Καλά εννοείται οτι δεν περιμένω γραπτή εγγύηση για κάτι τέτοιο. Απλά ρώτησα μήπως κάποιος το έχει ο ίδιος ή κοντινό του πρόσωπο.
Είδα και μια φωτογραφία στο ebay από μεταχειρισμένο και τρόμαξα λίγο. Βέβαια δεν ξέρω τι του έκανε ο συγκεκριμένος. Εγώ ποτέ δεν έχω φέρει ρολόι σε τέτοια κατάσταση ...
Εδώ η εικόνα της καταστροφής :
http://www.ebay.com/itm/Mens-Casio-Edifice-Chronograph-EFR-539D-1A2VUEF-blue-Large-Genuine-/152457382666?hash=item237f2b0b0a:g:hFkAAOSw4A5YuFnX
Μια που το ανέφερα , το συγκεκριμένο το βλέπω σε πολλή καλύτερη τιμή στο ebay , μάλιστα από sellers με άριστες κριτικές. Λέτε να παίζουν μαιμούδες και φόλες ;
Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί το μπλέ ή το κόκκινο ( αν είχε ), γιατί αυτά "βάφονται" με ανοδίωση, οπότε δεν ξεβάφουν. Τώρα αν ο τύπος το πλάκωσε με λίμα, έπεσε με την μηχανή και το έγδαρε στην άσφαλτο ( .........ουδείς άσφαλτος-λαϊκή τραγουδίστρια
), είναι άλλο θέμα.
πχ, δείγματα είναι αυτά τα εξαρτήματα / βίδες, που βάζουν στα "φτιαγμένα" παπιά / αυτοκίνητα με τέτοια χρώματα. Ειναι σε λάδια - βενζίνες - πετρέλαια, χώρια το καθημερινό γυάλισμα, είδες να τα επηρρεάζει ?
Αν σου αρέσει, μην το φοβάσαι.
Και του τύπου, παρά την καταστροφή, βλέπεις ότι οι επιφάνειες κρατατάνε το χρώμα.