Ρε παιδιά.... ακόμη και τώρα, αφού έχει λήξει η ψηφοφορία βρίσκουμε κάτι να διαφωνήσουμε;
Έχω γράψει κάποια πράγματα αλλά επειδή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα γραπτά μου ή κάποια πρόσωπα -με τα οποία δεν έχω να χωρίσω τίποτα, αντιθέτως έχω πολλά να μοιραστώ- θα ήθελα να έρθετε όλοι και να μιλήσουμε βλέποντας ο ένας τα μάτια του άλλου.
Από το ύφος των γραπτών μας είμαι σίγουρος πως ΟΛΟΙ μας είμαστε αξιόλογοι άνθρωποι, το περιεχόμενο των γραπτών μας όμως μερικές φορές μας αδικεί. Για μένα όμως, μεγαλύτερη σημασία έχει το ΥΦΟΣ, παρά το περιεχόμενο.
Αυτός είναι και ο λόγος που έχω επιμείνει σε αυτό εδώ το forum και δεν μετακομίζω δεξιά και αριστερά. Όχι γιατί έχω να προσάψω κάτι σε άλλο forum. Απλά η θεά τύχη με οδήγησε σε αυτό το forum όταν άρχισα να ενδιαφέρομαι σοβαρότερα για τα ρολόγια. Εδώ γνώρισα τους πρώτους "ηλεκτρονικούς" φίλους με τη κοινή αγάπη για τα ρολόγια κι εδώ έμεινα, προσπαθώντας παράλληλα όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου να μην αρκεστώ στο να επιδεικνύω μόνο τα ρολόγια μου (πράγμα που μου αρέσει πολύ, είναι αλήθεια) αλλά και λιγουλάκι να προσφέρω, όπως και όσο μπορώ.
Αν νομίζετε πως το forum είναι οι διαχειριστές του, κάνετε λάθος. Το forum είμαστε ΕΜΕΙΣ και το δικό μας λιθαράκι το κάνει καλύτερο ή χειρότερο.
Αυτά τα λίγα ρομαντικά είχα να σας πω για την ώρα, τα υπόλοιπα από κοντά και σας παρακαλώ να φέρετε μαζί σας τα χαμόγελα σας και τον καλύτερο εαυτό σας τον άλλο μήνα.