0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για πολλους το πιο ομορφο καταδυτικο της εταιριαςφωτο απο το ιντερνετ
για πολλους το πιο ομορφο καταδυτικο της εταιριας
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 08, 2013, 21:37:19 μμγια πολλους το πιο ομορφο καταδυτικο της εταιριας...και όχι άδικα...
Εχει χαρακτήρα !!!Βρήκα αυτο της φωτογραφίας ολοκαίνουργιο σε μαγαζι , δύσκολο να το βρεις βιτρίνα , αν βρεις θα ειναι silver, παρότι έχω δυο, ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλα μερικοί ζουν ακόμα προ κρίσης και προ stock.
δυο εχεισ?!
Παράθεση από: g_squared στις Μάιος 09, 2013, 19:51:15 μμΕχει χαρακτήρα !!!Βρήκα αυτο της φωτογραφίας ολοκαίνουργιο σε μαγαζι , δύσκολο να το βρεις βιτρίνα , αν βρεις θα ειναι silver, παρότι έχω δυο, ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλα μερικοί ζουν ακόμα προ κρίσης και προ stock.Παράθεση από: george_ στις Μάιος 13, 2013, 13:41:51 μμδυο εχεισ?!Στο τσακ ήμουν κι εγώ να πάρω και το μαύρο
Παράθεση από: g_squared στις Μάιος 09, 2013, 19:51:15 μμΕχει χαρακτήρα !!!Βρήκα αυτο της φωτογραφίας ολοκαίνουργιο σε μαγαζι , δύσκολο να το βρεις βιτρίνα , αν βρεις θα ειναι silver, παρότι έχω δυο, ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλα μερικοί ζουν ακόμα προ κρίσης και προ stock.προ κρισης το εχει αγορασει,αρα μπορει να κανει καλη εκτπωση και να ειναι και κερδισμενος!
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 13, 2013, 14:05:08 μμΠαράθεση από: g_squared στις Μάιος 09, 2013, 19:51:15 μμΕχει χαρακτήρα !!!Βρήκα αυτο της φωτογραφίας ολοκαίνουργιο σε μαγαζι , δύσκολο να το βρεις βιτρίνα , αν βρεις θα ειναι silver, παρότι έχω δυο, ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλα μερικοί ζουν ακόμα προ κρίσης και προ stock.προ κρισης το εχει αγορασει,αρα μπορει να κανει καλη εκτπωση και να ειναι και κερδισμενος!Αυτο φαντάστηκα κι εγω, αλλα...
Παράθεση από: g_squared στις Μάιος 13, 2013, 16:40:00 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 13, 2013, 14:05:08 μμΠαράθεση από: g_squared στις Μάιος 09, 2013, 19:51:15 μμΕχει χαρακτήρα !!!Βρήκα αυτο της φωτογραφίας ολοκαίνουργιο σε μαγαζι , δύσκολο να το βρεις βιτρίνα , αν βρεις θα ειναι silver, παρότι έχω δυο, ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλα μερικοί ζουν ακόμα προ κρίσης και προ stock.προ κρισης το εχει αγορασει,αρα μπορει να κανει καλη εκτπωση και να ειναι και κερδισμενος!Αυτο φαντάστηκα κι εγω, αλλα...φοβαμαι οτι δεν εχουμε αλλαξει νοοτροπια και απλα περιμενουμε καλυτερες μερες!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.