Αποστολέας Θέμα: Φόρεσα σήμερα το ρολόι...(κάποιου άλλου)  (Αναγνώστηκε 151803 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Φόρεσα σήμερα το ρολόι...(κάποιου άλλου)
« Απάντηση #1110 στις: Αύγουστος 12, 2021, 12:23:45 μμ »
Αστροναύτες φεγγάρια βόρειος πόλος παγκόσμιος πόλεμος μαχητικά αεροσκάφη στρατιώτες και δεν συμμαζευεται. Όλα αυτά για να πειστούμε να δώσουμε μερικά χιλιάρικα για ένα είδος πολυτελείας (ρολόι) . Α ξεχασα και ότι θα το δώσεις μετά στον γιο σου :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1111 στις: Αύγουστος 12, 2021, 12:26:36 μμ »
....τα ρολόγια, σε τέτοιες αποστολές, είναι όργανα μέτρησης, με την έννοια ότι από τον χρόνο και τις θέσεις των πλανητών, καθορίζεται η γεωγραφική τους θέση, και συνεπως η πορεία / επιβίωσή τους.

Μόνον αφελείς, μπορουν να πιστέψουν ιστορίες που κάποιο όργανο αποστολής στους πόλους πάγωσε, και κάποιος άλλος καλός Σαμαρείτης,  ::) του προσέφερε το καθημερινό δικό του, που, ω, τι έκπληξη,  ??? λειτουργούσε καλύτερα από το προετοιμασμένο για μία τέτοια αποστολή, και , ευτυχώς, γιατί αλλιώς, ...........Παναϊαν μου !

Ειμαι αυστηρός και σαρκαστικός, γιατί τις ιστορίες που σκαρφίζονται οι υπεύθυνοι προώθησης και μαρκετινγκ, είναι μερικές φορές για να ακούσουμε αυτά που θέλουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1112 στις: Αύγουστος 12, 2021, 12:30:07 μμ »
Αστροναύτες φεγγάρια βόρειος πόλος παγκόσμιος πόλεμος μαχητικά αεροσκάφη στρατιώτες και δεν συμμαζευεται. Όλα αυτά για να πειστούμε να δώσουμε μερικά χιλιάρικα για ένα είδος πολυτελείας (ρολόι) . Α ξεχασα και ότι θα το δώσεις μετά στον γιο σου :D

....ξέρεις πόσα ππλερώνονται τα παλεκάρια που σάχνουν τέτοιες ιστορίες ?

Και ο κάθε είς, φορώντας ένα αντίστοιχο, θεωρεί ότι και δαύτος, είναι ένας από αυτούς που έκαναν όλα αυτά τα εκπληκτικά.

Its a mind game , που θα έλεγε και ένας γνώστης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Φόρεσα σήμερα το ρολόι...(κάποιου άλλου)
« Απάντηση #1113 στις: Αύγουστος 12, 2021, 12:37:44 μμ »
....τα ρολόγια, σε τέτοιες αποστολές, είναι όργανα μέτρησης, με την έννοια ότι από τον χρόνο και τις θέσεις των πλανητών, καθορίζεται η γεωγραφική τους θέση, και συνεπως η πορεία / επιβίωσή τους.

Μόνον αφελείς, μπορουν να πιστέψουν ιστορίες που κάποιο όργανο αποστολής στους πόλους πάγωσε, και κάποιος άλλος καλός Σαμαρείτης,  ::) του προσέφερε το καθημερινό δικό του, που, ω, τι έκπληξη,  ??? λειτουργούσε καλύτερα από το προετοιμασμένο για μία τέτοια αποστολή, και , ευτυχώς, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) γιατί αλλιώς, ...........Παναϊαν μου ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ειμαι αυστηρός και σαρκαστικός, γιατί τις ιστορίες που σκαρφίζονται οι υπεύθυνοι προώθησης και μαρκετινγκ, είναι μερικές φορές για να ακούσουμε αυτά που θέλουμε.
Γενικά συμφωνω.

