Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 6796 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 30, 2017, 15:35:00 μμ »
Κοιτα, οταν καποιος επιλεγει να αγορασει απο ενα διαδικτυακο καταστημα με τοσο χαμηλες τιμες οπως ειναι αυτο, αυτοματα ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχεται και την πιθανοτητα μιας οχι και τοσο αμεσης/επικοινωνιακης εξυπηρετησης οπως απαιτεις απο ενα φυσικο καταστημα γί´αυτο και οσοι ψωνιζουμε απ' το συγκεκριμενο ή απο αλλα της σιγκαπουριανης/ασιατικης αγορας ειμαστε "εμπειροι" και συνειδητοποιημενοι στο τι ενδεχεται να παει στραβα..Θα πρεπει εσυ να δεις τί τυπος αγοραστη εισαι και να ψαχνεις απο καπου αλλου... ;)
Το συγκεκριμενο εχει να ασχοληθει με εκατονταδες αγοραστες καθημερινα οποτε τετοια θεματα, οπως και το δικο σου ισως να τα προσπερναει γιατι απλα λογω φορτου να μην μπορει να τα διαχειριστει..Αλλωστε ο πελατης τον εχει αναγκη και οχι το αντιστροφο, καθως πολλες φορες ριχνουμε τα μουτρα μας για ενα ρολοι που το παρεχει στη μιση ή και χαμηλοτερη τιμη απ´ οτι το προμηθευομαστε εδω..
Απ την στιγμη που σου επιστρεφει τα χρηματα θεωρειται ενταξει απεναντι σου και δεν εχει καμια αλλη υποχρεωση...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 30, 2017, 15:41:16 μμ »
Ειδικά για το creationwatches που μάλλον είναι και το πιο διαδεδομένο μαγαζί παγκοσμίως παίζει όταν κάτι είναι σε στοκ να έχουν 100-200 κομμάτια και αυτά να φεύγουν εντός μερικών ωρών. Όποτε μέχρι να ανανεωθεί το σύστημα να έχεις αγοράσει εσυ αλλά τελικά να είναι εκτός αποθέματος. Δεν το δικαιολογώ απλά μάλλον αυτό συμβαίνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 01:41:42 πμ »
Κοιτα, οταν καποιος επιλεγει να αγορασει απο ενα διαδικτυακο καταστημα με τοσο χαμηλες τιμες οπως ειναι αυτο, αυτοματα ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχεται και την πιθανοτητα μιας οχι και τοσο αμεσης/επικοινωνιακης εξυπηρετησης οπως απαιτεις απο ενα φυσικο καταστημα γί´αυτο και οσοι ψωνιζουμε απ' το συγκεκριμενο ή απο αλλα της σιγκαπουριανης/ασιατικης αγορας ειμαστε "εμπειροι" και συνειδητοποιημενοι στο τι ενδεχεται να παει στραβα..Θα πρεπει εσυ να δεις τί τυπος αγοραστη εισαι και να ψαχνεις απο καπου αλλου... ;)
Το συγκεκριμενο εχει να ασχοληθει με εκατονταδες αγοραστες καθημερινα οποτε τετοια θεματα, οπως και το δικο σου ισως να τα προσπερναει γιατι απλα λογω φορτου να μην μπορει να τα διαχειριστει..Αλλωστε ο πελατης τον εχει αναγκη και οχι το αντιστροφο, καθως πολλες φορες ριχνουμε τα μουτρα μας για ενα ρολοι που το παρεχει στη μιση ή και χαμηλοτερη τιμη απ´ οτι το προμηθευομαστε εδω..
Απ την στιγμη που σου επιστρεφει τα χρηματα θεωρειται ενταξει απεναντι σου και δεν εχει καμια αλλη υποχρεωση...
