Κατ'εμε: το skx υπερεχει σε λουρι καθ'ότι 22mm καθεται πολλλλυυυυ καλυτερα απο το 20αρι το σιτιζεν που "παιζει"..Το σιτιζεν ναι μεν εχει χακινγκ αλλα η κορωνα του ειναι πιο "δυστροπη" απ του skx, η περιστροφη του ροτορα ακουγεται αισθητα με την κινηση και συνολικα εχω δει καλυτερη χρονομετρια στο skx...Το bezel του σιτιζεν εχει αισθηση ελατηριου και κατα την πιεση απο πανω προς τα κατω συμπιεζεται/παιζει, σημαδι που δειχνει την ελλειψη στιβαροτητας σε αντιθεση με το skx που ειναι βραχος...και τα δυο εχουν ομορφη σμιλευμενη κασα απλα σε πιο μικρους καρπους δενει ισως λιγο καλυτερα το σιτιζεν...Το srp πιστευω καλυψε ενα κενο που η σεικο διεγνωσε στην κατηγορια και θελησε να το καλυψει πετυχημενα αναβιωνοντας το ιστορικο 6309 και τα καταφερε..
Περα απ τα παραπανω που ειναι δικες μου διαπιστωσεις και τα δυο ρολογια ειναι απ τις καλυτερες επιλογες στα affordable entry level diver's ρολογια...
Όντως "παίζει" το σιτιζεν κι εγώ νόμιζα ότι φταίει η έντονη καμπούρα του στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με το ΝΑΤΟ.
Η κορώνα του σίτιζεν πράγματι είναι αρκετά σφικτή στο κούρδισμα . Χάκινγκ δεν έχει το δικό μου.
Το bezel μου αρέσει και στα τρία, αλλά στο δικό μου σίτιζεν, πιο στιβαρή...πεθαίνεις. Ίσως μια αίσθηση ελαστικότητας να σου δίνει το γεγονός των 60κλικ έναντι των 120 των δυο σέικο.
Αυτό που με χάλασε στο 007 ήταν το καντράν που δεν είχε καθόλου τρίτη διάσταση, σαν να ήταν μια απλή εκτύπωση, σε αντίθεση με τα άλλα δυο , που είχαν ανάγλυφο καντράν.
Όπως και να'χει, νομίζω ότι και τα τρία μπορούν να γίνουν αχώριστα φιλαράκια του καρπού μας και δεν θα αποθάρρυνα κανέναν από την αγορά οποιουδήποτε.