμη περιπου ειναι! Θα το τιμησω στην επομενη αγορα το watchhubs ;D 8)

Όμορφα, με το καλό η παραλαβή.

Για το μπρασελέ, κάνε μια ερώτηση και στον Higuchi, μήπως μπορεί να το βρει φθηνότερα:

http://www.higuchi-inc.com/request-forma.html

...γιατί ο Seiya το έχει τσιμπημένο. Κωδικός μπρασελέ: D3A7AB   -Θ.
Σ ευχαριστω! Θα του στειλω!

Mε το καλο να το δεχτεις και θελουμε πολλες φωτο!
Ευχαριστω παιδια! Εννοειται!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 25, 2016, 09:48:21 πμ »
Η αληθεια ειναι πως το χα ξεχασει το watchhubs. Αλλα χωρις το φοβο για τελωνειο και σε 10 μερες στην πορτα μου (ετσι λεει δλδ...) νομιζω ειναι καλα. Φαντασου τα μεταφορικα ηταν 20 λιρες οποτε στην ιδια τιμη περιπου ειναι! Θα το τιμησω στην επομενη αγορα το watchhubs ;D 8)

Επίσης ένα άλλο πλεονέκτημα που θα απολαύσεις φίλε Γιάννη είναι πως με την αγορά σου μέσω Ιρλανδίας θα έχεις και τη φυσική συσκευασία, πράγμα που θα ενισχύσει μια τυχόν μελλοντική του μεταπώληση. Το watchhubs προκειμένου να αποφευχθούν τα τελωνεία στο στέλνει χύμα μέσα σε ένα απλό κουτάκι και φυσαλιδωτό νάϋλον. Με το καλό να σου 'ρθει, είναι ρολόι από αυτά που πρέπει να υπάρχουν σε μια συλλογή!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 25, 2016, 13:00:30 μμ »
To ειχα το ρολοι,ειναι ενα μικρο ''διαμαντακι''.

Με το καλο να το δεχτεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 01, 2016, 13:26:23 μμ »
Παιδια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ενημερωσω οτι το ρολοι εφτασε σωo αβλαβο και πανεμορφο! Θα φροντισω να κανω ενα ανταξιο review μολις βγαλω τις αναλογες φωτογραφιες! Προς το παρον παρτε 2 teaser  :)

:o
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions