.................. επλιζω να ειμαι τυχερος να παει κοντα στις 50 ωρες οταν το ρολοι ξαμολαρει
...................τιαξει και η χρονομετρια του οταν ξε-στιφαρει
...................ιχτοι και δεν γυριζαν ευκολα να μεπι στην ωρα ... τωρα παει ενταξει εχουν ξεπαρει και γυρνανε πολυ πιο αερατα, μου ειπε θα παρουν και αλλον αερα, να αναμενω μεχρι μηνα τα λαδια του να δουλεψουν
.......................ολυ προσεκτικα του εκανα τρυπα για να μπει η χουμπια της μπαρετας Εγινε Q&Q (δεν ειχα αλλη χουμπια)
Αντώνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, λεξιλόγιο
παιδια μην βαρατε δεν ειμαι του γραφειου
Μπάμπη,
Δεν σε βάρεσε ΚΑΝΕΝΑΣ,
και επειδή εγώ έκανα την πρώτη σημείωση, εξηγούμαι ! Εφόσον αυτές τις λέξεις χρησιμοποιούμε, αυτές να καταγράψει και ο Αντώνης.
Δεν είναι ούτε ειρωνικό, ούτε απαξιωτικό. Ποτέ δεν προσβάλω, ( όπως και δεν μου αρέσει να με προσβάλουν ), πόσο μάλλον σε δημόσιο βήμα.
Επειδή κάνω και "πειράγματα", έχεις δεί ότι δέχομαι και ΚΑΘΕ πείραγμα. Πάντα καλοπροαίρετα.
Αλλά αυτό, δεν ήταν ουτε καν πείραγμα. Ηταν πρόσκληση για καταγραφή ενός τρόπου έκφρασης. Που είναι απολύτως σεβαστός και αποδεκτός, από εμένα τουλάχιστον.
πχ το ξε-στιφάρει, είναι προφανώς από το Αγγλικο stiff, σφικτό, άρα το ξε-στιφάρει, προφανώς σημαίνει άμα "λύσει", "ροντάρει".
Ωραίο να βλέπουμε και από που προέρχεται, και πώς καταλήγει.
πχ το βάρεσε μπιέλα, ενώ πραγματικά μία τέτοια κατάσταση υφίσταται, το ουσιαστικό είναι ότι προέρχεται από το εκφυλισμένο B.L.R., Beyond Local Repair, του Αγγλικού στρατού, που έγινε το Π.Ε.Ε. στα Ελληνικά στρατιωτικά, που σημαίνει "Πέραν Επιτοπίου Επισκευής", δηλαδή ξεπερνά τις δυνατότητες του τοπικου κλιμακίου επισκευών και πρέπει να προωθηθεί στην βάση.
πχ το "είναι Μέγκλα", δηλαδή, είναι πολύ καλό, προέρχεται απο το επίσης εκφυλισμένο Made in England, φτιαγμένο στην Αγγλία.
κλπ, κλπ.
Αν για οιοδήποτε λόγο, θεώρησες ότι ήταν ειρωνικό, σε διαβεβαιώ ότι δεν ήταν,
και ούτως ή άλλως απολογούμαι.Και όπως σημείωσε και ο φίλος Αντώνης - Pugman, "Μου άρεσε ο λόγος στην παρουσίαση", και η παρουσίαση.