Κατ' αρχας να ευχαριστησω ολους τους φιλους που συντελεσαν στην υλοποιηση της χθεσινης βραδιας, αντμινς, μοντς, τους φιλους που ηρθαν κα ειδικα το Στεφανο (STF) που βοηθησε να στην αποκτηση του δωρου.
Χαρηκα που γνωρισα απο κοντα ολους του φιλους που συνομιλουσα μεσω του φορουμ εδω και καιρο, δυστυχως με τον ενα μονο συστηθηκαμε καθως δε βρηκε να παρκαρει αλλα ευελπιστω σε μελλοντικη συναξη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) να εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε.
Ωραιο κλιμα με ωραιο ρολογια, περασα πολυ ωραια και αναμενω μελλοντικη συναξη με ακομη περισσοτερους φιλους.
Καλοφορετο με υγεια στον Σωτηρη (kafu) που κερδισε το δωρο, να του δειχνει μονο καλες στιγμες.
Να εχουμε ολοι καλη Πρωτοχρονια, παντα με υγεια
P.S. Αντωνη η απαντηση στο διλημα steinhart vs davosa ειναι απλη : kadloo
Βαγγελη το ρολοι που δεν ειναι ποιοτικο ειναι ενα 5αρακι των 800 ευρω
Εγώ, πήγα με το metro. Στην Αγία Μαρίνα, έκοψα δρόμο από τα στενα, και βγήκα στον κεντρικό, που ήταν η Καραισκάκη, αλλά εμένα μου είχε κολλήσει ότι ψάχνω την Κωνσταντινουπόλεως. Οπότε συνέχισα, ΒΔ, και έφθασα στην Ιερά οδό, προς Ελευσίνα μεριά.
Εκει , φάνηκε το λάθος, είχα προχωρήσει περισσότερο, και είχα πάει μακρυά.
Με έφαγε ο Νικόλας,
που λέω λίγο περπάτημα είναι , λέει 20 λεπτά, έφθασα στα 10, και λέω, σε λάθος μέρος είμαι, δεν μπορεί να ήρθα τόσο γρήγορα !
Αντε πάλι πίσω, και για σιγουριά, πήγα από τον κεντρικό, για να μην ξαναχάσω τις συντεταγμένες. Δεν έχω και ρολόι GPS ή εστω με πυξίδα !
Στον δρόμο, με πήρε τηλέφωνο ο Captain, και δώσαμε ραντεβού να τον περιμένω στον κεντρικό ( Καραϊσκάκη ) για να πάμε μαζί.
Ηρθε και ο Captain, μπήκα στο αυτοκίνητο, και γυρίζαμε γύρω-γύρω τα τετράγωνα, να βρούμε να παρκάρουμε.
Τελικά, μετά από μισή ώρα, απελπιστήκαμε, σταματήσαμε μπροστά σε ένα γκαράζ, με τα αλάρμ, μπήκαμε στο μαγαζί της συνάντησης, ο Captain χαιρέτισε, και ξαναέφυγε να πάει καπου να παρκάρει. Από τοτε, .............αγνοείται
Και στην επιστροφή, αφού είχα κάνει 2,6 χιλ, αντι των 1,2 που θα έπρεπε αν δεν χανόμουν, με πήγε ο Χρήστος ( Ευχαριστώ και πάλι ) στο metro, που χθές, λειτουργούσε μέχρι τις 02.00.
Καλά περάσαμε, πλέον έχουμε ένα πρόσωπο, για τους ανθρώπους που επικοινωνούμε, και .....τσακωνόμαστε
Πολλά ρολόγια, δεν πρόλαβα να τα δώ όλα, μερικά μοναδικά, με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Στην επόμενη συνάντηση
Η χαζοδιαδρομή
adult image upload