0 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπέρα σας ...
Παράθεση από: merlon στις Φεβρουάριος 24, 2018, 01:18:44 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλύτερα σταμάτα να το φοράς γιατρέ γιατί είσαι επιρρεπής στις γρατζουνιές
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 24, 2018, 11:13:06 πμΚαλημερες!Αντώνη ωραίο το rangeman και καλή η επέμβαση με τα σίδερα..αν και δεν τα έχει ανάγκη..είναι από μόνο του καταδρομές κυριολεκτικά!!Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερες!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 24, 2018, 16:42:21 μμκαλησπέρα σας ... Αυτό το πανέρι είναι από τα πιο όμορφα. Τα έχει όλα, ιδανικό μέγεθος, logo, τέλεια κάσα... Αν δεν είχε τα δευτερόλεπτα θα ήταν τέλειο κατά τη γνώμη μου.
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 24, 2018, 16:42:21 μμκαλησπέρα σας ... ....και το λουράκι φαίνεται (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 24, 2018, 19:10:10 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 24, 2018, 16:42:21 μμκαλησπέρα σας ... Αυτό το πανέρι είναι από τα πιο όμορφα. Τα έχει όλα, ιδανικό μέγεθος, logo, τέλεια κάσα... Αν δεν είχε τα δευτερόλεπτα θα ήταν τέλειο κατά τη γνώμη μου.Σ ευχαριστω Βαγγέλη ..... Ακριβώς οπως ειναι το βρίσκω εγώ τέλειο .....!!! Δεν μπορω ρολόι χωρις δευτερα ...!!!!Παντός η ραδιομιρ κασα ειναι πιο Δύσκολοφόρετη απο την λουμινορ ......!!!!! Παρόλο που ειναι πιο κομψή και χαμηλή σε ύψος ....!!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 25, 2018, 00:44:18 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 24, 2018, 19:10:10 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 24, 2018, 16:42:21 μμκαλησπέρα σας ... Αυτό το πανέρι είναι από τα πιο όμορφα. Τα έχει όλα, ιδανικό μέγεθος, logo, τέλεια κάσα... Αν δεν είχε τα δευτερόλεπτα θα ήταν τέλειο κατά τη γνώμη μου.Σ ευχαριστω Βαγγέλη ..... Ακριβώς οπως ειναι το βρίσκω εγώ τέλειο .....!!! Δεν μπορω ρολόι χωρις δευτερα ...!!!!Παντός η ραδιομιρ κασα ειναι πιο Δύσκολοφόρετη απο την λουμινορ ......!!!!! Παρόλο που ειναι πιο κομψή και χαμηλή σε ύψος ....!!!!!Δημήτρη κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά όταν το δοκίμασα έκατσε πολύ καλά στο χέρι μου.Καλύτερα κι από λούμινορ (αν και το λούμινορ μου αρέσει περισσότερο). Παίζει πάντα ρόλο και το σχήμα του καρπού εκτός από το μέγεθος.
Καλημέρες.........
Καλημέρα, πολύ όμορφο. Παρατηρώ ένα ελαφρύ misalignment στο 6;(αύριο στις αγγελίες... )
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.