Ψηφισα ρολεξ αλλα.......
Ετσι οπως εθεσε το ερωτημα ο Στεφανος, κατι που δεν καταλαβα απο την αρχη, νομιζω πως θα αναθεωρησω.
Ναι, θα προτιμουσα τα πολλα εναντι του ενος κι ας εγραφε και ρολεξ.
Απλα αν υποθεσουμε οτι ειχα στη διαθεση μου 7.000€, δε θα αγοραζα 14 στεινχαρτ αλλα 7 ρολογια του 1000αρικου.
Θα επαιρνα πχ ενα sinn, ενα longines, ενα oris65, ενα glycine, ενα eterna kontiki και παει λεγοντας.
Ετσι για την ιστορια, μια που καναμε εκτενη αναφορα στη στεινχαρτ, να πω οτι βρισκω πολυ ευστοχο το χαρακτηρισμο του Στεφανου που την αποκαλεσε "φαινομενο".
Παρα τη σωρεια των microbrand εταιρειων που υπαρχουν εκει εξω, πολλες εκ των οποιων ειναι αξιολογοτατες, εχει μονοπωλησει το ενδιαφερον των απανταχου ωρολοφιλων σε ολα τα φορουμ.
Δε νομιζω λοιπον οτι ειναι τυχαιο αυτο, ουτε πιστευω οτι ολοι ειναι στερημενοι και βλεπουν στον υπνο τους ρολεξ.
Κατι πρεπει να κανει καλα αυτος ο Gunter.
Εντυπωση μου εκανε δε, ο αριθμος των ετησιων πωλησεων που κανει ο gnomon, μονο σε ocean one. 3.500 κομματια!!! Επαναλαμβανω, μονο ο gnomon και μονο σε ocean one (ovm, ovr, ocean vintage red, vintage gmt κτλ).
Ταδε εφη Anders Tan (aka gnomon) σε μια προσφατη επικοινωνια που ειχαμε, οταν παρηγγειλα το ovm και το vintage limited edition.
Φανταστειτε λοιπον ποσα πουλαει ο ιδιος ο Gunter αλλα και οι υπολοιποι dealers (chronomaster.uk, toptime.eu).
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk