0 μέλη και 97 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2017, 14:30:35 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Οκτώβριος 02, 2017, 11:32:26 πμΜου φαίνεται σαν την Ελένη Τώρα χρειάζεσαι κάποιον να σε ρωτήσει "Ποια Ελένη? " , για να ξανααπαντήσεις, φαντάζομαι ποια ελενη?
Παράθεση από: georgefl74 στις Οκτώβριος 02, 2017, 11:32:26 πμΜου φαίνεται σαν την Ελένη Τώρα χρειάζεσαι κάποιον να σε ρωτήσει "Ποια Ελένη? " , για να ξανααπαντήσεις, φαντάζομαι
Μου φαίνεται σαν την Ελένη
παγιδα ερωτηση
Καλησπέρα!Hamilton UTC σημερα σε καφε perlon(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ποτάμι αγαπημένο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: larry23 στις Οκτώβριος 02, 2017, 18:43:29 μμΚαλησπέρα!Hamilton UTC σημερα σε καφε perlon(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ καλό!
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2017, 09:34:18 πμΑς εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦοβερο ρολοι!!!!
Ας εκμεταλλευτουμε τις τελευταίες μερουλες πριν αλλάξει η ωρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.