Είναι η πρώτη φορά που δυσκολεύομαι τόσο πολύ να αποφασίσω που θα ρίξω την ψήφο μου.
Από τα ρολόγια που φαίνεται να προηγούνται, κάποια δε μου αρέσουν και κάποια είναι πολύ όμορφα αλλά ακατάλληλα για την κλήρωση.
Όταν ξεκίνησε η όλη διαδικασία, ήμουν αποφασισμένος να ψηφίσω το Steinhart Ocean 1 Titanium.
Το έψαξα όμως γιατί είχα τις αμφιβολίες μου για το τιτάνιο της Steinhart και τελικά μάλλον έπεσα μέσα.
Αν είναι να δώσω λεφτά για να πάρω αυτό το καρβουνιασμένο ρολόι, να μου λείπει καλύτερα. Πραγματικά τραγικό αποτέλεσμα.
Επόμενη σκέψη μου ήταν το intramatic αλλά το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο για ρολόι κλήρωσης, όσο υπέροχο κι αν είναι.
Σκοπός είναι να δώσουμε στο τυχερό μέλος ένα ρολόι που θα το ευχαριστηθεί. Ένα ρολόι που θα το φοράει όσο περισσότερο γίνεται. Αν είναι να περιμένουμε πότε θα κάτσει καμιά βάπτιση ή κανένας γάμος για να το φορέσουμε, χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Σημαίνει ότι έχουμε αποτύχει στην επιλογή μας. Δε μιλάμε για ένα ρολόι που φοριέται και σαν dress. Μιλάμε για ένα ρολόι που πιο dress πεθαίνεις.
Μετά πάμε στο Steinhart B-Uhr Titanium. Πολύ όμορφο ρολόι αλλά σε αυτές τις διαστάσεις (52-53 L2L) νομίζω ότι το παίζουμε κορώνα γράμματα ο τυχερός της βραδιάς να το κρεμάσει στον τοίχο αντί για να το βάλει στον καρπό του.
Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με αυτά τα μεγέθη.
Στο τέλος μας μένει το περιβόητο Strela. Από το όνομα μέχρι την καταγωγή του, είναι όλα άστα να πάνε.
Προσωπικά αρνούμαι να δώσω, ειδικά στις μέρες μας, 600 ολόκληρα € για ρώσικο ρολόι.
Βέβαια όλα αυτά έχουν κι ένα καλό. Ίσως να είναι η πρώτη φορά που δε θα με πειράξει αν δεν είμαι εγώ ο τυχερός της βραδιάς.