Χωρίς παρεξήγηση, όλα αυτά θα ίσχυαν μόνο με τη δική σου λογική και το δικό σου σκεπτικό! Το κατάστημα που έχει να ασχοληθεί με εκατοντάδες και χιλιάδες αγοραστές έχει και μερικά εκατομύρια έσοδα φίλε μου και συνεπώς και μερικούς εκατοντάδες υπαλλήλους που εξυπηρετούν και τρέχουν για τους πελάτες. Αρα λοιπόν η ελειπής ενημέρωση και η αδιαφορία γενικώς δεν θυμιζουν κατ εμε απαραίτητα κατάστηματα παγκοσμίας φήμης και ασυναγώνιστων κερδών. Μου θυμίζουν καθόλα καταστηματάκια της κακιας ωρας που προσπαθούν να επιβιώσουν με ελειπής προσωπικό και αποστολές εμπορευμάτων σε χώρες απαγόρευσης ( η seiko απαγορέυει στις τρίτες χώρες αποστολές μοντέλων prospex,kinetic,velatura,sportura κτλ σε χώρες της E.E). Επιπλέον, ανάγκη δεν έχεις εσύ αυτόν όπως λες, ΑΝΑΓΚΗ έχει αυτός εσενα γιαυτο και απαντάει θετικά στην προτροπή σου να αποστέιλει με χαμηλή αξία εμπορευμα η αποστολή ως δώρου, συμμετέχοντας μαζί σου ενεργά στη διεξαγωγή ποινικού αδικήματος, λαθρεμπορία λέγεται να στο θυμίσω. ΑΑΑρα λόιπόν, μη τα λέμε τα πράγμτα όπως θελουμε και όπως μας βολέυει! Η απάντηση σε  όλα τα παραπάνω για να μην λέμε ο καθενας ότι θέλει και τα μπερδέυουμε έιναι οτι , εις γνώσην μας ρισκάρουμε και αποφασίζουμε να πραγματοποιησουμε αγορες στα παραπάνω καταστήματα χωρις απαραίτητα να έχει και σοβαρά θέματα η πλειοψηφια! και για να κλείσω, αυτό που έγινε σε μένα ήταν μια λεπτομέρεια απλά έγινε 2 φορές και ειπα να σας το γράψω, 300 ευρώ έιναι αυτά και κανεις δε θα ήθελε να κανουν για μέρες βόλτες απο τις τράπεζες στα καταστηματα και το αντιστροφο διχως αποτέλεσμα! Αυτά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 02:48:51 πμ »
...αυτά φίλε silver, ειναι τα κακά της παγκοσμιοποίησης !

Ελεύθερο εμπόριο / συνεργασία πολιτών / κρατών, που είναι και σε διαφορετικες ηπείρους.

Το κάθε μαγαζί, επιλέγει τους "στόχους" του, "όραμα" το ονόμασαν οι μοντέρνοι managers, και αν ο πελάτης κρίνει ότι εξυπηρετήθηκε, επανέρχεται, ενημερώνει και άλλους,

Αρα, αφού επιβιώνουν, κάτι κάνουν σωστά  :)

Σημ. Δεν έχω μετοχές. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 01, 2017, 08:39:23 πμ »
Χωρίς παρεξήγηση, όλα αυτά θα ίσχυαν μόνο με τη δική σου λογική και το δικό σου σκεπτικό! Το κατάστημα που έχει να ασχοληθεί με εκατοντάδες και χιλιάδες αγοραστές έχει και μερικά εκατομύρια έσοδα φίλε μου και συνεπώς και μερικούς εκατοντάδες υπαλλήλους που εξυπηρετούν και τρέχουν για τους πελάτες. Αρα λοιπόν η ελειπής ενημέρωση και η αδιαφορία γενικώς δεν θυμιζουν κατ εμε απαραίτητα κατάστηματα παγκοσμίας φήμης και ασυναγώνιστων κερδών. Μου θυμίζουν καθόλα καταστηματάκια της κακιας ωρας που προσπαθούν να επιβιώσουν με ελειπής προσωπικό και αποστολές εμπορευμάτων σε χώρες απαγόρευσης ( η seiko απαγορέυει στις τρίτες χώρες αποστολές μοντέλων prospex,kinetic,velatura,sportura κτλ σε χώρες της E.E). Επιπλέον, ανάγκη δεν έχεις εσύ αυτόν όπως λες, ΑΝΑΓΚΗ έχει αυτός εσενα γιαυτο και απαντάει θετικά στην προτροπή σου να αποστέιλει με χαμηλή αξία εμπορευμα η αποστολή ως δώρου, συμμετέχοντας μαζί σου ενεργά στη διεξαγωγή ποινικού αδικήματος, λαθρεμπορία λέγεται να στο θυμίσω. ΑΑΑρα λόιπόν, μη τα λέμε τα πράγμτα όπως θελουμε και όπως μας βολέυει! Η απάντηση σε  όλα τα παραπάνω για να μην λέμε ο καθενας ότι θέλει και τα μπερδέυουμε έιναι οτι , εις γνώσην μας ρισκάρουμε και αποφασίζουμε να πραγματοποιησουμε αγορες στα παραπάνω καταστήματα χωρις απαραίτητα να έχει και σοβαρά θέματα η πλειοψηφια! και για να κλείσω, αυτό που έγινε σε μένα ήταν μια λεπτομέρεια απλά έγινε 2 φορές και ειπα να σας το γράψω, 300 ευρώ έιναι αυτά και κανεις δε θα ήθελε να κανουν για μέρες βόλτες απο τις τράπεζες στα καταστηματα και το αντιστροφο διχως αποτέλεσμα! Αυτά!

Μεχρι πριν μερικους μηνες συμφωνουσα ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, μετα ομως απο μερικες συζητησεις που διαβασα
στο wus υπηρξαν ατομα τα οποια κινουνται με αλλο σκεπτικο και νοοτροπια και υπερασπιστηκαν αυτη την αποψη και προσωπικα χωρις να εχω μονολιθικη σκεψη δεν μου φανηκε κακο το σκεπτικο τους...Και προς αποφυγη παρεξηγησεως (δεν αναφερομαι σε σενα) οντως δεν εχουν αναγκη τους απειρους πελατες, αυτους που δεν ξερουν τι ακριβως θελουν και πώς το θελουν, αυτους που θα τους αναγκασουν να αναλωσουν περισσοτερο απο δεκα λεπτα (και πολλα λεω) του χρονου τους καθως βασιζονται στην ποσοτητα των παραγγελιων και οχι τοσο στην διαχειριση προβληματικων περιπτωσεων πελατων..Το creation παλαιοτερα (πριν2-3 χρονια) οντως ειχε σοβαρα προβληματα εξυπηρετησης πελατων, ειχαν αναφερθει μαλιστα και περιπτωσεις εξυβρισης πελατων απο ενα βασικο υπευθυνο του καταστηματος..Πλεον δεν εχω διαπιστωσει τετοια θεματα και οσες φορες "αργουσαν" απεναντι μου επικαλουμουν το paypal...Αφου βλεπεις οτι δεν βγαινει δουλεια εγω θα τους παρατουσα..αλλά τους παρατας με τετοιες τιμες..;;;;;; ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 15:20:29 μμ »

Μεχρι πριν μερικους μηνες συμφωνουσα ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, μετα ομως απο μερικες συζητησεις που διαβασα
στο wus υπηρξαν ατομα τα οποια κινουνται με αλλο σκεπτικο και νοοτροπια και υπερασπιστηκαν αυτη την αποψη και προσωπικα χωρις να εχω μονολιθικη σκεψη δεν μου φανηκε κακο το σκεπτικο τους...Και προς αποφυγη παρεξηγησεως (δεν αναφερομαι σε σενα) οντως δεν εχουν αναγκη τους απειρους πελατες, αυτους που δεν ξερουν τι ακριβως θελουν και πώς το θελουν, αυτους που θα τους αναγκασουν να αναλωσουν περισσοτερο απο δεκα λεπτα (και πολλα λεω) του χρονου τους καθως βασιζονται στην ποσοτητα των παραγγελιων και οχι τοσο στην διαχειριση προβληματικων περιπτωσεων πελατων..Το creation παλαιοτερα (πριν2-3 χρονια) οντως ειχε σοβαρα προβληματα εξυπηρετησης πελατων, ειχαν αναφερθει μαλιστα και περιπτωσεις εξυβρισης πελατων απο ενα βασικο υπευθυνο του καταστηματος..Πλεον δεν εχω διαπιστωσει τετοια θεματα και οσες φορες "αργουσαν" απεναντι μου επικαλουμουν το paypal...Αφου βλεπεις οτι δεν βγαινει δουλεια εγω θα τους παρατουσα..αλλά τους παρατας με τετοιες τιμες..;;;;;; ;)
