0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα ρε... το έχεις ακόμα αυτό Άλεξ...!
Καλό βράδυ σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μακάρι να ζούσαμε σε μια ιδανική κοινωνία
Αρχηγέ, Χάσατε συνάδελφο στον σταθμό ?
Δυστυχώς, ναι.. Υ.γ. πήρα την πρωτοβουλία και απάντησα μιας και το είδα μπροστά μου.
Καλά έκανες. Σε ευχαριστώ.Ενα ακόμα αθώο θύμα θυσία μαζί με τον υπόλοιπο ανθό της νεολαίας.
(πρώτη Μαρτίου)
Ευχαριστώ.Τί να πω, είναι ιστορία ολόκληρη....Πήρα σπίτι Παρασκευή βράδυ το Milgauss (πράσινο κρύσταλλο), την άλλη μέρα το πρωί βουρ πίσω και του λέω "φέρε το Sub ND."Μου λέει "...αν μου έφερνες το Milgauss και ήθελες να πάρεις ένα από τα DJ 41mm που έχουμε, δε θα στο έδινα, αλλά το Sub ND είναι φυσικά καλύτερο όλων αυτών και πιό σίγουρη/σταθερή επιλογή..."Κι άλλα πολλά.Θα τα γράψω κάποια στιγμή.Το Sky-Dweller στο winder (γλίτωσα και από το θέμα του ρύθμισε ημερομηνίες, ώρες κλπ. κάθε λίγο και λιγάκι) και το Sub στον καρπό.Το πρώτο πολύ δυνατό reference, ρολογάρα με τα όλα του, το δεύτερο κλασικό όσο δεν πάει, σταθερή αξία, κάτι που ποτέ δεν είχα δοκιμάσει και τώρα εκτιμώ πολύ.Και έτσι θα πορευτούμε.Κλασικά κομμάτια και τα δύο, εμπορεύσιμα, αντοχής, ακρίβειας, με σύγχρονες μηχανές.Το πρώτο αρχές Φεβρουαρίου '21, το άλλο τέλη Ιανουαρίου '21, έχουν 3 φουλ χρόνια εγγύηση ακόμη... Ούτε επίτηδες να τα έψαχνα έτσι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.