Αντε να γράψω κ εγω...
Πρώτα η επιλογή μετά το σκεπτικό.
Λεφτά υπάρχουν, Rolex δεν αγοράζω μέχρι να πεθάνει ο Highlander. Steinhart θα έπαιρνα μόνο ένα, το ovm το πρώτο το μαύρο.
Rolex δεν αγοράζω διότι:
Δεν αποζητώ την αναγνωρισημότητα
Το φορά κ η κουτσή Μαρία
Δεν αντέχω τον κύκλωπα
Δεν μου αρέσουν οι mercedes δείκτες
Μεγάλη κάσα, μικρός μπρασελές, ανομοιομορφία.
Steinhart θα έπαιρνα επειδη το θέτει το vs το ovm1, επειδή μου αρέσει ο συνδυασμός military δείκτες σε diver ρολόι.
Δεν αντιλέγω για την όποια ποιότητα έχει η rolex, δεν θα πληρώσω όμως εγώ την υπεραξία που έχει, τη διαφήμιση κ το marketing που την έχει κατατάξει στο μυαλό του καταναλωτικού κοινού ώς την κορυφαία κ μοναδική.
"Φοριέται παντού κ ταιριάζει με όλα" Αυτό τώρα σας αρέσει; Να φοράτε το ίδιο ρολόι παντού; Να μην ξεχωρίζουν οι περιστάσεις; Η μήπως σας αρέσει να φοράτε κάποιο ρολόι που στην εκδήλωση που θα πάτε θα το φοράνε αρκετοί που σημειωτέων δεν γνωρίζουν τι φοράνε. Απο το χασάπη που είπε κάποιος, νομίζω εδω, μέχρι το μανάβη που βλέπω συχνά τα Σάββατα που ψωνίζω;
"Δε σπάει, δε χαλάει" Θα κλέψω κάτι που είπε κάποιος. Το rolex είναι το g-shock των πλουσίων κ το χρησιμοποιούν αναλόγως. Εσείς πόσο "πλούσιοι" είστε;
Είμαι καθαρός ωρολογόφιλος, δεν τα ανακάλυψα τώρα, φορώ ρολόι μηχανικό απο την τρίτη Δημοτικού, που έβγαινε απο το χέρι μόνο στο μπάνιο. Θέωρώ θαύμα της μηχανικής το σύνολο των μερών που το αποτελούν κ την δυνατότητα να κατασκευαστούν παλαιότερα που δεν υπήρχαν cnc κ όλες οι σημερινές ευκολίες.
Το "budget" αν ξοδευτεί θα είναι μόνο για Grand Seiko Snowflake Spring Drive.
Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες όμως πιστεύω οτι τέτοιες συζητήσεις θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον απο κοντά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συναντιόμαστε...
Ελάχιστο ενδιαφέρον διακρίνω για συναντήσεις...
Δεν έχω ψηφίσει, το tapatalk δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Φιλικά,
Αντώνης
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)