Αποστολέας Θέμα: Ρολόϊ Δώρο 2016- Τελική επιλογή  (Αναγνώστηκε 20376 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Απ: Ρολόϊ Δώρο 2016- Τελική επιλογή
« Απάντηση #165 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 10:56:34 πμ »

μπραβο στον Στεφανο και για αλλη μια φορα μπραβο στον υποδειγματικο τροπο λειτουργιας , κατι σαν τον ελληνικο λεμε, των βαρβαρων ξενων.
Αραγε καποιο ελληνικο μαγαζι δεν θα πορουσε να παρει μερος σε αυτο το γιορτινο γεγονος; :-[

Γιώργο αν επικρατούσε το Hamilton Intra Matic υπήρξε Ελληνικό κατάστημα που προσφέρθηκε επίσης να μας το φέρει με καλή έκπτωση.
Πιστεύω πως αν το κυνηγούσαμε περισσότεροι θα υπήρχαν αρκετά καταστήματα που θα "βοηθούσαν". Φταίμε κι εμείς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 10:59:03 πμ »
Μπραβο ευχαριστουμε  :) οπως δειχνει θα βγει πρωτο ...
Δυο ερωτησεις
-ποτε θα τελειωσει η κληρωση? γιατι βλεπω οτι λειπουν ακομα καμια 8-9 ψηφοι
-εχει φωσφορο το στρελα?
Μπάμπη έχεις χάσει επεισόδια, η ψηφοφορία έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το ρολόι Δώρο Χριστουγέννων είναι αυτό που κέρδισε και γιαυτό το λόγο είχαμε και τις υπόλοιπες θετικές εξέλιξεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 11:01:19 πμ »
Παράθεση
ενώ όπως μου εξήγησε η κάσα του ρολογιού αποτελείται από μικτό φινίρισμα (βουρτσισμένη στο bezel στη πλάτη και στα lugs και γυαλισμένη στα πλαϊνά).
Μάλλον αναποδα είναι, Στεφανε!! :D :D
Βουρτσισμενα τα πλαϊνά, γυαλισμένα στεφάνη και καπάκι

Και ειναι και το λογικό να ειναι έτσι, αλλά και απ'ό,τι βλέπω και στις φωτο... :) :) :)
Χα, χα, ναι έχεις δίκιο εγώ έκανα λάθος στη μεταφορά της μετάφρασης:

"Dear Stefan.

All Strelas have a mixed finished case. Bezel, case back and lugs top are polished, the sides are brushed.

Regards,
Ole"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #168 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 11:02:27 πμ »

μπραβο στον Στεφανο και για αλλη μια φορα μπραβο στον υποδειγματικο τροπο λειτουργιας , κατι σαν τον ελληνικο λεμε, των βαρβαρων ξενων.
Αραγε καποιο ελληνικο μαγαζι δεν θα πορουσε να παρει μερος σε αυτο το γιορτινο γεγονος; :-[

Γιώργο αν επικρατούσε το Hamilton Intra Matic υπήρξε Ελληνικό κατάστημα που προσφέρθηκε επίσης να μας το φέρει με καλή έκπτωση.
Πιστεύω πως αν το κυνηγούσαμε περισσότεροι θα υπήρχαν αρκετά καταστήματα που θα "βοηθούσαν". Φταίμε κι εμείς.
Παντως ρε φιλε αν γινόμασταν πιο συγκεκριμένοι οχι για το intra ...αλλα για τα khaki ακομα και εγώ που ειμαι επαρχια ειχα τον τροπο να παρω έκπτωση 25-28%

