Το ρολόι δόθηκε σήμερα για χάραξη στη πλάτη του και θα είναι έτοιμο αύριο το μεσημέρι. Τυχεροί όσοι βρεθούμε στην αυριανή συνάντηση στο Σύνταγμα γιατί θέλω δε θέλω θα το έχω μαζί μου.
Προσωπικά αγνοούσα την ύπαρξη της Strela. Δε ξέρω ποια ρολόγια έχουν δοθεί τα προηγούμενα έτη, επίσης οι χρονογράφοι δεν είναι το καλύτερο μου αλλά το συγκεκριμένο θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο Χριστουγέννων από ένα φόρουμ ρολογιών. Ιδιαίτερο ρολόι που όσο και να αρέσει σε κάποιον δύσκολα θα αγόραζε, τουλάχιστον εγώ... μέχρι πρόσφατα. Πολύ έξυπνη πρόταση εκ μέρους του Νικόλα (Nicolasq).
Επίσης κάτι που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε μόνο σε 400 κομμάτια επομένως ο τυχερός που θα το κερδίσει θα είναι.... ΠΟΛΥ τυχερός!
Οι πιθανότητες είναι μικρές για τον καθένα μας αλλά αν δεν, έχουμε πάντα την ευκαιρία να το στοχοποιήσουμε και να το αγοράσουμε. Ο τυχερός θα μας κάνει ένα καλό Review και εκεί θα δείτε πως το ρολόι αξίζει κάθε σεντς.
Αλήθεια, η συγκέντρωση πότε και που θα οριστεί, να προλάβουμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα μας;