0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρετρό Σάββατο για εμένα με νέα προσθήκη.....και όλες οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν Καλό ΣΚ παιδιά subir fotoimagen jpg
Αλέκο καλοφόρετο! πολύ όμορφο! υγ. μήπως είσαι λογιστής ή τραπεζικός;;;
έλα αυτό δεν παίζει να σου αρέσει GK σχεδόν σε κανέναν δεν αρέσει χαχαχα.....και εγώ τώρα παίζει να το φοράω για κανά μήνα σερι
Παράθεση από: Βost στις Ιανουάριος 30, 2016, 17:09:12 μμ έλα αυτό δεν παίζει να σου αρέσει GK σχεδόν σε κανέναν δεν αρέσει χαχαχα.....και εγώ τώρα παίζει να το φοράω για κανά μήνα σεριΕδω θα διαφωνήσουμε φιλε....δεν ειναι του γούστου μουG.K
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 30, 2016, 17:12:32 μμΠαράθεση από: Βost στις Ιανουάριος 30, 2016, 17:09:12 μμ έλα αυτό δεν παίζει να σου αρέσει GK σχεδόν σε κανέναν δεν αρέσει χαχαχα.....και εγώ τώρα παίζει να το φοράω για κανά μήνα σεριΕδω θα διαφωνήσουμε φιλε....δεν ειναι του γούστου μουG.Kαυτο σου ειπε,Giorgio!
o Giorgino,βλεπει χελωνακια
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 30, 2016, 17:20:46 μμo Giorgino,βλεπει χελωνακια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.