GK...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 11:15:56 πμ »
Μπραβο ευχαριστουμε  :) οπως δειχνει θα βγει πρωτο ...
Δυο ερωτησεις
-ποτε θα τελειωσει η κληρωση? γιατι βλεπω οτι λειπουν ακομα καμια 8-9 ψηφοι
-εχει φωσφορο το στρελα?
Μπάμπη έχεις χάσει επεισόδια, η ψηφοφορία έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το ρολόι Δώρο Χριστουγέννων είναι αυτό που κέρδισε και γιαυτό το λόγο είχαμε και τις υπόλοιπες θετικές εξέλιξεις.
Eυχαριστω,
α για αυτο δεν βλεπω να ανεβαινουν οι ψηφοι
ξερουμε ποτε θα γινει η κληρωση?
Μετα οταν σταλθει το ρολοι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #170 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 11:39:11 πμ »

Παντως ρε φιλε αν γινόμασταν πιο συγκεκριμένοι οχι για το intra ...αλλα για τα khaki ακομα και εγώ που ειμαι επαρχια ειχα τον τροπο να παρω έκπτωση 25-28%

GK...

Παιδιά όταν πετάγονται 100 προτάσεις δεν γίνεται δουλειά. Τα άλλα ήταν πιο συγκεκριμένα και κέρδισαν, τώρα αν είναι να κάνουμε και επιμέρους ψηφοφορίες ποιο Khaki από 40 μοντέλα καληνύχτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgiosfragos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 12:30:38 μμ »
πρόταση για την επόμενη φορά,
- πρώτα 1-2 άτομα στο φόρουμ με διασυνδέσεις με καταστήματα κάνουν την επαφή για ρολόι και προσφορά,
- μετά βάζουν αυτά τα δυο - τρία μοντέλα που έχουν την καλύτερη σχέση τιμής & άξιας ως πρόταση,
- δημοκρατικά οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία επιλέγουν το νικητή.

το όλοι προτείνουμε και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε κάτι,  πέρα από την πλάκα , καμιά σχέση δεν έχει με τη δημοκρατία, τον τρόπο λειτουργίας της  και φυσικά με το αποτέλεσμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
δώστε σανό

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 12:42:12 μμ »
το όλοι προτείνουμε και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε κάτι,  πέρα από την πλάκα , καμιά σχέση δεν έχει με τη δημοκρατία, τον τρόπο λειτουργίας της  και φυσικά με το αποτέλεσμα.

Προφανώς κάνεις πλάκα. Δεν έχει σχέση με τη Δημοκρατία το συναποφασίζειν και είναι δημοκρατικό το να αποφασίσουν ένας δυο –που θα ορίζει ποιος;– για όλους;

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2016, 12:45:31 μμ από arvac »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgiosfragos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 13:03:26 μμ »
δεν θα μπω στη διαδικασια αντιπαραθεσης για το συναποφασιζω και τον ορισμο της δημοκρατιας. Αλλωστε εχουν ειπωθει και γραφει χιλιαδες σελιδες για το πως αντιλαμβανεται ο καθε απο εμας την εννοια της δημοκρατιας.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2016, 13:06:33 μμ από georgiosfragos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
δώστε σανό

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 13:05:24 μμ »
Προφανώς κάνεις πλάκα. Δεν έχει σχέση με τη Δημοκρατία το συναποφασίζειν και είναι δημοκρατικό το να αποφασίσουν ένας δυο –που θα ορίζει ποιος;– για όλους;

Έλα ντε...
Ένα ρολόι σε φόρουμ να σου δώσουν να αποφασίσεις και αυτό ακόμα να το αναθέσεις σε άλλους...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #175 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 13:30:05 μμ »

GK...

