0 μέλη και 99 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βροχερή Κυριακή στην Νέα Υόρκη και βόλτα για το αγαπημένο (μου) Ω Geneve του παππού μου!
Παράθεση από: spirosg75 στις Δεκέμβριος 03, 2017, 21:08:53 μμΒροχερή Κυριακή στην Νέα Υόρκη και βόλτα για το αγαπημένο (μου) Ω Geneve του παππού μου!Ξεχωριστο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και το side light
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 03, 2017, 21:27:38 μμΚαι το side light Τίποτα δε σου ξεφεύγει... (sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Παράθεση από: pugman στις Δεκέμβριος 03, 2017, 21:42:39 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 03, 2017, 21:27:38 μμΚαι το side light Τίποτα δε σου ξεφεύγει... (sent from my samsung smartphone using tapatalk)Έλα ντε...που το είδες το sidelight!!! Αυτό θα πει παρατηρητικότητα!
Παράθεση από: Evangelos στις Δεκέμβριος 02, 2017, 23:26:47 μμΤο σπάσιμο με το date function είναι όταν ο μήνας έχει λιγότερες από 31 ημέρες. Οπότε '1η' του μηνός σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΣτο βάθος βλέπουμε κάποιον στυλάτο κύριο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το oysterquartz ειδικά με αυτό το dial είναι σούπερ.
Το σπάσιμο με το date function είναι όταν ο μήνας έχει λιγότερες από 31 ημέρες. Οπότε '1η' του μηνός σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Κυριακή! Επιτέλους βγήκαμε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.