0 μέλη και 83 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Συνεχίζουμε
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με συγχωρείτε αλλά νόμιζα ότι σήμερα είναι η blue watch Monday, οπότε...
Σήμερα τρίψιμο και βάψιμο,δεν θα μπορούσε να λείψει από τον καρπό μου το Νο1 σκυλί..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατυχώς, ακόμα δεν έχω καταφέρει να "επικοινωνήσω" το (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τηλέφωνο με το λάπι - τόπι, για να ανεβάσω πρόσφατες φωτό. Οπότε, μια προηγούμενη, μια και φοράω αυτό, σαν βοηθό στην μαγειρική ( αντίστροφες μετρήσεις χρόνου, μια και το Casio ντεν έκει καρντιά μου ). Σήμερα πουγγάκια χοιρινού στον φούρνο, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βοήθεια κανένας, να δεί το λάπι - τόπι το Redmi ?
Βιντατζ Δευτέρα
Γιώργο ή κατεβάζεις Tapatalk από το playstore ή συνδέεις το τηλέφωνο με Bluetooth.Δε το εμφανίζει?
Δεν είπαμε ξεκούραση?
Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να τηλεφωνώ, λές να καταβάσω και το Tapatalk ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
https://www.greekwatchforum.gr/Smileys/070512/sSig_number1.gif[/img](Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επιτέλους
............φοράω αυτό, σαν βοηθό στην μαγειρική ( αντίστροφες μετρήσεις χρόνου, μια και το Casio ντεν έκει καρντιά μου ). Σήμερα πουγγάκια χοιρινού στον φούρνο, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.