Παιδιά όταν πετάγονται 100 προτάσεις δεν γίνεται δουλειά. Τα άλλα ήταν πιο συγκεκριμένα και κέρδισαν, τώρα αν είναι να κάνουμε και επιμέρους ψηφοφορίες ποιο Khaki από 40 μοντέλα καληνύχτα
Επομενως καλυτερα να βαζαμε steinhart pilot,Hamilton khaki,strela ??? ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 13:41:44 μμ »

Δημοκρατία είναι να σου επιτρέπω να κάνεις αυτό που επιθυμώ  :D :D :D

-Μπαμπά, θέλω πιστόλι.
-Δεν σου παίρνω.
-Μπαμπά, θέλω πιστόλι.
-Δεν σου παίρνω είπα.
-Μπαμπά, το χρειάζομαι.
-Ειπα οχι, και βγάλε τον σκασμό. Τέλος πάντων, ποιός κάνει κουμάντο εδώ ?
-Μέχρι να μου πάρεις το πιστόλι, εσύ  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 17:05:04 μμ »
Ρε παιδιά.... ακόμη και τώρα, αφού έχει λήξει η ψηφοφορία βρίσκουμε κάτι να διαφωνήσουμε;

Έχω γράψει κάποια πράγματα αλλά επειδή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα γραπτά μου ή κάποια πρόσωπα -με τα οποία δεν έχω να χωρίσω τίποτα, αντιθέτως έχω πολλά να μοιραστώ- θα ήθελα να έρθετε όλοι και να μιλήσουμε βλέποντας ο ένας τα μάτια του άλλου.
Από το ύφος των γραπτών μας είμαι σίγουρος πως ΟΛΟΙ μας είμαστε αξιόλογοι άνθρωποι, το περιεχόμενο των γραπτών μας όμως μερικές φορές μας αδικεί. Για μένα όμως, μεγαλύτερη σημασία έχει το ΥΦΟΣ, παρά το περιεχόμενο.
Αυτός είναι και ο λόγος που έχω επιμείνει σε αυτό εδώ το forum και δεν μετακομίζω δεξιά και αριστερά. Όχι γιατί έχω να προσάψω κάτι σε άλλο forum. Απλά η θεά τύχη με οδήγησε σε αυτό το forum όταν άρχισα να ενδιαφέρομαι σοβαρότερα για τα ρολόγια. Εδώ γνώρισα τους πρώτους "ηλεκτρονικούς" φίλους με τη κοινή αγάπη για τα ρολόγια κι εδώ έμεινα, προσπαθώντας παράλληλα όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου να μην αρκεστώ στο να επιδεικνύω μόνο τα ρολόγια μου (πράγμα που μου αρέσει πολύ, είναι αλήθεια) αλλά και λιγουλάκι να προσφέρω, όπως και όσο μπορώ.
Αν νομίζετε πως το forum είναι οι διαχειριστές του, κάνετε λάθος. Το forum είμαστε ΕΜΕΙΣ και το δικό μας λιθαράκι το κάνει καλύτερο ή χειρότερο.

Αυτά τα λίγα ρομαντικά είχα να σας πω για την ώρα, τα υπόλοιπα από κοντά και σας παρακαλώ να φέρετε μαζί σας τα χαμόγελα σας και τον καλύτερο εαυτό σας τον άλλο μήνα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 18:59:55 μμ »
Λοιπόν, έχουμε νέο μήνυμα από τον Ole.

Το ρολόι έχει μπει σε διαδικασία 24ώρου test και θα μας σταλεί μέσα σε 2 μέρες από την παραλαβή των χρημάτων!

Για κάποιον περίεργο λόγο,  ενώ μου έχει κάνει paypal request (με πλήρη ανάλυση και χαρακτηριστικά του ρολογιού) το paypal αρνείται να ολοκληρώει τη διαδικασία βγάζοντας μου το μήνυμα:

Sorry, the recipient doesn’t accept payments using this payment method. Please choose another.

Έχω ενημερώσει τον Ole, αν δε δουλέψει μέχρι τα μεσάνυχτα ζήτησα να μου στείλει τραπεζικό λογαριασμό να του κάνω έμβασμα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 22:44:05 μμ »

Έχω ενημερώσει τον Ole, αν δε δουλέψει μέχρι τα μεσάνυχτα ζήτησα να μου στείλει τραπεζικό λογαριασμό να του κάνω έμβασμα!

...με έμβασμα καλύπτεται κάποια αρνητική έκβαση ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.