Αποστολέας Θέμα: Ρολοι Δωρο γαμου εως και 2.000 ευρω ???  (Αναγνώστηκε 29348 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pmoromalos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ρολοι Δωρο γαμου εως και 2.000 ευρω ???
« Απάντηση #150 στις: Μάιος 28, 2017, 08:49:37 πμ »
Δες και το seamaster.

hosting images

Το ειδα, δεν μου αρεσε ρε γαμωτω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μάιος 28, 2017, 08:53:08 πμ »
Το Breitling τα έχει όλα πάντως. Όνομα, dressy, toolwatch, diver, presence, ποιότητα κατασκευής. Αν ήμουν στην θέση σου και βέβαια αν η σωματοδομή μου το επέτρεπε θα έβαζα ένα χιλιάρικο ακόμη και θα έπαιρνα το νέο Breitling Superocean Heritage 46 με την Tudor μηχανή. Στην ουσία θα έπαιρνες ότι καλό έχουν τα δυο ρολόγια σε ένα πακέτο !

Sent from my iPad using Tapatalk

Η αληθεια ειναι οτι στην παρουσα φαση και δεν θελω αλλα και δεν μπορω να δωσω παραπανω. Ταβανι ειναι τα 3.000 ευρω. Για μενα ειναι μεγαλο το ποσο ηδη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Μάιος 28, 2017, 08:54:27 πμ »
BB
+1

+1

Tudor=Rolex=το καλύτερο επίσημο σέρβις.
Η Breitling αγοράσθηκε πρόσφατα από fund, με ό,τι αυτό σημαίνει και όπως το καταλαβαίνει ο καθένας.

Εγω να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω τι σημαινει. Μηπως οτι δεν πουλαει ;;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 28, 2017, 09:16:12 πμ από pmoromalos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μάιος 28, 2017, 09:39:57 πμ »
BB
+1

+1

Η Breitling αγοράσθηκε πρόσφατα από fund, με ό,τι αυτό σημαίνει και όπως το καταλαβαίνει ο καθένας.

Ναι έχει ένα ρίσκο αυτό. Το ρίσκο είναι να θέλουν να κάνουν capitalize γρήγορα στο brand και να κάνουν flood την αγορά με ρολόγια και οι τιμές να καταρρεύσουν.  Θέλω να πιστεύω και πιστεύω τελικά ότι η στρατηγική δεν θα είναι αυτή. Ε´πισης μπορεί να επηρεαστεί και η ποιότητα κατασκευής καθώς flooding the market θα σημαίνει πολύ outsourcing με ότι αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη μπορεί η στρατηγική να είναι μακροχρόνια η δημιουργία ενός πραγματικού αντιπάλου για την Rolex η οποία έχει καταφέρει να έχει παραγωγή ολοένα αυξανόμενη (ετησίως πλέον στα 800 χιλιάδες κομμάτια) με αυξανόμενη τιμή. Βεβαια αυτό προυποθέτει επενδύσεις πολλών δις που αμφιβάλλω αν έχει τα resources αυτό το fund να το πετύχει. Αυτά συνήθως έχουν exit στα 5 με 7 χρόνια και αυτό το διάστημα φαίνεται λίγο να επιτευχθούν τα παραπάνω....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #154 στις: Μάιος 28, 2017, 10:33:46 πμ »
Ναι έχει ένα ρίσκο αυτό. Το ρίσκο είναι να θέλουν να κάνουν capitalize γρήγορα στο brand και να κάνουν flood την αγορά με ρολόγια και οι τιμές να καταρρεύσουν.  Θέλω να πιστεύω και πιστεύω τελικά ότι η στρατηγική δεν θα είναι αυτή. Ε´πισης μπορεί να επηρεαστεί και η ποιότητα κατασκευής καθώς flooding the market θα σημαίνει πολύ outsourcing με ότι αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη μπορεί η στρατηγική να είναι μακροχρόνια η δημιουργία ενός πραγματικού αντιπάλου για την Rolex η οποία έχει καταφέρει να έχει παραγωγή ολοένα αυξανόμενη (ετησίως πλέον στα 800 χιλιάδες κομμάτια) με αυξανόμενη τιμή. Βεβαια αυτό προυποθέτει επενδύσεις πολλών δις που αμφιβάλλω αν έχει τα resources αυτό το fund να το πετύχει. Αυτά συνήθως έχουν exit στα 5 με 7 χρόνια και αυτό το διάστημα φαίνεται λίγο να επιτευχθούν τα παραπάνω....
Ωραίο ποστ.
Γενικά είδα πριν λίγες μέρες στο massdrop ένα Breitling και μου έκανε εντύπωση που ήταν εκεί...
Γενικά ποτέ δε μου ταίριαζε αυτό το brand αλλά αν μη τι άλλο έχει ωραία σχέδια και είναι αξιόλογο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μάιος 28, 2017, 10:54:59 πμ »
Καταπληκτική εταιρεία κατ' εμέ.
Η ίδια επέλεξε να χαντακώσει τον εαυτό της, ένας Θεός ξέρει γιατί.
Βλέπε μπρασελέ αξίας 800€ και 1000€ να τα δίνει κοψοχρονιά με ένα 50άρικο, βλέπε εκπτώσεις της τάξεως του -35% με το που άνοιγες την πόρτα του καταστήματος και πολλά άλλα.
Η ποιότητα των ρολογιών της είναι πραγματικά εκπληκτική. Για τα δε μπρασελέ της, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα. Δεν υπάρχει εταιρεία που να μπορεί να τη χτυπήσει στο κομμάτι αυτό.
Κι εγώ ξενερωμένος είμαι με τη στρατηγική της εταιρείας, αν μπορεί να θεωρηθεί στρατηγική αυτό το πράγμα, παρ' όλο που είχα δυο από τα πολύ καλά ρολόγια τους στο παρελθόν. (Avenger Seawolf & Skyracer)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάιος 28, 2017, 11:16:26 πμ »
Ναι έχει ένα ρίσκο αυτό. Το ρίσκο είναι να θέλουν να κάνουν capitalize γρήγορα στο brand και να κάνουν flood την αγορά με ρολόγια και οι τιμές να καταρρεύσουν....

