0 μέλη και 64 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: P.I.T. στις Φεβρουάριος 22, 2020, 11:10:51 πμΚαλημέρα!!!Ωραίος. Που το ξετρουπωσες τούτο;Στάλθηκε από το Redmi Note 7
Καλημέρα!!!
Βγήκα για λίγο έξω και μόλις μπήκα σπίτι που είναι όλα σκοτεινά έλαμπε σαν πορτατίφ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Φεβρουάριος 22, 2020, 12:47:27 μμΒγήκα για λίγο έξω και μόλις μπήκα σπίτι που είναι όλα σκοτεινά έλαμπε σαν πορτατίφ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαχαχααα ωραίος!!!Θέλω κι εγώ ένα orologio να ανάβει τόσο.
Χθες το βράδυ φορεσα.. Καταραμένη κλωστή.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: P.I.T. στις Φεβρουάριος 22, 2020, 13:04:54 μμΧαχαχααα ωραίος!!!Θέλω κι εγώ ένα orologio να ανάβει τόσο.Σε το χρηματικό επίπεδο Παναγιώτη να σου προτείνω
Χαχαχααα ωραίος!!!Θέλω κι εγώ ένα orologio να ανάβει τόσο.
Χθες το βράδυ φορεσα.. Καταραμένη κλωστή.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.