0 μέλη και 67 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Chameleon και @maestro, τρισάθλια και κακόγουστα troll του φόρουμ με την ψυχοπαθολογική επιδειξιομανία σας ... όσο πιο αρνητικά σχολιάζετε τα ρολόγια μου τόσο πιο πολύ εκτιμώ τις επιλογές μου. Εάν σας άρεσαν αυτά που αγοράζω και φορώ, θα ανησυχούσα τα μάλα.
Γιατί ρε, σε χάλασε η ιδέα που σου έδωσα; Φαντάζεσαι να έχεις το ψητό χταποδάκι κομμένο κομματάκια και τις ελιές δίπλα και πέντε οδοντογλυφίδες για όλη την παρέα στις τρύπες του ρολογιού?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παρέα;;;ποιος θα κατσει ρε συ Μιχάλη στο ιδιο τραπεζι με αυτο το ρολοι;;;;
Λες κάπως έτσι να το φαντάστηκε και ο Gerald Genta? ...δεν αποκλείεται ... από το μουστάκι φαίνεται ο μερακλής άντρας!
αυτος ο μυρωδιάς εχει φτιαξει ρολοι και για 2χρονα...https://monochrome-watches.com/2022-gerald-genta-arena-bi-retrograde-with-mickey-mouse-playing-football-hands-on-review-price/
Καλό μεσημέρι στην παρέα από παραλία Λιμνιωνα στα Μέθανα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό μεσημέρι στην παρέα από παραλία Λιμνιωνα στα Μέθανα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το 90% του φόρουμ μήπως;
Καλησπέρα με το σημερινό απόκτημα δώρο της συντρόφου μου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.