Δες τι λένε οι ίδιοι οι αγοραστές (οι οποίοι, ας σημειωθεί, για την εξαγορά δεν έδωσαν παρά ποσό ίσο με μόλις τους 2 τελευταίους ετήσιους τζίρους της εταιρείας):

"Specifically, we see significant growth potential for Breitling in both existing and new geographies by driving the digitization of the marketing and distribution channels in the company, helping to enrich the product and customer experience."

πηγή: http://www.cvc.com/Media-Centre.htmx?tabyear=2017&mediaitem=13751710044201

Στο συγκεκριμένο περιβάλλον θα πάει πολύ "καλά" η Β....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Μάιος 28, 2017, 13:12:31 μμ »
Breit και tudor, ομορφες επιλογες, κλινω προς το bb καθως το so μου κανει περισσοτερο dress με ολιγη diver οποτε αυτο καπως με ξενιζει, όχι οτι με χαλαει ομως... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #158 στις: Μάιος 28, 2017, 13:37:21 μμ »

Η αληθεια ειναι οτι στην παρουσα φαση και δεν θελω αλλα και δεν μπορω να δωσω παραπανω. Ταβανι ειναι τα 3.000 ευρω. Για μενα ειναι μεγαλο το ποσο ηδη.

Επειδή είναι πολύ μεγάλο το ποσό που θα δώσεις......νομίζω δεν είσαι έτοιμος να αγοράσεις....σκέψου το λίγο καιρό και όταν είσαι έτοιμος επανέρχεσαι. Μην αγοράσεις από εφήμερο ενθουσιασμό...άσε να δεις ποιο θα επικρατήσει μέσα σου μετά από λίγο καιρό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μάιος 28, 2017, 13:54:48 μμ »
Φίλε Παντελή BB red με μπρασελε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Μάιος 28, 2017, 15:38:24 μμ »
BB
+1

+1

για να βάλουμε το θέμα στη σωστή του διάσταση, θα πρέπει να πούμε ότι η παραγωγή της ρόλεξ βαίνει μειούμενη. Η παραγωγή της ήταν 1 εκ τεμάχια, της Ω 700-750 χιλ και τρίτη η Breitling. Η μείωση της παραγωγής της ρόλεξ υφίσταται εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον. Για να αντισταθμίσει την μείωση της ζήτησης (που οδήγησε σε μείωση παραγωγής), έκοψε τις εκπτώσεις ώστε να φαίνεται ότι δήθεν υπάρχει ζήτηση (όπως πριν) και τα ρολόγια είναι δυσεύρετα. εεεε μόλις θα δώσει μια ακόμη αύξηση, απλά θα κοιτάμε τα ρολόγια (και τη ρόλεξ μαζί), και θα γελάμε....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μάιος 28, 2017, 16:58:23 μμ »

Επειδή είναι πολύ μεγάλο το ποσό που θα δώσεις......νομίζω δεν είσαι έτοιμος να αγοράσεις....σκέψου το λίγο καιρό και όταν είσαι έτοιμος επανέρχεσαι. Μην αγοράσεις από εφήμερο ενθουσιασμό...άσε να δεις ποιο θα επικρατήσει μέσα σου μετά από λίγο καιρό.
Aκριβως αυτο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μάιος 28, 2017, 19:38:47 μμ »
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μάιος 31, 2017, 23:40:20 μμ »

Καλησπερα,

Τελικα ακουσα τη συμβουλη του φιλου Φανη - Wolf και των υπολοιπον μελων φυςικα και προχωρησα στην αγορα του red tudor black bay. To ρολοι ειναι απιστευτο...... Δεν το χορταινω, ενα ρολοι για ολες τις ωρες !!!!

Να σας ευχαριστησω ολους σας για τη βοηθεια, νομιζω μεσα απο αυτη την ομαδα κατεληξα σε ενα ιδιαιτερο ρολοι, πολυ ψαγμενο και δεν κατεληξα στην αγορα  ενος ακομα κλασσικου γαμο ρολογιου tag. Και το καλο της υποθεσης ειναι οτι το πληρωσαν ολο τα πεθερικα...

Τελος  να εκφρασω τις θερμες μου ευχαριστιες και παλι στον wolf, καθως με βοηθησε και μεσα στο φορουμ αλλα και στην Αθηνα, νομιζω οτι τετοια μελη δινουν αξια στο forum μας .
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 31, 2017, 23:42:57 μμ από pmoromalos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #164 στις: Μάιος 31, 2017, 23:44:13 μμ »
Καλοφόρετο!
Δώσε φωτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions