0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετο! Έχω το ίδιο σε μπλε!
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 19:38:53 μμΚαλοφόρετο! Έχω το ίδιο σε μπλε! Σε ευχαριστω πολυ. Επισης, με υγεια!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: DimitrisA στις Μάιος 14, 2015, 20:21:06 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 14, 2015, 19:38:53 μμΚαλοφόρετο! Έχω το ίδιο σε μπλε! Σε ευχαριστω πολυ. Επισης, με υγεια!Sent from my iPhone using Tapatalkκι εγώ ένα ολοίδιο με το Δημήτρη και το φορά η γυναίκα μου με μαύρο λουράκι.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 11, 2015, 00:39:16 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραιος! Εισαι στο "κοκκινο χαλι" ? Καννες? Hollywood? Μεγαλεια!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η φωτό είναι από το νετ Δημήτρη.Σιγά μην είχα αυτό το ρολόι και φόραγα αυτά τα βραχιόλια
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 11, 2015, 13:28:07 μμΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η φωτό είναι από το νετ Δημήτρη.Σιγά μην είχα αυτό το ρολόι και φόραγα αυτά τα βραχιόλια Εγώ πιστεύω οτι σου ταιριάζουν τέτοια κοσμήματα. Ξανασκέψου το.
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 11, 2015, 08:57:09 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 11, 2015, 00:39:16 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραιος! Εισαι στο "κοκκινο χαλι" ? Καννες? Hollywood? Μεγαλεια!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η φωτό είναι από το νετ Δημήτρη.Σιγά μην είχα αυτό το ρολόι και φόραγα αυτά τα βραχιόλια
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.