Ειδικά εδώ, τείνω περισσότερο στο ότι δεν ισχύει αυτό που λες, με όλο το σεβασμό. Αφ’ενος μιλάμε για το 1976. Αφ’εταίρου, Ο εν λόγω εξερευνητής είναι αρκετά φημισμένος για την ξεροκεφαλιά και την ιδιορρυθμία του. Για να καταλάβεις ποσο, παραθέτω από άλλο άρθρο σχετικα με την τελευταία του αποστολή (στην οποία και χάθηκε).

It was likely that Uemura was running out of fuel at this point, but because of his reputation, nobody wanted to send a rescue party for fear it would offend him. Doug Geeting, one of the bush pilots who had been "Uemura spotting" over the previous week, said, "If it were anybody else, we'd have somebody [a rescuer] on the mountain already".
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #1114 στις: Αύγουστος 12, 2021, 12:43:39 μμ »
Επίσης, ο λόγος που φόραγε αρχικά Rolex ήταν γιατί ήταν ambassador της εταιρίας. Τότε δεν λεγόταν έτσι βέβαια, αλλά ήταν πρωταγωνιστής σε διαφημίσεις στην Α. Ανατολή και όχι μόνο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1115 στις: Αύγουστος 12, 2021, 13:33:10 μμ »
Η διαφήμιση και τα διαφημιστικά τρικ είναι η μια πλευρά της  ιστορίας,η άλλη που καταθέτω εγώ από  προσωπική  μου εμπειρία είναι ότι το  ρολόι στην επάνω φωτογραφία κυριαρχούσε στα κόκπιτ των πολιτικών αεροσκαφων  στα 70 ,80,90 όχι γιατί ήταν πουλαμουρικο ,ακριβο (που δεν ήταν)η της μόδας (που δεν ήταν τότε) αλλά κατάφερνε να επιβιώνει περισσότερο μετά από χτυπήματα και κακουχίες από όλα τα υπόλοιπα και έδειχνε με ευκρίνεια και ακρίβεια την δεύτερη και τριτη ωρα (που ήταν και το σημαντικό ζητούμενο)Όλα αυτά σε μια εποχή ,πριν τις ηλεκτρονικές ευκολίες του σήμερα,όπου ένα αξιόπιστο ρολόι ήταν ακόμα εργαλείο δουλειάς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1116 στις: Αύγουστος 12, 2021, 13:39:42 μμ »
Γενικά συμφωνω.

Ειδικά εδώ, τείνω περισσότερο στο ότι δεν ισχύει αυτό που λες, με όλο το σεβασμό. Αφ’ενος μιλάμε για το 1976. Αφ’εταίρου, Ο εν λόγω εξερευνητής είναι αρκετά φημισμένος για την ξεροκεφαλιά και την ιδιορρυθμία του. Για να καταλάβεις ποσο, παραθέτω από άλλο άρθρο σχετικα με την τελευταία του αποστολή (στην οποία και χάθηκε).

It was likely that Uemura was running out of fuel at this point, but because of his reputation, nobody wanted to send a rescue party for fear it would offend him. Doug Geeting, one of the bush pilots who had been "Uemura spotting" over the previous week, said, "If it were anybody else, we'd have somebody [a rescuer] on the mountain already".

Χρήστο, ξέρω ότι ακούμε και διαβάζουμε πληροφορίες, που ατυχώς, ΔΕΝ έχουμε βιώσει πραγματικά, ή δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Φυσικό είναι, να πιστεύουμε κάποιες δημοσιεύσεις, αλλά, προσωπικά, είμαι πάντα συντηρητικός σε κάποια θέματα.

Δεν αφήνω αιχμές για την δημοσιευσή σου ή κάποιων άλλων. Απλώς, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις.

Η ανθρώπινη φύση αποδέχεται ευκολότερα κάτι που θα ήθελε να ακούει / να ισχύει.

Και εγώ, τα ίδια παθαίνω  :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #1117 στις: Αύγουστος 12, 2021, 13:57:26 μμ »
Χρήστο, ξέρω ότι ακούμε και διαβάζουμε πληροφορίες, που ατυχώς, ΔΕΝ έχουμε βιώσει πραγματικά, ή δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Φυσικό είναι, να πιστεύουμε κάποιες δημοσιεύσεις, αλλά, προσωπικά, είμαι πάντα συντηρητικός σε κάποια θέματα.

Δεν αφήνω αιχμές για την δημοσιευσή σου ή κάποιων άλλων. Απλώς, σημειώνω κάποιες παρατηρήσεις.

Η ανθρώπινη φύση αποδέχεται ευκολότερα κάτι που θα ήθελε να ακούει / να ισχύει.

Και εγώ, τα ίδια παθαίνω  :(
Κουβέντα κάνουμε όπως πάντα. Την ιστορία την παρέθεσα σαν ένα ενδιαφέρον άρθρο που διάβασα πρόσφατα, μιας και φαίνεται το θέμα των ημερών είναι και πάλι η ανωτερότητα μιας συγκεκριμένης εταιρίας έναντι όλων των άλλων κι σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος.

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, προσωπικά δεν έχω καμία οπαδική αφοσίωση σε καμία εταιρία. Έχω όμως οπαδική εναντίωση στην οπαδική αφοσίωση Και μιας και τυγχάνει να έχω περισσότερο χρόνο αυτές τις μέρες, απαντάω

Φυσικά και εμπιστεύομαι και αξιολογώ υψηλότερα τις μαρτυρίες ανθρώπων που εκτιμώ και έχουν ιδία πείρα, όπως ο Σπύρος και εσυ που τα έχετε λιώσει για δεκαετίες, ή ο Δημήτρης που έχει πολλαπλά κομμάτια από την κάθε εταιρία.

Παρόλα αυτά, επειδή μας διαβάζουν και πιο άπειροι (όπως είμαι και εγώ), το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι το 2021, τα Ω και τα Grand Seiko (και ένα σωρό άλλες) είναι το ίδιο καλά με τα αντίστοιχα Rolex. Αντέχουν το ίδιο, έχουν ίδια ποιότητα, ίδια χρονομετρια, ίδιο service, ίδιο φινίρισμα, ίδια υλικά και παρόμοιο επίπεδο τεχνολογίας (κατά μέσο όρο). Αλλά με αναλογία τιμών (στα σπορ μοντέλα μιλάω πάντα) 1:4, κατ’ελάχιστο, το μόνο που προσφέρει ένα Rolex παραπάνω είναι το φαινεσθαι. Για τον μέσο αγοραστή καινουριου μοντέλου, το 2021, επαναλαμβάνω, και βγάζοντας τον παράγοντα grail, συλλέκτη, κλπ.

Αν κάνω λάθος, ευχαρίστως να με διορθώσει κάποιος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1118 στις: Αύγουστος 12, 2021, 14:00:50 μμ »
Δεν είναι απαραίτητα κακό,σε αυτά τα λεφτά κάποιος θέλει να ικανοποιεί και τη ματαιοδοξία του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #1119 στις: Αύγουστος 12, 2021, 14:19:33 μμ »
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και το άρθρο και όλες τις σεβαστές απόψεις....

Εντύπωση μου προκαλεί που ένας brand ambassador ( ο εν λόγω εξερευνητής), "αλλάζει στρατόπεδο" και γίνεται κεντρικό πρόσωπο στο προωθητικό φίλμ για την σειρά Prospex αλλά και του αφιερώνεται συγκεκριμένο μοντέλο (αυτό που φορούσε τελικά στον Β. Πόλο)...  :-\ :-\

...... Πόσα περισσότερα τον πλήρωσε τελικά ο νέος συνεργάτης? ...............

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #1120 στις: Αύγουστος 12, 2021, 14:32:46 μμ »
Ρε παιδιά με το συμπάθειο αλλά ποια gs και ποια omega και ποιες άλλες...?!!!! Εδώ μιλάμε ότι σχεδόν όλα τα μοντέλα της R είναι iconic...! Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι βγάζουν ατελείωτους καταλόγους με  μοντέλα τα οποία έχουν είδη ξεχαστεί... η R βγάζει ένα πράσινο και διαμορφώνει τις τάσεις σε όλη την ωρολογοποιία..! Την ώρα που η R ξεπουλαει ατσάλινα των υπολοίπων σκονιζονται για μήνες στις βιτρίνες..! Ποιος φτάνει την αξιοπιστία και την αντοχή στον χρόνο των ρολεξ...?! Κανείς...  αυτή είναι η αλήθεια.. όσα μπλιμπλικια και να βάλουν μέσα στις κασες τους.! Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν γουστάρετε μια.. αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε...! Η Rolex δεν είναι τυχαία στην κορυφή...  τον πελάτη θα τον κοροϊδέψεις μια φορά...  δευτερη δεν έχει...!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1121 στις: Αύγουστος 12, 2021, 14:39:52 μμ »
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και το άρθρο και όλες τις σεβαστές απόψεις....

Εντύπωση μου προκαλεί που ένας brand ambassador ( ο εν λόγω εξερευνητής), "αλλάζει στρατόπεδο" και γίνεται κεντρικό πρόσωπο στο προωθητικό φίλμ για την σειρά Prospex αλλά και του αφιερώνεται συγκεκριμένο μοντέλο (αυτό που φορούσε τελικά στον Β. Πόλο)...  :-\ :-\

...... Πόσα περισσότερα τον πλήρωσε τελικά ο νέος συνεργάτης? ...............
Το λάθος είναι άλλο,δεν αντιγράφεις επιτυχημένες συνταγές,ελπίζοντας ότι θα έχεις επιτυχία
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1122 στις: Αύγουστος 12, 2021, 15:04:27 μμ »
Βεβαίως ,στις ημέρες μας  υπάρχουν μοντέλα από πολλές εταιρείες που ξεπερνούν την R σε ένα η και περισσότερους τομείς και βεβαίως η σημερινή απαράδεκτη πολιτική της την φέρνει σε αντίθεση με την ιστορία της αλλά και τους παλαιοτερους πελάτες.
Σήμερα ευτυχώς αυτό που κάποτε (κατά την άποψη μου πάντα) το εύρισκες μόνο στο GMT της R το αγοράζεις με 300 ευρώ από την citizen ,τα πάντα όλα….πλην της αναγνωρισιμότητας 🤔🙃😎
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1123 στις: Αύγουστος 12, 2021, 15:17:10 μμ »
Ρε παιδιά με το συμπάθειο αλλά ποια gs και ποια omega και ποιες άλλες...?!!!! Εδώ μιλάμε ότι σχεδόν όλα τα μοντέλα της R είναι iconic...! Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι βγάζουν ατελείωτους καταλόγους με  μοντέλα τα οποία έχουν είδη ξεχαστεί... η R βγάζει ένα πράσινο και διαμορφώνει τις τάσεις σε όλη την ωρολογοποιία..! Την ώρα που η R ξεπουλαει ατσάλινα των υπολοίπων σκονιζονται για μήνες στις βιτρίνες..! Ποιος φτάνει την αξιοπιστία και την αντοχή στον χρόνο των ρολεξ...?! Κανείς...  αυτή είναι η αλήθεια.. όσα μπλιμπλικια και να βάλουν μέσα στις κασες τους.! Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν γουστάρετε μια.. αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε...! Η Rolex δεν είναι τυχαία στην κορυφή...  τον πελάτη θα τον κοροϊδέψεις μια φορά...  δευτερη δεν έχει...!!

γενικά συμφωνώ πως έχουν απήχηση αλλά Εικονικά από ποιόν ; Αν ρωτήσεις κάποιον τον τυπικό πελάτη τι διαφορά έχει το hulk από kermit ή τo Batman , το πιο πιθανό ειναι να σου πει  πως ειναι Sub με άλλο χρώμα , και στην τελική .... αυτό είναι χοντρικά.. Τα εσώψυχα του μοντέλου, ειναι για συζητήσεις σε φορουμ. Αν μιλάς για το Daytona, πάλι , εικονικό ειναι στους ωρολογόφιλους. Εικονικό ειναι και το casio 5600 και δεν μένει σε βιτρίνα... εικονικό και το moonwatch , Iconic ειναι και το apple watch :)

χαρείτε τα ρολόγια σας και ας αφήσουμε τις συγκρίσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1124 στις: Αύγουστος 12, 2021, 15:24:38 μμ »
Τουλάχιστον, ξέρουν ότι είναι Ρολεξ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions