Το ρολογάκι το έχω χρόνια(ναί είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο φίλος Αλέξης),αλλά έχει φορεθεί ελάχιστα.Μετά από παροτρύνσεις φίλων αποφάσισα να το αποσύρω από την θυρίδα και να το φορέσω και να το ευχαριστηθώ.Ε μα πιά!!!Το φύλαγα-το φύλαγα και τι κατάλαβα???
Αν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα την φωτό θα δείτε κι'όλας ότι πήρε το βάπτισμα του πυρός με ένα ωραίο χτυπηματάκι στην στεφάνη,στην βάση του "20" στην κάτω αριστερή γωνίτσα...
Αν σας πώ ότι δεν με ένοιαξε καθόλου??
Τι να κάνω??Να πεθάνω???ή να μπώ σε καμιά πλαστική φούσκα για να το φοράω???Η ζωή είναι μικρή και κανέναν ρολόι δεν αξίζει τέτοιο άγχος....
Κατά τ'άλλα το ρολόι είναι φανταστικό τόσο εμφανισιακά,όσο και λειτουργικά.Ελαφρύ,ευκολοφόρετο(λόγω καουτσούκ),αν και 48άρι επειδή τα φοράω μεγάλα γενικά,δεν μου είναι παράτερο,το μόνο open back tourbillion αδιάβροχο στα 300m,από χρονομετρία δεν έχω κάτσει να το μετρήσω(έτσι κι'αλλιώς δεν το κάνω σε κανένα ρολόι μου,σε επίπεδο δευτερολέπτων)έτσι κι'αλλιώς το συγκεκριμένο δεν διαθέτει δεύτερα
.Κουρδιστό για να έχει και γούστο,αλλά με 60 ώρες φόρτιση να μην το παρακάνουμε με το κούρδισμα...
Ασφαλές(λόγω το ότι δεν ρολεξάρει ή έστω να μοιάζει με κάποιο από τα γνωστά status symbol)δεν προκαλέι τα βλέμματα,παρά μόνο των μηυμένων.
Αυτά τα πολλά από το Roger....