Δεν αμφιβάλω σε τίποτα από όσα λές και συμφωνώ στα περισσότερα, και ΝΑΙ το παραδέχομαι ότι ''δεν θα ήθελα να τους παρατήσω'' γιατί οι τιμές είναι όντως δελεαστικές με τον έναν η τον άλλον τροπο!! Μπορεις πολυ ευκολα να μου απαντήσεις τόσο καιρό εδώ μέσα που σε ζαλίζω, φιλαράκο μη μας τα πρήζεις και πολύ πάρτο απο ebay μεριά το ρολογάκι που ενδιαφέρεσαι παιζει σε πληθώρα σε καταστηματα γερμανιας-ιταλιας-αγγλιας σε κατι ωραίες τιμούλες ευρωπαικές γύρω στα 580 ευρώ. Ολα καλά και ωραία λοιπόν. Και γώ σχεδον του μεροκάματου είμαι και δεν το παίζω υπεράνω και ναι ίσως ξαναρισκάρω τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω γιατί και γώ τα έχω ανάγκη τα 200+ ευρώ παραπάνω. Παρόλα αυτά σε ότι διαφώνησα για τα άνωθεν είναι ότι δεν μπορώ να δεχθώ για το γεγονος ότι το creation είναι το κατάστημα το διεθνούς φήμης με παραγγελίες κτλ κτλ που έτσι είναι τα πράγματα για όποιον αποφασίζει να παραγγείλει ρολοι απο αυτούς, παίζει να μην έχεις ενημέρωση , παιζει να μην ασχοληθούν και πολύ μαζί σου, πάιζει να πέσεις και σε ελατωματική παραγγελία, και πάει λέγωντας. Και για να το κάνω λιανά θα αναφέρω ένα εντελώς άσχετο παράδειγμα. Είναι σαν να μου λέτε οτι η ελληνικη εταιρεία εμφιαλώσεως Coca cola 3ε έχει στο ενεργητικό της 10 άτομα υπαλλήλους στην Ελλάδα, εξυπηρετούν χονδρικά και λιανικά όσους μπορούν και όσους προλαβαίνουν , υπάρχει ελειπής εξυπηρέτηση και ενημέρωση και τα ετήσια κέρδη τους ανέρχονται στα 980 εκατομύρια ευρώ ετησίως. Όχι παλικάρια δεν είναι έτσι κατα την ταπεινή μου άποψη δυστυχώς. Ο κολοσσός παιδιά είναι κολοσσός και το περιπτερο περίπτερο. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 16:48:51 μμ »
Δεν συγκρινουμε τον κολοσσο Coca cola με μια τοπικη επιχειρηση της Σιγκαπουρης..Το creation πουλαει αξιολογες ποσοτητες ρολογιων και οχι τρελες, υπαρχει τρομακτικος ανταγωνισμος στην ασιατικη αγορα, απλα μπορεσε και επεκταθηκε στο διαδικτυο..Μην βλεπεις στην Ελλαδιτσα μας που το προτιμαμε επειδη ο ελεγχος στο τελωνειο/ΕΛΤΑ μας ειναι δειγματολειπτικος και μεγαλη μεριδα δεματων περνανε "αερα"...Δεν ειναι παντου ετσι..Σε χωρες με σοβαρες κρατικες τελωνιακες αρχες ο ελεγχος ειναι αυστηρος και τυχον παραβαση του επισυρει βαναυσες ποινες..Να, παρε εμενα, το τελευταιο μηνα εκανα για φιλους απ το creation παραγγελιες και αν δεν τους ζητουσα το tracking number δεν θα μου το δινανε...Τα παιδια τρεεεεεχουν!! Σαν την ατακα του βεγγου: "την σκουπα φιλε"- Δεν προλαβαιαιαιαιανωωωω.. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 03, 2017, 11:40:52 πμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟ CREATIONWATCHES!! ..

