0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Μάρτιος 05, 2020, 20:38:46 μμΤης πουτ@ν@ς το καγκελο εννοεις;Ντροπη και αισχος αθυροστομε...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧα χα, αυτό ακριβώς, όνειδος και πιπέρι στον στόμα!!Καλημέρα με την απάντηση στο "πούντο"(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Της πουτ@ν@ς το καγκελο εννοεις;Ντροπη και αισχος αθυροστομε...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρασκευή σήμερα και ως συνήθως ξεσαλώνουμε ωρολογιακά!Το Seiko το αφήνω ασχολίαστο! Το Lemania ...γκλουπ!!!Καλημέρες!
Παράθεση από: P.I.T. στις Μάρτιος 06, 2020, 11:15:06 πμΠαρασκευή σήμερα και ως συνήθως ξεσαλώνουμε ωρολογιακά!Το Seiko το αφήνω ασχολίαστο! Το Lemania ...γκλουπ!!!Καλημέρες!Δεν υπάρχεις ούτε εσύ ούτε τα ρολόγια σού...Μέγεθος αυτό?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 06, 2020, 11:18:10 πμΠαράθεση από: P.I.T. στις Μάρτιος 06, 2020, 11:15:06 πμΠαρασκευή σήμερα και ως συνήθως ξεσαλώνουμε ωρολογιακά!Το Seiko το αφήνω ασχολίαστο! Το Lemania ...γκλουπ!!!Καλημέρες!Δεν υπάρχεις ούτε εσύ ούτε τα ρολόγια σού...Μέγεθος αυτό?Νίκο μου Νίκο μου Νίκο μου... Αν το πω ακόμα πολλές φορές θα ντροπιαστώ!Με κάνεις και ...πρασινίζω σα Rolex Kermit! Η διάσταση πρέπει να είναι 39 ή 40 mm.
Πω πω, υπέροχα όλα λέμε!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.