Ναι Γιώργο μου το ξέρω, το πρόβλημα δεν είναι το συγκεκριμένο post.
Από τότε που ξεκίνησε η διαδικασία έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Ζητήθηκε να γίνουν προτάσεις από τα ΜΕΛΗ του forum που συνδράμανε για ρολόγια που αρέσαν στον καθένα ξεχωριστά και μέχρι του ποσού των 600€ με link αγοράς.
Τι συνέβη στη πράξη;
Ασταμάτητες ενστάσεις για τις προτάσεις και τις προτιμήσεις συναδέλφων μας. Το ένα είναι μεγάλο, το άλλο είναι γεροντίστικο, το παρά-άλλο είναι πολύ ακριβό για Ρώσικο. Να μην είναι Hamilton, να μην είναι Seiko, να μην είναι "κόκκαλο", να μην είναι "αντίγραφο". Τρομερά πράγματα. Να προσπαθείς να υπερασπιστείς την επιλογή που είχες κάθε δικαίωμα να κάνεις, δηλαδή ποιο; Να βάλεις ένα ρολόι που σου αρέσει ως τη δική σου πρόταση.
Με άλλα λόγια σεβασμός στη πρόταση και στο "μου αρέσει" του κάθε συναδέλφου μας: ΚΑΜΙΑ.
Επίσης... υπήρξαν προτάσεις άσχετες που μπαίναν αβασάνιστα χωρίς κανένα έλεγχο, ρολόγια της τάξης των 1500€ παίξανε ή σε προσφορές με link που εξασφαλίζανε το τελωνείο με το καλημέρα. Να το πω βαρεμάρα, να το πω τεμπελιά; Πάντως καμία διάθεση για συνέπεια στις ζητούμενες προδιαγραφές.
Παρερμηνείες και κόντρα εξηγήσεις πάνω στις εξηγήσεις, κυριολεκτικά δεκάδες. Τρεις γραμμές παραπάνω να διάβαζε κάποιος δε θα ρωτούσε τα ίδια και τα ίδια. Κάποιοι σου έδιναν την εντύπωση πως εσκεμμένα δε θέλουν να καταλάβουν ή εσκεμμένα θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση επειδή δεν τους έγινε το χατίρι σε μια διαδικασία που αφορά κάτι όμορφο: Ότι θα συναντηθούμε, θα γνωριστούμε, θα πειραχτούμε και τελικά τη νύχτα θα μπορέσουμε να ξαπλώσουμε με ένα χαμόγελο στα χείλη.
Δεν ξέρω αν βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα ή αν αλλοιώνω τις απόψεις των συναδέλφων μου, προσπαθώ πάντως να μην το κάνω αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να σκεφτόμαστε πως δεν έχει σημασία μόνο τι ισχύει πραγματικά αλλά και τι τελικά επιτρέπουμε να φαίνεται ότι ισχύει.
Ζητώ συγνώμη που εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου. Συνήθως είναι δύσκολο να στεναχωρηθώ με τέτοια πράγματα και μου αρέσει να παροτρύνω θετικά και τέτοιες ενέργειες και τους ανθρώπους αλλά ομολογώ πως αυτή τη φορά η όλη στάση με έχει στεναχωρήσει. Ίσως να φταίω εγώ.