Πως κ έτσι τέτοιο ρολόι; λέει τιποτα, καλό είναι;
@criss6... Πως κ έτσι τέτοιο ρολόι;
Η εμπειρία μου με το Octo Finissimo - ότι πιο άνετο έχω φορέσει - με έκανε να θέλω ένα πολύ λεπτό ελαφρύ ρολόι που να μπορώ να το φοράω καθημερινά ... ένα "Octo Finissimo" που να μπορώ να του βγάλω τα μάτια χωρίς ενοχές και άγχος.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν κατέληξα στο D1 ultra thin (σε φάση ultra thin είχα δοκιμάσει μόνο κάτι προφυλακτικά) ... και βλέποντας τα διαθέσιμα μοντέλα διάλεξα το Salmon dial. Πάντα μου άρεσε το Salmon dial στις φωτογραφίες, ευκαιρία λοιπόν να το δοκιμάσω και στον καρπό.
...λέει τιποτα, καλό είναι;
Πολύ λεπτό (6mm) και πανάλαφρο στα 40mm, ωραίο Integrated μπρασελέ με φοβερό tapering 25-16, αγκαλιάζει τον καρπό χωρίς να γρατζουνάει και να τραβάει τρίχες, σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής (κάσα, καντράν), εντυπωσιακή παρουσία (παραπάνω από όσο θα ήθελα) στον καρπό, δεν έχει τον τικ-τακ δείκτη δευτερολέπτων που απεχθάνομαι, δεν έχει ημερομηνία που είναι η πλέον άχρηστη πληροφορία για τα κουρασμένα - γερασμένα μάτια μου.
Ήδη σκέφτομαι να χτυπήσω άλλο ένα με μαύρο καντράν για τον χειμώνα αλλά δεν μου αρέσουν αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα αυτή την στιγμή. Ίσως όταν ανέβω στην Αθήνα να δοκιμάσω και τα 38mm.
Στα 300 ευρώ, αυτό το ρολόι λέει πολλά και είναι καλό.