Ειναι πολυ πιθανο πολλοι φιλοι να πιστευουν οτι γνωριζουν την απαντηση μου πριν καν την αναφερω.
Πριν ομως καταθεσω την αποψη μου και για χαριν της συζητησης, χωρις καμμια απολυτως περιεργη διαθεση, θα ηθελα να πω 2-3 πραγματακια:
στον προβληματισμο του φιλου aristipou, προσπαθησαν να βοηθησουν και απαντησαν 1 η περισσοτερες φορες 12 ατομα, εμου συμπεριλαμβανομενου.
Αλλοι, οι περισσοτεροι, προτιμησαν το moon, καποιοι λιγοι το πανερι, πραγματικα ομως αυτο δεν εχει καμμια σημασια γι αυτο που θελω να πω.
Και που βεβαια ισχυει και σε ολα τα vs που κατα καιρους μας απασχολουν και καλουμαστε να τοποθετηθουμε.
Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον, απο τα 12 λοιπον αυτα ατομα, ποσα εχουν συμβιωσει με ενα πανερι και αντιστοιχα με ενα moon;
Και επι τουτου χρησιμοποιω τη λεξη συμβιωση, διοτι δεν νοειται να φορεσουμε για μια ωρα, μια μερα ενα ρολοι και να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη.
Ειδικα για τα πανερια, που κατα κοινη ομολογια ειναι μια κατηγορια μονα τους, ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τα νοιωσουμε με πενταλεπτες δοκιμες η φορωντας υποκαταστατα ρολογια.
Και ειναι σημαντικο η γνωμη που εκφερουμε να ειναι τεκμηριωμενη και να μην βασιζεται σε δοξασιες η σε οτι ακουσαμε απο τον φιλο του φιλου κλπ.κλπ.
Και βεβαια μεγαλη σημασια εχει αν επικεντρωνομαστε αποκλειστικα στο ρολοι η βαζουμε στην εξισωση και οικονομικα θεματα, διοτι εκει αλλαζουν πολυ τα πραγματα.
Παμε λοιπον.
Γνωριζω οτι ο καπετανιος εχει και τα 2 ρολογια, αρα ειναι ο πλεον ενημερωμενος και δεν απευθυνομαι σε αυτον.
Επισης χωρις να εχω την τυχη να υπαρχει στη συλλογη μου ενα 380, περαν του οτι το εχω φορεσει απειρες φορες και για μεγαλο διαστημα, συμβιωνω με αλλα παραπλησια πανερια, οποτε μια γνωμη καλη, την εχω.
Το moon, για ενα περιεργο λογο, οσο και αν μου αρεσει και οσο κι αν το εχω φορεσει, οσες φορες πηγα να το αγορασω, και δεν ειναι λιγες, τελικα εφυγα με αλλο ρολοι. Ω παλι, αλλα οχι moon.
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
Οποιος θελει, μπορει να καταθεσει την εμπειρια του.