0 μέλη και 83 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 01, 2017, 23:34:08 μμΜ αρέσει που τα λέμε στο σωστό νήμα.Λοιπόν ήθελα ένα κινητό που να κάνει δουλειά να είναι δηλαδή γρήγορο να βγάζει καλές φωτό αλλά να μην ζεστενεται και κυρίως να μην κολλάει.Έψαξα όλα τα διαθέσιμαΆλλο είχε καλή κάμερα αλλά δεν ήταν updated άλλο ζεσετνοταν άλλο είχε το χ δεν είχε το ΩΚατέληξα σε απλ.Από την ώρα μηδέν λειτουργεί πετώντας είναι πανγρηγορο δε ζεσταίνεται φωτό την είδατε Αν δεν έγραφε απλ θα ήταν ρόλεξ(Το φερα κάπως....)Ειμαι σίγουρος οτι εκανες την έρευνα σου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μ αρέσει που τα λέμε στο σωστό νήμα.Λοιπόν ήθελα ένα κινητό που να κάνει δουλειά να είναι δηλαδή γρήγορο να βγάζει καλές φωτό αλλά να μην ζεστενεται και κυρίως να μην κολλάει.Έψαξα όλα τα διαθέσιμαΆλλο είχε καλή κάμερα αλλά δεν ήταν updated άλλο ζεσετνοταν άλλο είχε το χ δεν είχε το ΩΚατέληξα σε απλ.Από την ώρα μηδέν λειτουργεί πετώντας είναι πανγρηγορο δε ζεσταίνεται φωτό την είδατε Αν δεν έγραφε απλ θα ήταν ρόλεξ(Το φερα κάπως....)
Καλή εβδομάδα
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2017, 09:34:18 πμΑς εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...έχεις δοκιμάσει με τον συλλέκτη σήματος?
Ας εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2017, 09:34:18 πμΑς εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦοβερο ρολοι!!!!
Μου φαίνεται σαν την Ελένη
Περιμενα βροχες εβαλα το καταδυτικο αλλα τζιφος....😁
σήμερα τσαγκαροδευτέρα ..... καλή βδομάδα να έχουμε ....!!!!
Παράθεση από: AntonisCh στις Οκτώβριος 02, 2017, 11:15:11 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2017, 09:34:18 πμΑς εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦοβερο ρολοι!!!! Δεν έχει κάτι από ρολόι μέσα του!
Νικόλα στοιχεία inbox για την νεαρή Υπαρχιφύλακα άμεσα !
Παράθεση από: georgefl74 στις Οκτώβριος 02, 2017, 11:32:26 πμΜου φαίνεται σαν την Ελένη Τώρα χρειάζεσαι κάποιον να σε ρωτήσει "Ποια Ελένη? " , για να ξανααπαντήσεις, φαντάζομαι
Δεν έχει κάτι από ρολόι μέσα του!
Γιώργο είναι το μόνο ρολόι που βουτάω, ανελλειπώς Δεν παθαίνει τίποτα, είναι καρατσεκαρισμένο Μια μέρα θα βγάλει μπουρμπουλήθρες γιατί το έχω 7 χρόνια χωρίς έλεγχο στεγανότητας αλλά μέχρι τότε απολαμβάνει τα μπανάκια του καθαρίζει πανεύκολα, δεν έχει περιστρεφόμενη στεφάνη για να μαζεύει πράμα από κάτω, δεν έχει βουτυρένιο λουράκι για να το φάει η αλμύρα, δεν εχει γυαλισμένες επιφάνειες για να τις τρίψει η άμμος,είναι 200άρι, είναι το πιο καθαρόαιμο diver
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.