Αποστολέας Θέμα: Tissot  (Αναγνώστηκε 198905 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

capt-dim

• Επισκέπτης
Απ: Tissot
« Απάντηση #360 στις: Σεπτέμβριος 23, 2017, 17:02:40 μμ »
ενδιαφέρων αυτό το tissot .....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σεπτέμβριος 23, 2017, 20:02:08 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

αυτό το έχω δοκιμάσει. Ωραίο ρολόι στο κατράν και στους δείκτες. Στα μείον η χαμηλή υδατοστεγανότητα, τα μυστήρια λαγκς και το σπουδαιότερο: το λουρί ανασηκώνει ψηλά το ρολόι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #362 στις: Σεπτέμβριος 23, 2017, 21:24:33 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

αυτό το έχω δοκιμάσει. Ωραίο ρολόι στο κατράν και στους δείκτες. Στα μείον η χαμηλή υδατοστεγανότητα, τα μυστήρια λαγκς και το σπουδαιότερο: το λουρί ανασηκώνει ψηλά το ρολόι

αφού το έχεις δοκιμάσει ... πες μας το καντραν του είναι enamel ....;;;;;;

στις φωτο δείχνει ψηλό ρολόι .... είναι στην πραγματικότητα ψηλό ....;;;; η λογο απουσίας των lugs είναι έτσι ...;;;;

τα lugs του είναι βιδωμένα επάνω στην κάσα όπως στα radiomir ... η εχει μπαρετες ....;;;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 23, 2017, 21:26:23 μμ από capt-dim »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Σεπτέμβριος 23, 2017, 22:09:41 μμ »
κανένα ρολόι από το γκρουπ δεν βγαίνει με σμάλτο καντράν, εκτός και αν αυτό αναφέρεται ρητώς. είχα ρωτήσει σε κάποια στιγμή τη Longines για αυτό το θέμα και μου είχαν απαντήσει ότι το υλικό του καντράν στα ρολόγια τους είναι brass και από πάνω λακαριστό ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι πώς ακριβώς μου το είχαν γράψει). Συνεπώς, μην περιμένεις enamel καντράν σε ρολόγια της σειράς, ειδικά από το γκρουπ. Αν βάλουν, θα είναι σε τίποτα περιορισμένης έκδοσης...
Το ρολόι είναι ψηλό, χοντρό, μεγάλο. Το λουράκι που περνά κάτω από τη κάσα, ανασηκώνει το ρολόι ακόμη περισσότερο ψηλά. Δυστυχώς, το σχήμα των λαγκς σε περιορίζει στην πιθανότητα αλλαγής λουριού, ώστε να φαίνεται πιο χαμηλό (να χαμηλώσει) το ρολόι. Κι όταν λέω σε περιορίζει, εννοώ, ότι όπως είναι τα λαγκς θα δείχνει άσχημο να βάλεις ένα λουρί συνηθισμένο (δύο τεμαχίων), γιατί τα λαγκς είναι στενά πολύ-μικρα.
Για τα λαγκς, αν θυμάμαι καλά είχε βίδες όπως τα ραδιομίρια. Για το τελευταίο δεν είμαι και σίγουρος. απλά μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση και το ότι το λουρί είναι στενό σε σχέση με το μέγεθος του ρολογιού και σε συνδυασμο με το ύψος, δεν έδωσα και περισσότερη σημασία....Το καντράν μου άρεσε πάρα πολύ όπως και οι δείκτες, όπμως έμεινε εκεί το πράγμα.

Για σένα, αν δε θες το ζενιθ μπρούντζο, δες ένα αντίστοιχο μεγάλο που έχει η λονζινς. Ρολογάρα είναι....αν και 47αρι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #364 στις: Σεπτέμβριος 23, 2017, 23:00:15 μμ »
κανένα ρολόι από το γκρουπ δεν βγαίνει με σμάλτο καντράν, εκτός και αν αυτό αναφέρεται ρητώς. είχα ρωτήσει σε κάποια στιγμή τη Longines για αυτό το θέμα και μου είχαν απαντήσει ότι το υλικό του καντράν στα ρολόγια τους είναι brass και από πάνω λακαριστό ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι πώς ακριβώς μου το είχαν γράψει). Συνεπώς, μην περιμένεις enamel καντράν σε ρολόγια της σειράς, ειδικά από το γκρουπ. Αν βάλουν, θα είναι σε τίποτα περιορισμένης έκδοσης...
Το ρολόι είναι ψηλό, χοντρό, μεγάλο. Το λουράκι που περνά κάτω από τη κάσα, ανασηκώνει το ρολόι ακόμη περισσότερο ψηλά. Δυστυχώς, το σχήμα των λαγκς σε περιορίζει στην πιθανότητα αλλαγής λουριού, ώστε να φαίνεται πιο χαμηλό (να χαμηλώσει) το ρολόι. Κι όταν λέω σε περιορίζει, εννοώ, ότι όπως είναι τα λαγκς θα δείχνει άσχημο να βάλεις ένα λουρί συνηθισμένο (δύο τεμαχίων), γιατί τα λαγκς είναι στενά πολύ-μικρα.
Για τα λαγκς, αν θυμάμαι καλά είχε βίδες όπως τα ραδιομίρια. Για το τελευταίο δεν είμαι και σίγουρος. απλά μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση και το ότι το λουρί είναι στενό σε σχέση με το μέγεθος του ρολογιού και σε συνδυασμο με το ύψος, δεν έδωσα και περισσότερη σημασία....Το καντράν μου άρεσε πάρα πολύ όπως και οι δείκτες, όπμως έμεινε εκεί το πράγμα.

