Αποστολέας Θέμα: Γυναικειο All time classic Watch ?  (Αναγνώστηκε 3812 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Γυναικειο All time classic Watch ?
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 24, 2017, 00:11:08 πμ »
για γυναικα ισως να κοιτουσες κάτι σε χρυσό, τετραγωνο με δερματινο λουρι? αυτά τα dior και gucci βγάζουν τετοια πανω κατω στην τιμή που το θέλεις

Βασικα ελεγα να παρει καποιο ποιοτικο ρολοι. Δεν ξερω αν αξιζουν αυτες οι εταιρειες ...

Παιδιά, βρείτε του κυρίου ένα ποιοτικό ρολόι με 400 ευρώ γιατί αν του πω να πάει να της πάρει κανένα Reverso θα μου πει ότι ξεφεύγω στα λεφτά.

Από μένα λοιπόν, δώσε 4-6000 και πάρε της ένα Reverso. αν όχι, δ'ωσε στα 3-4000 και πάρε ένα datejust 21-31mm, άν όχι δώσε στα 1,5-2000 και πάρε κάτι σε Omega constellation. τα υπόλοιπα ρολόγια είναι μάπα.

αν θες να δώσεις πιο λίγα και να είναι ποιοτικό και όμορφο ίσως να ξέρει να σου πει κάποιος άλλος.
Τι είναι ποιοτικό ρολόι για σένα? Έχεις ορισμό?
Επ! Ρε! Δικές μου ατάκες; Έλα πες, τι ΔΕΝ είναι ποιοτικό;;;  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 24, 2017, 03:11:00 πμ »
ποιοτικό ρολόι είν' αυτό που όταν πας για σερβις, η τιμή δεν ξεπερνάει την τιμή αγοράς του ρολογιού. Άρα συμφέρει να το επισκευάσεις και να περάσει το ρολόι από γεννιά σε γεννιά. Αυτός είναι ο ορισμός που δίνω εγώ. Εσύ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 24, 2017, 09:58:47 πμ »
ποιοτικό ρολόι είν' αυτό που όταν πας για σερβις, η τιμή δεν ξεπερνάει την τιμή αγοράς του ρολογιού. Άρα συμφέρει να το επισκευάσεις και να περάσει το ρολόι από γεννιά σε γεννιά. Αυτός είναι ο ορισμός που δίνω εγώ. Εσύ?

Οπότε ενα seiko5 που δουλευει για 45 χρόνια, είναι ποιοτικο. Σωστά?
Κόστος σερβίς για τη 45ετια =0
Πέρασε στην επόμενη γενια.
ΑΝ ποτε χρειαστεί, μαξιμουμ κανα 80αρι ευρώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 24, 2017, 10:01:13 πμ »

Επ! Ρε! Δικές μου ατάκες; Έλα πες, τι ΔΕΝ είναι ποιοτικό;;;  :D :D :D

Η μίμηση είναι η μεγαλύτερη κολακεία...!
 :D :D :D :D :D

MH ποιοτικό ρολόι: όποιο δε σου αρέσει ακόμα κι αν σου λένε σε όλα τα φορα πόσο σουπερ ειναι και ταυτόχρονα το βρίσκεις σε αγγελία δωρεάν. Αλλά εσένα ΔΕ σου αρέσει. Ε, αυτό δεν είναι ποιοτικό!
 :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 24, 2017, 16:22:15 μμ »
Eαν δεν ειναι η γυναικα σου wis , που δεν ειναι κατα 99,99% , παρε κατι ελβετικο κουαρτζ ,οπως αυτο που εδειξες .Ακομα καλυτερα χωρις βιδωτη κορωνα .Της πηρα της δικιας μου omega αυτοματο και ουτε την βιδωτη κορωνα δεν τολμαει να ξεβιδωσει απο τοτε που την αφησε ανοιχτη και πηρε νερο . Επισης επειδη συνηθως δεν νιωθουν απο μηχανικα ρολογια τα μεταχειριζοντε ασχημα ,τα παρατανε οπου βρουν και τα κοπανανε αλυπητα σε οποια γωνια βρεθει στο δρομο τους ,αυτα τα τελευταια τα εχω παρατηρησει στο 90% των γυναικων ,σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις και θα εχεις καταλαβει αν η γυναικα σου ανηκει σε αυτην την κατηγορια.οποτε πραξε αναλογως.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 24, 2017, 19:07:20 μμ »
ιδανικά πάρτης ένα Seiko 5, θα το εκτιμήσει σίγουρα.

για να τελειώνουμε, εμένα η γνώμη μου για τα λεφτά που θέλει ήταν gucci kai dior. άμα δεν του αρέσει η γνώμη μου τι να κάνουμε, σίγουρα υπάρχουν κι άλλες γνώμες που θα του αρέσουν περισσότερο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way