0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γοητευτικό
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 12, 2011, 20:20:11 μμΓοητευτικό τραγικο θα ελεγα.. Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..
Παράθεση από: Elio5 στις Δεκέμβριος 12, 2011, 20:22:45 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 12, 2011, 20:20:11 μμΓοητευτικό τραγικο θα ελεγα.. Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. Επειδη χαθηκα...στο panerai αναφερεσαι???
αυτο το ρολοι ειναι ο απολυτος χρονογραφος κατ εμε. το (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παντως τοσο το 194 ,αυτο της φωτο δλδ,οσο και το 285 που ειναι σχεδον το ιδιο ειναι απο τα πιο ομορφα pam αλλα αδικουνται τρελα στις φωτος....το 285 συγκεκριμενα επειδη το εχω φορεσει πολλες φορες ειναι απλως απιστευτο στο live του.....
Εχουμε καει εδω και καιρο μαριε με το συγκεκριμενο. Εχει παει πολυ ψηλα ομως. Ενω για να βρεις σωστο πρεπει να κανεις αιτηση στον Αγιο Πετρο και αν......
Παράθεση από: Argo982001 στις Δεκέμβριος 12, 2011, 20:49:20 μμΠαντως τοσο το 194 ,αυτο της φωτο δλδ,οσο και το 285 που ειναι σχεδον το ιδιο ειναι απο τα πιο ομορφα pam αλλα αδικουνται τρελα στις φωτος....το 285 συγκεκριμενα επειδη το εχω φορεσει πολλες φορες ειναι απλως απιστευτο στο live του.....Και εγω εχω φορεσει το 285 και το απεχθανομαι. Οπως εχω φορεσει και αυτο και το εχω λατρεψει....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Elio5 στις Δεκέμβριος 12, 2011, 20:50:09 μμΕχουμε καει εδω και καιρο μαριε με το συγκεκριμενο. Εχει παει πολυ ψηλα ομως. Ενω για να βρεις σωστο πρεπει να κανεις αιτηση στον Αγιο Πετρο και αν......Αντωνης...
ναι φιλε αργκο νο προμπλεμο......Απλα αν αναφερθεις αρνητικα σε πανερι και ρολεξ πρεπει να εισαι και ετοιμος για πολεμο.......
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.