0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μόνο με γάντια το έπιανα το ρολόι στην κατάσταση που είναι. Μη κολλήσω καμιά σύφιλη. Σπύρο μη σε απασχολεί ο αποχρωματισμός. Θα ξαναπιάσει μπίχλα κι όλα καλά.
Δεν είχα ιδέα απο τέτοια ρολόγια αλλά το βλέπω και απορώ σε φάση ότι περίμενα να εντυπωσιαστω περισσότερο. Κοιτάω τα subdials και μου θυμίζει κάτι ψεύτικα στα παζάρια. Δεν λέω ότι είναι ψεύτικο το ρολόι, ούτε ξέρω να το ξεχωρίσω.
Βασικά από το βάρος. Αυτό, είναι λευκόχρυσο.Εχει σφραγίδες πίσω ?Για τους Ιταλούς, είναι "δείγμα" μόδας, τέτοιο πρέπει να έχει, τέτοιο έχει.Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ξέρει, ή ότι αγαπά τα ρολόγια.
Αν σου πώ, ότι 99 % είναι "μαίμού", τι θα πείς ?Πρόσεχε την συναλλαγή. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπορεί και να με δουλεύει για να κάνει επίδειξη αλλά δεν το νομίζω.
Και να σε δουλεύει, ( σύνηθες σε όλους τους κύκλους, και συγνώμη για την παρέμβαση ), εφόσον εξασφάλισες αυτά που εσύ κρίνεις, τον ακούς με χαρά. Πάντα επιτυχίες.
Ευχαριστώ φίλε μου. Φυσικά το σημαντικό είναι ότι έγινε η δουλειά. Έχει πλάκα ο τύπος και δεν τσαντίστηκε καθόλου όταν του είπα ότι προτιμώ το "ταπεινό" Octo από την Daytona του
Δεν λες τέτοια πράγματα σε ρολόι με τέτοιο καπέλο!!!!!!
Τέτοια και χειρότερα Το καπέλο είναι αποδεκτό και χρήσιμο...για να μην πάθεις ηλίαση...από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ την λέξη νταβατζιλίκι !!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.