Τωρα για το πολυ ωραιο θεμα που ξεκινησε ο Βαγγελης :
Οι παρακατω αποψεις ειναι καθαρα υποκειμενικες συμφωνα με τον τροπο σκεψεις και τις συνηθειες μου.
Για εμενα τα ρολογια beater χωριζονται σε δυο κατηγοριες
1) Τα ρολογια που φοραω καθημερινα στις συνηθεις δραστηριοτητες μου δουλεια, βολτα, καφες, ποτο κτλ
α)Να μου αρεσει
β)Να κοστιζει τοσο οσο αν καταστραφει/απωλεσθει να αντικατασταθει αμεσα χωρις να επηρεασει το μπατζετ μου.
γ)Να μη ''φωναζει''
2)Το beater των beater! Μια πλαστικουρα (οπως θα ελεγε ο φιλος Γιωργος), ενα πλαστικο ρολοι (εγω εχω g-shock) το οποιο το θεωρω απαραιτητο για ολους για τις δραστηριοτητες οπως γυμναστηριο,γενικοτερα σπορ, χειρωνακτικες εργασιες οπως μαστορεματα στο αμαξι/μηχανη στον κηπο, στο σπιτι, ψαρεμα, βουνο, ποδηλατο, σκαφος, μηχανη που μπορουν να φθειρουν ή να καταστρεψουν ενα απλο ρολοι.
α)Να μου αρεσει
β)Να αντεχει
γ)Να ειναι πλαστικο
Ολα τα αντικειμενα μου θελω να εχω σε καλη κατασταση.Θα σας δωσω ενα παραδειγμα για να μη συγχεουμε τις δυο κατηγοριες με το κοστος : Αγορασα το boctok το καλοκαιρι, κοστιζει 2/3 της τιμης του g-shock. Aνηκει στην πρωτη κατηγορια, δεν το εχω βαλει ποτε στο γυμναστηριο κ συναφεις δραστηριοτητεςπου φοραω μονο το g-shock (η γυαλισμενη του επιφανεια μαζι με το πλεξι θα γεμιζαν γρατζουνιες και δεν θα μου αρεσε).