0 μέλη και 92 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό ΣΚ !!!
Καλημέρα και καλό επερχόμενο ΣΚ.Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C)
Ωραία Ρολόγια παιδιά. Καλό Σ-Κ και από εμένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 10, 2018, 12:44:05 μμκαλησπέρα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπέρα ...
κιτρινομαυρο ρολόι στο σκ του ντέρμπι ....!!!!!! τι να σημαίνει αυτό Γιώργη ....;;;; είδες όνειρο ....;;;;;
Παράθεση από: κομάντο στις Μάρτιος 10, 2018, 11:21:07 πμΚαλημέρα και καλό σαβ/κο σε όλους από Τσακάλωφ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια εμενα,απο τα ομορφοτερα ROLEX!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλό σαβ/κο σε όλους από Τσακάλωφ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιωργο αυτη η φωτο ειναι απο το LG 6
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.