Ωραια σχεδια αλλα τσιμπημενη η τιμη τους χωρις να βλεπω πουθενα το bang for the buck...neeeeext...!!
Κανεις ενα λαθος,κρινεις ολα τα ρολογια με τα ιδια κριτηρια,αυτα ειναι προτζεκτακια και εχουν το δικο τους κοινο
Οσον αφορα το προτζεκτ, πιστευω πως ολοι ετσι ξεκινανε, με 1-2 ρολογια, βλεπουν αν εχουν απηχηση και μετα βγαζουν απ τα συρταρια τους ολα τα κρυμμενα σχεδια κ μετα το παιζουν εταιριαρες με τιμες στα υψη...Δεν ξεκινας με 400+VAT € για μια nh35 και ενα ζαπφειρι..Ειμαι υπερ των τολμηρων βηματων και της εκρηκτικης προωθησης νεων start up brands αλλα να υπαρχει και αναλογια τιμης με το προσφερομενο προιον..
Το σχεδιο ειναι καλο, για το diver μιλαω, το αλλα αδιαφορο τελειως καθως παω και παιρνω χαμιλτον αλλα εχω εκατονταδες microbrands στο αρχειο μου που η καθε μια εχει βγαλει πανω κατω τα ιδια σχεδια...Τι προτζεκτ ειναι αυτο, μια αλλαγη στο 3,6,9 με παυλες και με μια κορωνα σμιλευμενη με το κασωμα και φτιαξαμε την super unimitated παραλλαγη του diver..
Επειδη ομως δεν θελω να ειμαι ισχυρογνωμων καθως εχω διαπιστωσει εδω μεσα το "ποτε μην εισαι απολυτος", θα πω οτι ισως εγω να εχω λαθος οπτικη του θεματος και να διαψευστω..