0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 43αρι λες εσυ?Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 22:51:10 μμΚαλα αν το μετανιωσω και τελικα παω να παρω παλι το ND παιζει να γελασουν ολα τα φορα.Αν και τωρα μαλλον θα κατευθυνθω(αν βρω) σε 2ο χερι το SD4000Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤετο αγορι μου,σου ειναι μεγαλο,δεν σου παει το SD
Καλα αν το μετανιωσω και τελικα παω να παρω παλι το ND παιζει να γελασουν ολα τα φορα.Αν και τωρα μαλλον θα κατευθυνθω(αν βρω) σε 2ο χερι το SD4000Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καντε ενα poll ρε παιδια.Batman-ND-SD4000 να δουμε τι λεει ο κοσμοςΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: larry23 στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 11:44:13 πμΔοκιμές(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγω εχω παρει την εκδοση με τον μπρασελε και ειπα να του φορεσω ενα δερματινο racing που πηρα προσφατα αλλα οι μπαρετες ειναι πολυ σφιχτα με τα lugs και μου χει σπασει τα νευρα..Βεβαια δεν το ζοριζω και γω μην του κανω καμια ζημια...Μαλλον θα παω σε ωρολογοποιο... Πιστευω το δερματινο zulu που του χεις του παει καλυτερα..
Δοκιμές(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οχι ρε δεν σκεφτομαι να το ξαναπαρω.Μου περασε απο το μυαλο αλλα δεν νομιζω.Debate κανουμε.Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 23:12:00 μμΟχι ρε δεν σκεφτομαι να το ξαναπαρω.Μου περασε απο το μυαλο αλλα δεν νομιζω.Debate κανουμε.Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι buget εχεις Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: stavros στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 17:15:54 μμΧθες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραιο!!! Δικο σου ?Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χθες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 10:34:44 πμΚαλημερα!!! Πρεπει να παρω αλλο ενα ρολογακι... Για beater! Καθε μερα φασολαδα, δε γινεται!Εισαι σε πολυ καλο δρόμο εσυ Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα!!! Πρεπει να παρω αλλο ενα ρολογακι... Για beater! Καθε μερα φασολαδα, δε γινεται!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.