0 μέλη και 49 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 15, 2018, 15:24:33 μμΘα μπορούσες -αν δεν ειναι κοπος- να δωσεις περισσότερες λεπτομερειες και ειδικά το ειδος του υλικου που χρησιμοποιησες? Ευχαριστω! αν ρωτησες εμενα φιλε μου το μπαφερ ειναι ενα ροζ των 3ευρω το τριβεις απαλα να φυγει η γρατσουνια εγω ετριψα ολο το κρυστσλο αυτο με τη σειρα του θολωνει τελειως ωταν δεν πιανεις την γρατσουνια καθολου με την αφη βαζεις οδοντοκρεμα και τριβεις με πανακι γυαλιων με το χερι κυκλικα σε10 λεπτα δεν θα καταλαβαινεις αν γρατζουνιστικε ποτε!
Θα μπορούσες -αν δεν ειναι κοπος- να δωσεις περισσότερες λεπτομερειες και ειδικά το ειδος του υλικου που χρησιμοποιησες? Ευχαριστω!
Με αρκετό χιόνι σήμερα το Μέτσοβο...
Παράθεση από: Σακελλαριου κωστας στις Φεβρουάριος 15, 2018, 15:31:01 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 15, 2018, 15:24:33 μμΘα μπορούσες -αν δεν ειναι κοπος- να δωσεις περισσότερες λεπτομερειες και ειδικά το ειδος του υλικου που χρησιμοποιησες? Ευχαριστω! αν ρωτησες εμενα φιλε μου το μπαφερ ειναι ενα ροζ των 3ευρω το τριβεις απαλα να φυγει η γρατσουνια εγω ετριψα ολο το κρυστσλο αυτο με τη σειρα του θολωνει τελειως ωταν δεν πιανεις την γρατσουνια καθολου με την αφη βαζεις οδοντοκρεμα και τριβεις με πανακι γυαλιων με το χερι κυκλικα σε10 λεπτα δεν θα καταλαβαινεις αν γρατζουνιστικε ποτε!Δηλαδη μπορω να το δοκιμασω κι εγω στο σουμο μου? Εχει 1-2 ελαφριες γρατζουνιες στο κρυσταλλο και με ξενερωνει... Δεν υπαρχει κινδυνος να γινει χειροτερα?
Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Φεβρουάριος 15, 2018, 18:08:01 μμΠαράθεση από: Σακελλαριου κωστας στις Φεβρουάριος 15, 2018, 15:31:01 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 15, 2018, 15:24:33 μμΘα μπορούσες -αν δεν ειναι κοπος- να δωσεις περισσότερες λεπτομερειες και ειδικά το ειδος του υλικου που χρησιμοποιησες? Ευχαριστω! αν ρωτησες εμενα φιλε μου το μπαφερ ειναι ενα ροζ των 3ευρω το τριβεις απαλα να φυγει η γρατσουνια εγω ετριψα ολο το κρυστσλο αυτο με τη σειρα του θολωνει τελειως ωταν δεν πιανεις την γρατσουνια καθολου με την αφη βαζεις οδοντοκρεμα και τριβεις με πανακι γυαλιων με το χερι κυκλικα σε10 λεπτα δεν θα καταλαβαινεις αν γρατζουνιστικε ποτε!Δηλαδη μπορω να το δοκιμασω κι εγω στο σουμο μου? Εχει 1-2 ελαφριες γρατζουνιες στο κρυσταλλο και με ξενερωνει... Δεν υπαρχει κινδυνος να γινει χειροτερα? μονο για plexiglas στο hardlex δεν κανει
Παράθεση από: omegasnik στις Φεβρουάριος 15, 2018, 17:53:26 μμΟ Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ καλο!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρολογαραααααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.