Πρακτικά δεν νομίζω να διαφέρουν στη χρονομετρια ,μόνο στη κίνηση θα υπάρχει διαφορά και αυτό είναι ορατό στο μάτι, δηλαδή ο powermatic έχει πιο πολλά τικ να φτάσει στο δευτερόλεπτο ενώ ο swissmatic έχει πιο smooth κίνηση.
Επειδή έχει τύχει να έχω αυτούς τους μηχανισμούς είναι τεράστια η διαφορά τους. Μπορεί να έχουν την ίδια βάση, μηχανικά, αλλά η εμπειρία χρήσης τους είναι τελείως διαφορετική.
Είναι τεράστια υπόθεση,για παράδειγμα,να βγάζεις το ρολόι από το χέρι σου, την Δευτέρα το βράδυ, και Πέμπτη να το φοράς και να συνεχίζει ακάθεκτο.
Όσο αφορά τη χρονομετρια δεν παρατήρησα καμμία διαφορά,στη πράξη, πάντα. Αλλά αυτό είναι κάτι που διορθώνεται χαρακτηριστικά εύκολα με ένα ρεγουλαρισμα.
Θυσιάζεις ποιότητα, οπτική,στη κίνηση,για να έχεις ευκολία στη χρήση.
Χαρακτηριστικό οποιαδήποτε εποχής .
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα πλέον πολύ σημαντικό αυτό! Βγάζω το ρολόι Παρασκευή μετά την δουλειά, ανοίγω την κασετίνα την Δευτέρα το πρωί να πάω γραφείο και συνεχίζει χωρίς ρύθμιση. Δεν είχα πριν και τώρα που το έχω μου φαίνεται περίεργο να σταματάει το ρολόι μετά από 1.5 μέρα ακινησίας..!
Αυτό ακριβώς φίλε μου,είχα ένα Χάμιλτον και δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να συνηθίσω ότι δεν έχω αυτή την άνεση,άμα μάθεις δύσκολα ξεμαθαινεις.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk