Γεια σας παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Κι εγώ που ρώτησα τιμές στον επίσημο αντίπροσωπο στη Ρόδο δεν έχει τρελές διαφορές με έξω πράγματι, και το λογικότερο είναι αν δε το πάρω σε κανένα λιμάνι να το πάρω από εδώ όταν ξεμπαρκάρω. Με γρήγορο googling βρήκα τις εξής πληροφορίες και τις μοιράζομαι μαζί σας:
1) Χονγκ Κονγκ, Κατάρ, Ομάν, Η.Α.Ε, Σαουδικη Αραβία, Μπαχρείν και Κουβέιτ = Δεν έχουν φόρους, είναι οι πιο φτηνές χώρες.
2) Σιγκαπούρη = 7% Φόρος, ο οποίος σε τουρίστες επιστρέφεται (δεν έχω διαβάσει ακόμα ακρίβως τι και πως αλλά αμα δείξεις το εισιτήριο και το διαβατήριο σου είσαι eligible)
3) Αεροδρόμιο Χίθροου = Επίσης φτηνό τώρα με το brexit και την αγγλική λίρα, αν το φορέσει αμέσως με το που το αγοράσεις και δε πας μετά να το δηλώσεις στο τελωνείο, γλυτώνεις το φόρο. Διάβασα ότι και οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου λένε να το φορέσεις και να μη πας να το δηλώσεις.
Επισυνάπτω δε ένα πίνακα με τιμές που βρήκα.
Με αφορά το datejust , σε απλό stainless steel, με jubilee κούμπωμα, ραβδώσεις στη στεφάνη και μπλε ή μαύρο καντράν. Κάτι φτηνό και απέρρητο γενικά, δεν είμαι ακόμα αρκετά μεγάλος. Budget έως 8 χιλιάδες ευρώ.
Σας ευχαριστώ όλους.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.