Αποστολέας Θέμα: Casio EFR-539D-1A2VUEF  (Αναγνώστηκε 8959 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος akkonst

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Casio EFR-539D-1A2VUEF
« στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:19:09 μμ »
Καλησπέρα σε όλους .
Θα ήθελα την γνώμη σας ή την εμπειρία σας αν κάποιος το έχει από το παρακάτω Casio :
[]

https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/edifice/efr-539d-1a2vuef/

Η ομορφιά του είναι σε αυτό το μπλε στην κορώνα και το καντράν. Φοβάμαι όμως οτι αυτό μπορεί να γίνει και το μαιονέκτημα του αν γρατζουνιστεί ή χτυπηθεί.
Έχει κανείς άποψη για το θέμα ;
Ευχαριστώ πολύ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2017, 14:23:01 μμ από akkonst »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
Απ: Casio EFR-539D-1A2VUEF
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:40:16 μμ »
Στο bezel θα δεις σχεδον σιγουρα hairlines.
Το ρολοι κατα τα αλλα ειναι πολύ αξιόπιστο αλλα μεγαλο και γυαλιστερό (όπως αρεσει σε μενα, αλλα δεν αρεσει σε ολους!!!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:44:07 μμ »
Δεν θα επέλεγα το συγκεκριμένο ενώ μου αρέσουν πολύ τα Edifice, τα μπρασελέ τους δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα. Στο συγκεκριμένο λοιπόν απ ότι μπορώ να καταλάβω δεν θα έχεις καμια δυνατότητα αλλαγης σε λουράκι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:46:56 μμ »
Δεν θα επέλεγα το συγκεκριμένο ενώ μου αρέσουν πολύ τα Edifice, τα μπρασελέ τους δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα. Στο συγκεκριμένο λοιπόν απ ότι μπορώ να καταλάβω δεν θα έχεις καμια δυνατότητα αλλαγης σε λουράκι.

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος akkonst

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:52:48 μμ »

Έτσι όπως είναι μαυ αρέσει , δεν θα μου εντυπωσίαζε να το δω με λουράκι (αν και γενικώς φοράω με λουράκι)
Ο προβληματισμός μου είναι η ποιότητα/ανθεκτικότητα του χρώματος του basel .Το αν δηλαδή με το παραμικρό θα έχω φθορές στο χρώμα.
Γενικώς εμπιστεύομαι την Casio σαν εταιρία , μόνο αυτό με ανησυχεί .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:53:54 μμ »
Κανεις δεν μπορει να σου δωσει γραπτη εγγυηση,η επιλογη ειναι δικη σου,καλες αγορες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 09, 2017, 14:59:26 μμ »

Έτσι όπως είναι μαυ αρέσει , δεν θα μου εντυπωσίαζε να το δω με λουράκι (αν και γενικώς φοράω με λουράκι)
Ο προβληματισμός μου είναι η ποιότητα/ανθεκτικότητα του χρώματος του basel .Το αν δηλαδή με το παραμικρό θα έχω φθορές στο χρώμα.
Γενικώς εμπιστεύομαι την Casio σαν εταιρία , μόνο αυτό με ανησυχεί .

Είναι ρίσκο αυτό το μπλε. Όχι μονο σε Casio αλλα σε οποιοδήποτε ρολοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος akkonst

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 10, 2017, 10:23:36 πμ »
Καλά εννοείται οτι δεν περιμένω γραπτή εγγύηση για κάτι τέτοιο. Απλά ρώτησα μήπως κάποιος το έχει ο ίδιος ή κοντινό του πρόσωπο.
Είδα και μια φωτογραφία στο ebay από μεταχειρισμένο και τρόμαξα λίγο. Βέβαια δεν ξέρω τι του έκανε ο συγκεκριμένος. Εγώ ποτέ δεν έχω φέρει ρολόι σε τέτοια κατάσταση ...
Εδώ η εικόνα της καταστροφής :
 http://www.ebay.com/itm/Mens-Casio-Edifice-Chronograph-EFR-539D-1A2VUEF-blue-Large-Genuine-/152457382666?hash=item237f2b0b0a:g:hFkAAOSw4A5YuFnX
Μια που το ανέφερα , το συγκεκριμένο το βλέπω σε πολλή καλύτερη τιμή στο ebay , μάλιστα από sellers με άριστες κριτικές. Λέτε να παίζουν μαιμούδες και φόλες ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 10, 2017, 10:26:40 πμ »
Καλά εννοείται οτι δεν περιμένω γραπτή εγγύηση για κάτι τέτοιο. Απλά ρώτησα μήπως κάποιος το έχει ο ίδιος ή κοντινό του πρόσωπο.
Είδα και μια φωτογραφία στο ebay από μεταχειρισμένο και τρόμαξα λίγο. Βέβαια δεν ξέρω τι του έκανε ο συγκεκριμένος. Εγώ ποτέ δεν έχω φέρει ρολόι σε τέτοια κατάσταση ...
 http://www.ebay.com/itm/Mens-Casio-Edifice-Chronograph-EFR-539D-1A2VUEF-blue-Large-Genuine-/152457382666?hash=item237f2b0b0a:g:hFkAAOSw4A5YuFnX
Μια που το ανέφερα , το συγκεκριμένο το βλέπω σε πολλή καλύτερη τιμή στο ebay , μάλιστα από sellers με άριστες κριτικές. Λέτε να παίζουν μαιμούδες και φόλες ;

Εγώ απορώ πως έχει φτάσει το bidding για αυτό το χάλι στα 35 ευρω. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να πουλάω μέσω ebay.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 10, 2017, 10:34:35 πμ »

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί το μπλέ ή το κόκκινο ( αν είχε ), γιατί αυτά "βάφονται" με ανοδίωση, οπότε δεν ξεβάφουν. Τώρα αν ο τύπος το πλάκωσε με λίμα, έπεσε με την μηχανή και το έγδαρε στην άσφαλτο ( .........ουδείς άσφαλτος-λαϊκή τραγουδίστρια  :D ), είναι άλλο θέμα.

πχ, δείγματα είναι αυτά τα εξαρτήματα / βίδες, που βάζουν στα "φτιαγμένα" παπιά / αυτοκίνητα με τέτοια χρώματα. Ειναι σε λάδια - βενζίνες - πετρέλαια, χώρια το καθημερινό γυάλισμα, είδες να τα επηρρεάζει ?

Αν σου αρέσει, μην το φοβάσαι.

Και του τύπου, παρά την καταστροφή, βλέπεις ότι οι επιφάνειες κρατατάνε το χρώμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος akkonst

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 10, 2017, 10:39:08 πμ »
Η αλήθεια είναι οτι μου ερέσει το άτιμο. Έχει κάτι στο ξεχωριστό στο look του.
Έχω πιο ακριβά και πιθανά πιο καλά ρολόγια (αν και θεωρώ την Casio εγγύηση παρά τις προσιτές τιμές τους) αλλά αυτό μου έκλεισε το μάτι !!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος granazis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 10, 2017, 12:28:04 μμ »
Καλησπέρα σε όλους .
Θα ήθελα την γνώμη σας ή την εμπειρία σας αν κάποιος το έχει από το παρακάτω Casio :

Η ομορφιά του είναι σε αυτό το μπλε στην κορώνα και το καντράν. Φοβάμαι όμως οτι αυτό μπορεί να γίνει και το μαιονέκτημα του αν γρατζουνιστεί ή χτυπηθεί.
Ευχαριστώ πολύ.
Αυτό ήταν το CASIO που μ'έβαλε στο λούκι για EDIFICE, αλλά τελικά προτίμησα αυτό:
Τέλος πάντων το έχω 1.5 χρόνο τώρα και ότι χτυπήματα υπήρξαν στο μαύρο δεν φαίνονται, υποθέτω ότι και μπλε να ήταν θα άντεχε το ίδιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 10, 2017, 12:59:39 μμ »
Καλησπέρα σε όλους .

Ευχαριστώ πολύ.
Αυτό ήταν το CASIO που μ'έβαλε στο λούκι για EDIFICE, αλλά τελικά προτίμησα αυτό: (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τέλος πάντων το έχω 1.5 χρόνο τώρα και ότι χτυπήματα υπήρξαν στο μαύρο δεν φαίνονται, υποθέτω ότι και μπλε να ήταν θα άντεχε το ίδιο

Πολύ ωραιο! Σχεδόν ίδιο με το Seiko ssb031 που πηρα πρόσφατα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος akkonst

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 10, 2017, 13:10:46 μμ »
Πολύ όμορφο , όπως και το  Seiko ssb031.
Σας εύχομαι να τα χαρείτε.
Για την αγορά από ebay τι γνώμη έχετε;
Βλέπω οτι μπορώ να το βρω περίπου στα 100€ την στιγμή που εδώ είναι γύρω στα 170€.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος granazis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 10, 2017, 14:04:17 μμ »
Πολύ όμορφο , όπως και το  Seiko ssb031.
Σας εύχομαι να τα χαρείτε.
Για την αγορά από ebay τι γνώμη έχετε;
Βλέπω οτι μπορώ να το βρω περίπου στα 100€ την στιγμή που εδώ είναι γύρω στα 170€.
Θα προτιμούσα το Αμαζον https://www.amazon.co.uk/Edifice-EFR-539D-1A2VUEF-Analogue-Stainless-Bracelet/dp/B00M9ZDFNS αλλά και με το ebay δεν είχα ποτέ άλυτο πρόβλημα -
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions