0 μέλη και 57 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alex στις Δεκέμβριος 30, 2011, 15:45:50 μμΘέλεις να τ'ακους?Panerai?Εχει ολα αυτα?!
Θέλεις να τ'ακους?
Κωστα απιστευτο το πατεκι σου! Μπραβο ρε φιλαρακιΕιπα και εγω να παρουσιασω κατι χρονιαρες μερες..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 30, 2011, 15:47:54 μμΠαράθεση από: Alex στις Δεκέμβριος 30, 2011, 15:45:50 μμΘέλεις να τ'ακους?Panerai?Εχει ολα αυτα?!Θα έπαιρνες Panerai?
Παράθεση από: Alex στις Δεκέμβριος 30, 2011, 16:22:15 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 30, 2011, 15:47:54 μμΠαράθεση από: Alex στις Δεκέμβριος 30, 2011, 15:45:50 μμΘέλεις να τ'ακους?Panerai?Εχει ολα αυτα?!Θα έπαιρνες Panerai?Οχι με 1ο κριτηριο αγορας τη μηχανη του!Εχω απαντησει πολλες φορες και ποιο μοντελο!
Παράθεση από: Elio5 στις Δεκέμβριος 30, 2011, 16:20:00 μμΚωστα απιστευτο το πατεκι σου! Μπραβο ρε φιλαρακιΕιπα και εγω να παρουσιασω κατι χρονιαρες μερες..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)υ.γΤα Ρολεξ γραφουν υπεροχα,στον καρπο σου Ηλια!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με κοροιδευετε ρε αλήτες? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Καθίστε να πιάσω το φλομπερ και θα σας δειξω εγω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: kkostas στις Δεκέμβριος 30, 2011, 17:01:51 μμΜε κοροιδευετε ρε αλήτες? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Καθίστε να πιάσω το φλομπερ και θα σας δειξω εγω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)οχι Κωστα,απλα ζηλευουμε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 30, 2011, 17:03:23 μμΠαράθεση από: kkostas στις Δεκέμβριος 30, 2011, 17:01:51 μμΜε κοροιδευετε ρε αλήτες? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Καθίστε να πιάσω το φλομπερ και θα σας δειξω εγω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)οχι Κωστα,απλα ζηλευουμε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ζή-λια, ψώ-ρα (δις) Κοί-τα τι έ-χω κι εσύ δεν έ-χεις
Παράθεση από: kkostas στις Δεκέμβριος 30, 2011, 14:48:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)To patekι είναι μια κατηγορία από μόνο του (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλά και φλόμπερ βρε θηρίο; Πόσα χρόνια το έχεις;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.