Πολύ ωραίες όλες οι προτάσεις .... !!!!
Οι πιλότοι όμως έχουν ένα προβάδισμα για εμένα προσωπικά ....!!!
Ωραία σαν ρολόγια .... Με ιστορία ... Με προσωπικότητα και χαρακτήρα ... Ευκολοφορετα ... Για όλες τις περιστάσεις χωρίς να σε δεσμεύουν στα ντυσίματα σου ..... Και πιστεύω κάποιος που ασχολείται με το αντικείμενο πρέπει να έχει ενα τέτοιο ρολογακι ....!!!!
Συμφωνώ με την προσέγγιση του Δημήτρη, και η σειρά της Strela φαίνεται εξαιρετική πρόταση.
Επειδή όμως όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας επιλογές που μας αρέσουν και άρα οι προτάσεις μπορούν να είναι κυριολεκτικά δεκάδες, προσπαθώ να σκεφτώ λίγο "κλειδωμένα"... δηλαδή:
Ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο ενός ρολογιού που προορίζεται για ενθύμιο;Νομίζω πως πρέπει να είναι ένα όμορφο ρολόι, με όσο το δυνατό συνολική αποδοχή και να ταιριάζει στην ιδέα του ενθυμίου.
Δεν χρειάζεται να ταυτίζεται με την ιδέα του θέματος "
τελευταία έχει στοιχειώσει το μυαλό μου" του καθενός μας και αυτό ίσως πρέπει να απολαύσει της κοινής αποδοχής όλων μας.
Θα μου πει κάποιος: μα εσύ προτείνεις ένα dress που αρέσει σε εσένα. Η απάντηση μου είναι πως αυτή είναι η δική μου πρόταση, όμως οποιοδήποτε πρόταση σε dress θεωρώ πως είναι σωστή επιλογή ως ρολόι/ενθύμιο του forum μας.
Τα εξειδικευμένα ρολόγια -που ομολογώ πως σε πολλές περιπτώσεις είναι και όμορφα- αργά ή γρήγορα θα αποκτηθούν από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Το ενθύμιο είναι άλλο πράγμα, πρέπει να εκφράζει με τον απλούστερο τρόπο την ωρολογοποιεία και να έχει επίσημο χαρακτήρα, για αυτό και εστιάζω σε dress.
Μια σκέψη διατυπώνω, δεν διεκδικώ το αλάνθαστο της γνώμη μου και καταλαβαίνω πως αυτή μπορεί να μην συμβαδίζει με πολλών συναδέλφων μου, καθώς όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο διαφορετικό τρόπο σκέψης.