Ή σιγουρα τους εχει σπασει τ'@ρχιδια εξαρχης με το baby tuna και σε πηραν στο ψιλο ή κατι δεν κανεις καλα εσυ...
Περα απ την πλακα, ισως καπου στην παραγγελια δεν κανεις κατι καλα και δεν ξερω σε ποιο σημειο σκονταφτεις...Πριν σχεδον 2 βδομαδες ψωνισα με απλο ταχυδρομειο 2 ρολογια απο κει και μου ηρθαν εντος 8 ημερων! Λιγο πριν πληρωσεις επιλεγεις τον τροπο αποστολης? Free shipping registered mail? Αν ναι, περιμενεις 4-5 μερες (οπως αναφερεται και στις οδηγιες τους) και σου ερχεται το tracking number μεσω mail...Ό,τι και να συμβαινει μην ανησυχεις, στειλ τους ενα mail και εξηγησε τους με σαφηνεια οτι δεν αντιστοιχει το tracking number..Μερικες φορες μπορει να συμβει αυτο λογω φορτου, μου χει τυχει και μενα να μου στειλουν εναν κωδικο απο ενα ρολοι που ταξιδευε για michigan usa σε καποιον αλλον αγοραστη
Νταξει, ειναι να μην κατσει...Ρωτα τους ξανα..
Όχι ρε συ ουτε τους έπρηξα ουτε έστειλα mail να τους ζαλίζω ουτε τπτ!!
Και στα γράφω με τη σειρά να καταλάβεις τι εννοώ :
14/09/2017 : Πραγματοποιώ την αγορα ρολογιού μεσω paypal και επιλέγω ξεκάθαρα το register shipping(free). Εν συνέχεια στα καπάκια στέλνω και ενα mail λέγοντας τους οτι μόλις πραγματοποίησα την τάδε παραγγελία παρακαλώ να μου σταλεί μονο με απλο ταχυδρομειο και αν ειναι εύκολο να δηλωθεί ως χαμηλή αξία. Τπτ άλλο.
15/09/2017 : Λαμβάνω 2 mail απο creation watches. Το πρώτο mail ηταν ενα order confirmation που με ενημέρωναν οτι έλαβαν την παραγγελία μου και το δευτερο mail ηταν απο την dhl λέγοντας μου οτι το πακετο σας στάλθηκε με την dhl global mail δίνοντας μου και εναν 10ψηφιο αριθμό να παρακολουθώ την παραγγελία.
19/09/2017 : Στέλνω σημερα ενα τυπικό mail ρωτώντας τους αν όντως εχει σταλεί η παραγγελία μου με την dhl global και ποιο ειναι το tracking number.
19/09/2017 : Μου απαντάνε μετα απο λιγες ωρες οτι δεν εχουμε στείλει το πακετο Σας με την dhl global αλλα με την Singapore post και μου δινει και ενα tracking number λεγωντας μου στο τελος οτι η παραγγελία σας μαυτον τον τροπο θα χρειαστεί 2-4 εβδομάδες να φτάσει στα χέρια σας.
Βαζω το tracking number που μου δώσανε στο singpost και μου λεει ακαταχωρητο πακετο.
Τωρα εγω τι να καταλάβω απο ολα αυτα;;; Η μάλλον εσυ τι κατάλαβες;;