Μια χαρά είναι ο creation.
"Δώρο", 32ευρώ.
Μόνο, κάπως περίεργη η συσκευασία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 03, 2017, 11:46:00 πμ από Svl »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 03, 2017, 13:53:26 μμ »
Θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά με τις τιμές. Πολλές φορές διαβάζω πως οι τιμές στην Ελλάδα είναι "τσιμπημένες" και ως αντιπαράθεση βάζουν καταστήματα τύπου creationwatches, dutyfreeisland, skywatches κτλ.

Όχι, τα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα έχουν πολύ καλές τιμές, τα δε φυσικά καταστήματα ακόμη καλύτερες, αρκεί...

...αρκεί να τα συγκρίνεις με αντίστοιχα καταστήματα του εξωτερικού και όσοι έχουν πάει το έχουν ζήσει. Κανένα Ευρωπαϊκό ή και Αμερικάνικο κατάστημα δε μπορεί να ανταγωνιστεί τις τιμές του creation συνολικά, παρά μόνο κάποιες φορές συγκεκριμένα και μεμονωμένα μοντέλα (όμως συμβαίνει και στη χώρα μας).

Σε φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα έβρισκες το SEIKO PADI Automatic στα 350€, δεν είναι καλή τιμή αυτή; Γιατί στην Ευρώπη δεν το βρήκα πουθενά σε τέτοια τιμή. Το ίδιο ισχύει και για ηλεκτρονικά καταστήματα. Μερικές δεκάδες ήλεκτρονικά καταστήματα από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πλανήτη έχουν καλές τιμές. Επομένως μην είμαστε τόσο αυστηροί με τα Ελληνικά καταστήματα.

Η γνώμη μου είναι πως οι "φθηνές" τιμές σε τέτοιο επίπεδο έχουν ευτελίσει τα προϊόντα και στα μάτια μας και η χαρά ενός αποκτήματος έχει χάσει πολύ από την αίγλη της. Όπως είπε και ο Γιώργος παραπάνω αυτά είναι τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 03, 2017, 15:07:29 μμ »
Και βεβαια υπαρχουν βρε Στεφανε, πολλες φορες εχω παραγγειλει ρολογια απ το skroutz καθως τα 5-10€ παραπανω που εβρισκα απο κει δεν ηταν ικανα να δικαιολογουν την 20ημερη αναμονη μαζι με το αγχος του τελωνειου...Κατι gshock χαμηλων σειρων, κατι σεικο 5αρακια κλπ, σιτιζεν eco που χω δει οι διαφορες των τιμων τους ειναι μικρες με αυτες της Ασιας...Εχει να κανει με την εταιρεια παντα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 16, 2017, 15:26:34 μμ »
Επιστρέφω δριμύτερος με την τελική αγορά και με τα τελευταία νέα περί της αγοράς. Τελικά κουράστηκα να ψάχνω και να αναμένω το περιβόητο seiko srp637k1 baby tuna και αποφάσισα να το απορίψω μια και καλή. Τελικά παιδιά μετα απο μία έρευνα κατέληξα στο ORIENT M-FORCE SEL06001B0 το οποίο το παρήγγειλα προχτές ξανα απο creationwatches. Δεν ξέρω, θεωρώ πανέμορφο και πολύ ποιοτικό ρολόι για τα γούστα μου και τα χρηματα που διέθετα. Ελπίζω να έκανα το σωστο. 241 ΕΥΡΩ τελική τιμή πληρωμής με ένα δώρο κουπονι της τάξης των 3%. Με σχετικό mail τους ενημέρωσα οτι επιθυμω αποστολή με απλό ταχυδρομείο και δήλωση ως low value. Με ενημέρωσαν με απάντηση οτι ελαβαν το αίτημα μου και έστειλαν μέσω DHL GLOBAL MAIL. Αναμένω τώρα την άφιξη και τα γνωστά με τα τελωνεία κτλ αν και απόσα διαβάζω αλλαξαν τα πράγματα με το τελωνείο και τους ελέγχους και δύσκολα την βγάζεις καθαρή. Ιδωμεν......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 16, 2017, 16:51:16 μμ »
Πολύ καλή επιλογή ρολογιού έκανες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 19, 2017, 17:44:52 μμ »
Ρε παιδια τι ακριβως παίζει με το creationwatches οσον αφορά τον τροπο αποστολής ξέρει κανείς?? Πραγματοποιώ παραγγελία ρολογιού το βράδυ της 14/09/17 και το επόμενο πρωι στις 15-09-17 λαμβάνω email απο το creation οτι η παραγγελία μου έχει γίνει αποδεκτή και έχει σταλεί με την DHL GLOBAL MAIL, μου έστειλαν και μέσω της dhl εναν αριθμό αποστολης  να επιβεβαιωνω το πακέτο μου. Ολες αυτές τις μέρες δεν έβγαζα άκρη για τον αν έχει σταλεί η παραγγελία μου και δεν έβγαζα επίσης άκρη για το που είναι το πακέτο μου συμφωνα με αυτον τον αριθμο που μου έστειλε η dhl. Σήμερα λιπόν 19/09/17 αποφάσισα και τους έστειλα mail για το αν όντως έχει σταλεί η παραγγελία μου και αν μπορούν να μου δώσουν το επίσημο tracking number. Μου απάντησαν μετά απο λίγες ώρες ότι το δέμα μου δεν στάλθηκε με την DHL GLOBAL MAIL αλλά με την Singapore Post και μου έδωσαν και ένα tracking number Που όταν το βάζω στο singpost μου βγάζει άγνωστο πακέτο. Τι ακριβώς συμβαίνει ρε παιδιά ξέρει κανείς? Εχει κανείς εμπείρία? Οι τύποι με έχουν σπάσει στο ψέμα η μήπως έιναι η ιδέα μου??