Για σένα, αν δε θες το ζενιθ μπρούντζο, δες ένα αντίστοιχο μεγάλο που έχει η λονζινς. Ρολογάρα είναι....αν και 47αρι

σε ευχαριστώ για την απάντηση ....
για δώσε φωτό από το longines ... δεν γνωρίζω σε ποιο αναφέρεσαι ......!!!! ;) :) :) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 00:06:20 πμ »
...
...
Κλασικός jb. Παρατηρητικός, περιγραφικός, σχολαστικός.
Εμπιστεύομαι τις επισημάνσεις του με κλειστά μάτια. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 09:19:10 πμ »
@ capt-dim
για να μην μπερδεύουμε το νήμα της τισσώ, έβαλα φώτο στο νήμα της λονζινς. δες εδώ σε παρακαλώ
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=351.new#new

@svl
ευχαριστώ φιλε για τα καλά σου λόγια !

jack (the) black
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #367 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 13:14:34 μμ »

To είχα δει από κοντά παλαιότερα , το χα δοκιμάσει σε μαγαζί, δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση και δεν το χα σε υπόληψη.

Το ξαναείδα πρόσφατα φορεμένο όμως και μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό!
Πολύ ωραία απόχρωση του λευκού-τέλειο με το καφέ λουράκι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 13:42:09 μμ »
Το ρολόι είναι εξαιρετικό.
Καμία σχέση με την τιμή του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #369 στις: Σεπτέμβριος 24, 2017, 13:46:24 μμ »
Το ρολόι είναι εξαιρετικό.
Καμία σχέση με την τιμή του.
Πράγματι,καρα αξίζει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Οκτώβριος 12, 2017, 03:05:30 πμ »
Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για φόρουμ!
Ενδιαφέρομαι για το visodate και αναρωτιέμαι αν οι τιμές που το βρίσκω μετρητοίς (420-440€) είναι ικανοποιητικές ή υπάρχει και κάτι ακόμα καλύτερο. Ευχαριστώ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Οκτώβριος 12, 2017, 09:58:07 πμ »
Να διευκρινίσω ότι ρωτάω επειδή παραπάνω διάβασα κάτι για εκπτώσεις της τάξης του 25-30%, οπότε, με τιμή καταλόγου 540€, προκύπτει τιμή κάτω από 400 ευρώ μετά την έκπτωση. Δεν έτυχε να βρω κάπου τόσο χαμηλή τιμή. Ευχαριστώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Οκτώβριος 12, 2017, 10:11:17 πμ »
Να διευκρινίσω ότι ρωτάω επειδή παραπάνω διάβασα κάτι για εκπτώσεις της τάξης του 25-30%, οπότε, με τιμή καταλόγου 540€, προκύπτει τιμή κάτω από 400 ευρώ μετά την έκπτωση. Δεν έτυχε να βρω κάπου τόσο χαμηλή τιμή. Ευχαριστώ.

Το έχω πάρει 380 (Στοά Φέξη).
Αλλά έχουν περάσει και 3 χρόνια από τότε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Οκτώβριος 12, 2017, 10:19:31 πμ »
Ευχαριστώ πολύ! Θα ρίξω μια ματιά κι εκεί. Δεν έτυχε να περάσω μέχρι τώρα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Οκτώβριος 19, 2017, 13:24:23 μμ »

The case, in stainless steel black PVD, measures 45mm x 11mm. It has a sapphire crystal and it is water resistant to 100 meters. NBA logo is engraved on the caseback. Movement is the Swiss quartz ETA caliber G10.212 with 4 jewels.

$350
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions