Νομίζω είναι και το μόνο σ αυτα τα χρήματα με κεραμική στεφάνι .......!!!!
Ρολόι χαμαιλέον ..... Για αρχή Πέρνεις το κόκκινο με μπρασελε .... Αργότερα περνεις και την μαυρη στεφάνι και ενα ράμπερ λουρί και εχεις πανω απο 4 συνδιασμους να παίξεις ..... !!!!!!
Απλα θα πρεπει να κάνεις μια υπέρβαση .... Που νομίζω όμως οτι αξίζει για αυτο το ρολόι .....!!!!!
Μην μπλέκεις με μικροεταιρειες ..... Και ρολογια αντίγραφα ......!!!!!
Νομίζω ειναι Ρολογάρα ...... Με δικό του σχεδιασμό .....
Θα παρακαλέσω να μην δει το βιντεάκι ο Χαρης ......!!!!!!
Καπτεν το χω δοκιμασει το συγκεκριμενο...Ειναι μεγαλο (αρα καλο για μενα) ομως κατι με χαλουσε στο dial, φαινεται καπως γυμνο...Δεν ειναι κακο ομως..Θα προτιμουσα ομως το αντιστοιχο 300αρι της alpina..
Χάρη κατάλαβα τι θέλεις να πεις ...... Το ρολόι το συγκεκριμένο του άλλαξαν χαρακτήρα το 2011 οταν άλλαξε το μοντέλο ..... Και απο σύγχρονο βιντάζ ..... Το εκαναν σύγχρονο μοντέρνο ως και ψυχρό αποστειρωμένο ....!!!!!
Μεγάλη μαλακια της εταιρείας .... Βλέποντας την τάση και την μόδα της εποχής που ολλας οι εταιρίες κανουν επανεκδόσεις παλαιών μοντέλου τους ..... Με μεγάλη επιτυχια !!!!
Η τισσσοτ έκανε το αντίθετο ..... Ενα πανέμορφο ρολόι το χάλασε σχεδιάζοντας ενα νέο μοντέλο χωρις καμία αναφορά σχεδιαστικά στο παρελθόν του μοντέλου ....!!!!!
Το παλαιό sea star 1000 το ειχα στην κατοχή μου και ειναι Ρολογάρα ...... Και εχει μεγάλη ζητηςα σημερα ...!!!!
Απο τα τελευταία της σειράς πριν αλλάξει ......
Αλλα άντε βρες το τωρα....!!!!