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 19, 2017, 17:47:18 μμ από silver81 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 19, 2017, 19:54:27 μμ »
Ή σιγουρα τους εχει σπασει τ'@ρχιδια εξαρχης με το baby tuna και σε πηραν στο ψιλο ή κατι δεν κανεις καλα εσυ... ;D Περα απ την πλακα, ισως καπου στην παραγγελια δεν κανεις κατι καλα και δεν ξερω σε ποιο σημειο σκονταφτεις...Πριν σχεδον 2 βδομαδες ψωνισα με απλο ταχυδρομειο 2 ρολογια απο κει και μου ηρθαν εντος 8 ημερων! Λιγο πριν πληρωσεις επιλεγεις τον τροπο αποστολης? Free shipping registered mail? Αν ναι, περιμενεις 4-5 μερες (οπως αναφερεται και στις οδηγιες τους) και σου ερχεται το tracking number μεσω mail...Ό,τι και να συμβαινει μην ανησυχεις, στειλ τους ενα mail και εξηγησε τους με σαφηνεια οτι δεν αντιστοιχει το tracking number..Μερικες φορες μπορει να συμβει αυτο λογω φορτου, μου χει τυχει και μενα να μου στειλουν εναν κωδικο απο ενα ρολοι που ταξιδευε για michigan usa σε καποιον αλλον αγοραστη  :D Νταξει, ειναι να μην κατσει...Ρωτα τους ξανα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 19, 2017, 22:47:30 μμ »
Ή σιγουρα τους εχει σπασει τ'@ρχιδια εξαρχης με το baby tuna και σε πηραν στο ψιλο ή κατι δεν κανεις καλα εσυ... ;D Περα απ την πλακα, ισως καπου στην παραγγελια δεν κανεις κατι καλα και δεν ξερω σε ποιο σημειο σκονταφτεις...Πριν σχεδον 2 βδομαδες ψωνισα με απλο ταχυδρομειο 2 ρολογια απο κει και μου ηρθαν εντος 8 ημερων! Λιγο πριν πληρωσεις επιλεγεις τον τροπο αποστολης? Free shipping registered mail? Αν ναι, περιμενεις 4-5 μερες (οπως αναφερεται και στις οδηγιες τους) και σου ερχεται το tracking number μεσω mail...Ό,τι και να συμβαινει μην ανησυχεις, στειλ τους ενα mail και εξηγησε τους με σαφηνεια οτι δεν αντιστοιχει το tracking number..Μερικες φορες μπορει να συμβει αυτο λογω φορτου, μου χει τυχει και μενα να μου στειλουν εναν κωδικο απο ενα ρολοι που ταξιδευε για michigan usa σε καποιον αλλον αγοραστη  :D Νταξει, ειναι να μην κατσει...Ρωτα τους ξανα..
Όχι ρε συ ουτε τους έπρηξα ουτε έστειλα mail να τους ζαλίζω ουτε τπτ!!
Και στα γράφω με τη σειρά να καταλάβεις τι εννοώ :
14/09/2017 : Πραγματοποιώ την αγορα ρολογιού μεσω paypal και επιλέγω ξεκάθαρα το register shipping(free). Εν συνέχεια στα καπάκια στέλνω και ενα mail λέγοντας τους οτι μόλις πραγματοποίησα την τάδε παραγγελία παρακαλώ να μου σταλεί μονο με απλο ταχυδρομειο και αν ειναι εύκολο να δηλωθεί ως χαμηλή αξία. Τπτ άλλο.
15/09/2017 : Λαμβάνω 2 mail απο creation watches. Το πρώτο mail ηταν ενα order confirmation που με ενημέρωναν οτι έλαβαν την παραγγελία μου και το δευτερο mail ηταν απο την dhl λέγοντας μου οτι το πακετο σας στάλθηκε με την dhl global mail δίνοντας μου και εναν 10ψηφιο αριθμό να παρακολουθώ την παραγγελία.
19/09/2017 : Στέλνω σημερα ενα τυπικό mail ρωτώντας τους αν όντως εχει σταλεί η παραγγελία μου με την dhl global και ποιο ειναι το tracking number.
19/09/2017 : Μου απαντάνε μετα απο λιγες ωρες οτι δεν εχουμε στείλει το πακετο Σας με την dhl global αλλα με την Singapore post και μου δινει και ενα tracking number λεγωντας μου στο τελος οτι η παραγγελία σας μαυτον τον τροπο θα χρειαστεί 2-4 εβδομάδες να φτάσει στα χέρια σας.
Βαζω το tracking number που μου δώσανε στο singpost και μου λεει ακαταχωρητο πακετο.
Τωρα εγω τι να καταλάβω απο ολα αυτα;;; Η μάλλον εσυ τι κατάλαβες;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions