Αποστολέας Θέμα: Citizen NY0040 στα 500μέτρα;;;  (Αναγνώστηκε 16526 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xrhstosaa

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Citizen NY0040 στα 500μέτρα;;;
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 28, 2017, 18:10:50 μμ »
Ειναι πολυ καλο ρολοι, ειδικα συναρτησει τη τιμης του. Το στανταρ ειναι 200m  αλλα ειχε βγει μια εκδοση στα 90's για τους βατραχανθρωπους του ιταλικου ναυτικου με λογοτυπο  marina militare και 500m οπως εγραψαν οι φιλοι παραπανω.

Εδω το δικο μου:

how to screenshot on windowscertificity.com
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 28, 2017, 18:15:55 μμ »
Το Casio , ποιο μοντέλο είναι?

Είναι αυτό εδώ

http://watchcasa.gr/index.php?id_product=2001040&controller=product&id_lang=2

Μια γκουμούτσα Quartz , 20atm που φαίνεται καλοφτιαγμένο ( Θα πάρει χρόνια για να μάθουμε, να δούμε αν θα αποχρωματιστεί το μέταλλο κλπ).

Απο που να αποχρωματιστεί ? Από τον ήλιο ή από τα γδαρσίματα ?

Χαρηηηηηηηηηηηη !!!!!!
Μπας και αυτό είναι καλύτερο και πιο φθηνό ? 
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Γιωργο μια χαρα ρολογακι ειναι, μην σου πω οτι δεν το θεωρω καθολου κακη επιλογη για αγορα και συμφερει αυτο απ' ό,τι μια αγορα απ το εξωτερικο...Επειδη το ξανασκεφτηκα μαλλον θα κανω πισω Γιωργο για το mdv-106 καθως θελω να ασχοληθω λιγο με τα ηδη υπαρχοντα και ενα ακομα ρολοι μαλλον θα περιεπλεκε τα πραματα...Οποτε πιστευω πως θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια για σενα που ψαχνεις ενα αξιομαχο δυτη σ'αυτο το μπατζετ...Βγαινει και σε μπλεδακι βλεπω και φυσικα το βρισκεις και στο σκρουτζ!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 28, 2017, 19:15:12 μμ »

Γιωργο μια χαρα ρολογακι ειναι, μην σου πω οτι δεν το θεωρω καθολου κακη επιλογη για αγορα και συμφερει αυτο απ' ό,τι μια αγορα απ το εξωτερικο...Επειδη το ξανασκεφτηκα μαλλον θα κανω πισω Γιωργο για το mdv-106 καθως θελω να ασχοληθω λιγο με τα ηδη υπαρχοντα και ενα ακομα ρολοι μαλλον θα περιεπλεκε τα πραματα...Οποτε πιστευω πως θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια για σενα που ψαχνεις ενα αξιομαχο δυτη σ'αυτο το μπατζετ...Βγαινει και σε μπλεδακι βλεπω και φυσικα το βρισκεις και στο σκρουτζ!  ;)

Yes Sir ! Κατανοητό. Θα το ψάξω.

Αξιόμαχο δύτη έχω  ;) αποδεκτό από το forum δεν έχω !  :'( :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 28, 2017, 19:53:54 μμ »
Δεν έχω πετύχει τα τελευταία χρόνια ιδιοκτήτη απογοητευμένο από το συγκεκριμένο ρολόι! Νομίζω οτι ειναι από τα πιο αξιόλογα ρολόγια στην κατηγορία του πρακτικά χωρίς αντίπαλο!

Θα συμπλήρωνα και το mako.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 28, 2017, 21:11:51 μμ »
Φοβάμαι ότι μπερδέψαμε τα δυο ρολόγια.
Ωστόσο , έχω την εντύπωση ότι και τα δυο δεν έχουν αντίπαλο, στην κατηγορία τιμής του το καθένα.

Το Casio στα 45-55 ευρώ απλά δεν παίζεται, αρκεί να μην έχεις πρόβλημα με το λογότυπο και να το θέλεις για χρήση και όχι για προίκα στο γιό σου.

Το citizen στην τιμή του επίσης δεν έχει αντίπαλο. Το συνέκρινα σήμερα με τα SEIKO skx 007 και srp 779k1 (turtle). Θα έλεγα ότι αξίζει 30% παραπάνω από το SKX 007 και 15% λιγότερο από το turtle,( στα μάτια τα δικά μου που τα περιεργάστηκαν εξωτερικά και μόνο).

BTW βρήκα και το turtle που θα αγοράσω μόλις βρώ τα 200 ευρώ 
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 28, 2017, 21:15:10 μμ από nikonian »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 28, 2017, 21:37:51 μμ »
Προσωπικα, μιας και τα εχω/ειχα, θεωρω πως ΑΝ και τα δυο, skx009 και ny0040, ειχαν την ιδια τιμη τοτε το σεικο θα ηταν καλυτερη επιλογη...Μιας και φθηνοτερο το σιτιζεν καπως ισοσταθμιζει την διαφορα αλλα απο θεμα συνολικης αισθησης το skx ειναι ενα κλικ ανωτερο...Για το srp το βαζω καπου αναμεσα σε sumo και skx και δεν τιθεμαι θεμα συγκρισης με το σιτιζεν..
Στην ιδια κατηγορια με τα διαλαμβανομενα δυο και το mako/ray (το παλιο με το σπυρι στο 2) καθως το καινουργιο ειναι ενα κλικ πανω απο το skx...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Aris25beli

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 28, 2017, 22:05:48 μμ »
κανενα καλο rubber γι αυτο το ρολοι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xrhstosaa

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 28, 2017, 22:48:48 μμ »
κανενα καλο rubber γι αυτο το ρολοι?

Το OEM
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 28, 2017, 23:01:18 μμ »
Προσωπικα, μιας και τα εχω/ειχα, θεωρω πως ΑΝ και τα δυο, skx009 και ny0040, ειχαν την ιδια τιμη τοτε το σεικο θα ηταν καλυτερη επιλογη...Μιας και φθηνοτερο το σιτιζεν καπως ισοσταθμιζει την διαφορα αλλα απο θεμα συνολικης αισθησης το skx ειναι ενα κλικ ανωτερο...Για το srp το βαζω καπου αναμεσα σε sumo και skx και δεν τιθεμαι θεμα συγκρισης με το σιτιζεν..
Στην ιδια κατηγορια με τα διαλαμβανομενα δυο και το mako/ray (το παλιο με το σπυρι στο 2) καθως το καινουργιο ειναι ενα κλικ πανω απο το skx...

Δεν ξέρω τι γίνεται κάτω απ'το καπάκι , αλλά τα περιεργάστηκα και τα φόρεσα και τα τρία που προανέφερα και το 007 μου φάνηκε φτηνό από άποψη φινιρίσματος. Επίσης παντού αναφέρεται ότι το ΝΥ0040 είναι ακριβέστερο (ασήμαντο) και κουρδίζεται. Γι' αυτό και άφησα το 007 εκτός.
Τώρα η σύγκριση του ΝΥ0040 μου με το χελωνάκι :

[url [/url]pc screenshotcertificity.com[/url]

https://s10.postimg.org/rkxh56sdl/IMG_0708.jpg[/img]]img hostcertificity.com[/url]

Η ποιότητα του φινιρίσματος μου φάνηκε παρόμοια. Σε κάποια σημεία,  όπως το πλαίσιο της ημερομηνίας υπερέχει το 0040 και σε άλλα όπως η ευκολία αλλαγής λουριού, υπερέχει η χελώνα (που είναι και πιο ουσιαστικό). Επίσης η χελώνα έχει και hacking. Αυτή τη συγκεκριμένη χελώνα κανόνισα την αγοράσω από το φίλο που την έχει στην πρώτη ευκαιρία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 29, 2017, 00:07:40 πμ »
Κατ'εμε: το skx υπερεχει σε λουρι καθ'ότι 22mm καθεται πολλλλυυυυ καλυτερα απο το 20αρι το σιτιζεν που "παιζει"..Το σιτιζεν ναι μεν εχει χακινγκ αλλα η κορωνα του ειναι πιο "δυστροπη" απ του skx, η περιστροφη του ροτορα ακουγεται αισθητα με την κινηση και συνολικα εχω δει καλυτερη χρονομετρια στο skx...Το bezel του σιτιζεν εχει αισθηση ελατηριου και κατα την πιεση απο πανω προς τα κατω συμπιεζεται/παιζει, σημαδι που δειχνει την ελλειψη στιβαροτητας σε αντιθεση με το skx που ειναι βραχος...και τα δυο εχουν ομορφη σμιλευμενη κασα απλα σε πιο μικρους καρπους δενει ισως λιγο καλυτερα το σιτιζεν...Το srp πιστευω καλυψε ενα κενο που η σεικο διεγνωσε στην κατηγορια και θελησε να το καλυψει πετυχημενα αναβιωνοντας το ιστορικο 6309 και τα καταφερε..
Περα απ τα παραπανω που ειναι δικες μου διαπιστωσεις και τα δυο ρολογια ειναι απ τις καλυτερες επιλογες στα affordable entry level diver's ρολογια... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 29, 2017, 01:07:43 πμ »
Κατ'εμε: το skx υπερεχει σε λουρι καθ'ότι 22mm καθεται πολλλλυυυυ καλυτερα απο το 20αρι το σιτιζεν που "παιζει"..Το σιτιζεν ναι μεν εχει χακινγκ αλλα η κορωνα του ειναι πιο "δυστροπη" απ του skx, η περιστροφη του ροτορα ακουγεται αισθητα με την κινηση και συνολικα εχω δει καλυτερη χρονομετρια στο skx...Το bezel του σιτιζεν εχει αισθηση ελατηριου και κατα την πιεση απο πανω προς τα κατω συμπιεζεται/παιζει, σημαδι που δειχνει την ελλειψη στιβαροτητας σε αντιθεση με το skx που ειναι βραχος...και τα δυο εχουν ομορφη σμιλευμενη κασα απλα σε πιο μικρους καρπους δενει ισως λιγο καλυτερα το σιτιζεν...Το srp πιστευω καλυψε ενα κενο που η σεικο διεγνωσε στην κατηγορια και θελησε να το καλυψει πετυχημενα αναβιωνοντας το ιστορικο 6309 και τα καταφερε..
Περα απ τα παραπανω που ειναι δικες μου διαπιστωσεις και τα δυο ρολογια ειναι απ τις καλυτερες επιλογες στα affordable entry level diver's ρολογια... ;)

Όντως "παίζει" το σιτιζεν κι εγώ νόμιζα ότι φταίει η έντονη καμπούρα του στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με το ΝΑΤΟ.
Η κορώνα του σίτιζεν πράγματι είναι αρκετά σφικτή στο κούρδισμα . Χάκινγκ δεν έχει το δικό μου.
Το bezel μου αρέσει και στα τρία, αλλά στο δικό μου σίτιζεν,  πιο στιβαρή...πεθαίνεις. Ίσως μια αίσθηση ελαστικότητας να σου δίνει το γεγονός των 60κλικ έναντι των 120 των δυο σέικο.

Αυτό που με χάλασε   στο 007 ήταν το καντράν που δεν είχε καθόλου τρίτη διάσταση, σαν να ήταν μια απλή εκτύπωση, σε αντίθεση με τα άλλα δυο , που είχαν ανάγλυφο καντράν.
Όπως και να'χει, νομίζω ότι και τα τρία μπορούν να γίνουν αχώριστα φιλαράκια του καρπού μας και δεν θα αποθάρρυνα κανέναν από την αγορά οποιουδήποτε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 29, 2017, 01:17:52 πμ »
Ωπ συγνωμη, μου ξεφυγε το "δεν" στο "εχει χακινγκ"...Εχει ωστοσο δυνατοτητα κουρδισματος το σιτιζεν, το οποιο ειναι πολυ θετικο αυτο και ενα απ τα καλα χαρακτηριστικα της παλιας καλης μιγιοτα 8215.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 01, 2017, 21:53:05 μμ »
Το bezel του σιτιζεν εχει αισθηση ελατηριου και κατα την πιεση απο πανω προς τα κατω συμπιεζεται/παιζει, σημαδι που δειχνει την ελλειψη στιβαροτητας σε αντιθεση με το skx που ειναι βραχος

Με προβλημάτισε λίγο αυτό με το besel και το έψαξα λίγο. Βρήκα λοιπόν αυτό:

http://forums.watchuseek.com/f74/how-fix-bezel-citizen-ny0040-my-first-post-2279282-2.html

Είχε το ίδιο πρόβλημα με το besel και του είπαν από τη Γερμανική αντιπροσωπεία να το επιστρέψει αμέσως για να του το αλλάξουν. Όταν δε, δοκίμασε ένα άλλο που δεν είχε το ίδιο κατασκευαστικό πρόβλημα, απεφάνθη πως:
 "Play in the bezel is NOT normal! "

Προλαβαίνεις, ή είναι εκτός εγγύησης; :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μάιος 01, 2017, 23:00:06 μμ »
Μια κ αναφέρθηκε ας βάλουμε μια φωτογραφία του ray με το χαρακτηριστικό "σπυρί".

☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μάιος 01, 2017, 23:40:58 μμ »
Το bezel του σιτιζεν εχει αισθηση ελατηριου και κατα την πιεση απο πανω προς τα κατω συμπιεζεται/παιζει, σημαδι που δειχνει την ελλειψη στιβαροτητας σε αντιθεση με το skx που ειναι βραχος

Με προβλημάτισε λίγο αυτό με το besel και το έψαξα λίγο. Βρήκα λοιπόν αυτό:

http://forums.watchuseek.com/f74/how-fix-bezel-citizen-ny0040-my-first-post-2279282-2.html

Είχε το ίδιο πρόβλημα με το besel και του είπαν από τη Γερμανική αντιπροσωπεία να το επιστρέψει αμέσως για να του το αλλάξουν. Όταν δε, δοκίμασε ένα άλλο που δεν είχε το ίδιο κατασκευαστικό πρόβλημα, απεφάνθη πως:
 "Play in the bezel is NOT normal! "

Προλαβαίνεις, ή είναι εκτός εγγύησης; :(

Καταρχην το εχω πουλησει χωρις καν να ηταν αυτος ο λογος αποχωρησης του...Φρονω πως απ την κατασκευη του ετσι ειναι η σειρα, να μην ειναι τοσο στιβαρο και οχι να συνιστα αυτο καθ´εαυτο καποιο ελαττωμα..Οποτε προσωπικα δεν θα με ανησυχουσε κι ουτε βεβαια με ανησυχησε ποτε..Το δικο σου δεν παιζει εστω και ελαχιστα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions