Προσωπικά θεωρώ πολλά τα 3 χιλιάρικα για να τα δώσω χωρίς μελέτη. Αν ενδιαφέρει και το Breitling θα περίμενα μέχρι να καταφέρω να το φορέσω και αυτό!
Για να απαντήσω και στον jb...
Θεωρώ πως αν ένα ρολόι σου αρέσει πολύ από άποψη αισθητικής αυτό από μόνο του λύνει πολλά προβλήματα. Προσωπικά το κούρδισμα δε θα ήταν πρόβλημα αν το ρολόι μου άρεσε ΠΟΛΥ.
Γνώμη μου πάντα.
Φίλε (Στέφανος ? )
συμφωνώ απολυτα σε αυτά που λες. σίγουρα πρέπει να σου αρέσει το ρολόι. από εκεί ξεκινά κάποιος. και επειδή ο Γιώργος έβαλε και τα δύο, νομίζω ότι του αρέσουν το ίδιο. Αν παρολα αυτά, του αρέσει περισσότερο κάποιο από τα δύο, τότε νομίζω ότι είναι περιττό να γράφουμε εμείς.
Αυτό που λέω εγώ είναι να δει ποιο του αρέσει πιο πολύ φορεμένο στο χέρι του. Εκεί μπορεί να αντιστραφούν τα πράγματα. Χάριν παραδείγματος, μπορεί να του κάνει κλικ περισσότερο το moon αλλά όταν φορέσει στο χέρι και το ένα και το άλλο να του αρέσει περισσότερο το BB.
Παραδέχομαι πως όταν φτάσεις ένα βήμα πριν το ταμείο η απόφαση είναι δύσκολη υπόθεση.
Τοποθέτηση (διεστραμμένη)...
Λόγω του ότι είναι "άλλο" το speedmaster που αρέσει σε εμένα, αν κάποτε καταφέρω να το πάρω ο επόμενος στόχος μάλλον θα ήταν το μαύρο BB με το Ρόδο και την ΕΤΑ. Οπότε εδώ έχουμε δυο ρολόγια που εγώ δε θα έπαιρνα παρ' όλες τις εταιρικές συγγένειες με αυτά που μου αρέσουν.
Καθαρά για οπτικούς λόγους ψήφισα το BB.